oi, merginos... prazliumbiaus siandien vel visas akis... bet ne tik is sirdgelos, bet ir is piktumo... Buvau pas gydytoja siandien.. apziurejo ant kedes: sako tau menesines prasidejo?.. sakau nu ne... tada ant echoskopo... diagnoze: yra likuciu, blogai atlikta A.

vel siuntimas i VGN, kalnas nervu, asaru... Bet kai nulekiau, kaip ispyskinau visus savo nusiskundimus ir savo sveikata ir VGN gydytojais, tai net su skyriaus vedeju bendraut teko, pats mane ir apziurejo, is nervuu paraudes kaip burokas... Darbuotojus savo tik gina ir liezuviu sud.. mala

pas gyd dar paklausiau, i ka atsizvegiama narkoze skiriant, sako i svori.. tada vel nusiskundima skeliau, kad manes ne tik kad nepasvere, bet apskritai net svorio nepaklause... o skyriaus vedejas atejes sud... malt pradejo, kad jokio svorio nieks nesveria, narkoze labai slidus dalykas, cia ne nuo jo priklauso, o nuo zmogus organizmu fonkciju, gebejimo perdirbt medziagas ir tt... bet tada vel gi, pasakykit man mielos moterys, I KA ATSIZVELGIAMA SKIRIANT NARKOZE? nes i si klausima atsakymo taip ir negavau.. Dar iseinant skyriaus vedejas paklause ar turiu kokiu klausimu ar siaip ka, sakau taip: pasakykit anesteciologui, kad normaliai dozes paskaiciuotu, kad nereiktu pabudus ant stalo sesutei rankomis burnos uzspausti...
O gydytoja, kuri dare man A, nei zodzio per visa laika nepasake kol su vedeju kalbejau ir kol apziurejo, stovejo akis i zeme panarinus, turbut sirdis jaute, kad nesamoniu pridare...
o kas del pacios A, tai vedejas pareiske, kad gimda kaip ir normali, gleivine ir gi.. temperatura siaip mazdaug, pas mane organizmas i viska reguoja... Nors poliklinikoj dvi gydytojos sake, kad gimda dar padidejus, joje yra likuciu ir kad tai nera gerai, nes po savaites ji jau turi but labiau atsistacius, per savaite pilnai atsistato.. vat..
vat, merginos... tokia mano istorija... issiliejau...

nepykit, kad cia taip pripliurpiau... tiesiog man dabar lengviau...

Ir kovokit uz save, nenuleiskit ranku... jei pacios nekovosit, neiks uz jus nepakovos...