Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys

QUOTE(matasta @ 2010 04 20, 18:28)
Taigi, laukiu antrų mm. Galvojau anksčiau, kad po dviejų mm bandysiu pastot, bet dabar susilaikau. Pradėjau pati ieškot problemų, kodėl man taip vyksta. Nes man niekas nieko nesiūlė darytis ar kreiptis. Visiems nusiš.. Tai radau dar vieną gydytoją, pas kurią nesu buvus ir ji labai nustebo , kodėl aš esu neištirta. Tai žodžiu, darausi visus įmanomus kraujo tyrimus. Žiūrėsiu ką rodys. Gal galų gale bus nustatyta problema  g.gif . O taip norėčiau būti  nestuke.gif

Mes tikrai visos labai greitai busim nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ledo sirdis @ 2010 04 21, 09:17)
Mes tikrai visos labai greitai busim  nestuke.gif  mirksiukas.gif

kaip as to laukiu.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 04 21, 09:23)
kaip as to laukiu....  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas rytas mergytes noreciau jungtis i jusu bureli ax.gif ,nes pries pora dienu ivyko persileidimas verysad.gif verysad.gif mums buvo 8 savaiteles,o planavom leliuka 7 menesius ir va kaip viskas pasibaige cray.gif
Atsakyti
Jolantida,gaila labai tave cia matyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantida @ 2010 04 22, 11:22)
labas rytas mergytes noreciau jungtis i jusu bureli  ax.gif ,nes pries pora dienu ivyko persileidimas  verysad.gif  verysad.gif  mums buvo 8 savaiteles,o planavom leliuka 7 menesius ir va kaip viskas pasibaige cray.gif

Laikykis mieloji 4u.gif Issikalbek. Cia mes visos tokios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 04 22, 09:37)
Jolantida,gaila labai tave cia matyti  verysad.gif

as dar negaliu patiket kad randuosi tokioj temoj verysad.gif

QUOTE(ledo sirdis @ 2010 04 22, 10:12)
Laikykis mieloji  4u.gif  Issikalbek. Cia mes visos tokios  doh.gif

bandau laikytis tik kad labai sunku esu labai palausta,jauciuosi tokia tuscia viduj verysad.gif bet ka as cia rasau juk jus visos cia ta pati patyrusios.esu pikta ant visko nesuprantu kodel taip ivyko,niekada nebuciau pagalvojus kad man taip galetu nutikti schmoll.gif ,bet ka padarysi gyvenimas tesiasi toliau ir reikia ziureti i prieki verysad.gif
aciu uz silta priemima mergytes ax.gif
Atsakyti
jolantida, as kuo puikiausiai Tave suprantu...
jauciausi lygiai taip pat, kai pirma karta patyriau tokia nesekme.. pykau ant viso pasaulio. Buvo labai sunku psichologiskai..
Bet mes moterytes esam stiprios, kaip nors su tuo susitaikysim ir isgyvensim 4u.gif Sulauksim mes savo stebukleliu kai ateis tam laikas 4u.gif
Atsakyti
jolantida, leisk sau paliūdėti, paverkti. Tada bus lengviau į gyvenimą žiūrėt. Stiprybės Tau. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
aciu mergytes uz palaikyma wub.gif
Atsakyti
Jolantida, aš irgi puikiai tave suprantu, kaip tu jautiesi ir vis dar dabar negaliu patikėti, kad jau turiu tokį "stažą".. Visą laiką maniau esanti sveika kaip... nežinau net kas.. Ir dabar kai jau nusprendžiau, kad reikia nieko nelaukiant tirtis, vis tiek esu įsitikinusi, kad nieko pas mane nesuras doh.gif Nors dar neapsisprendžiau, ar geriau, kad surastų konkrečią priežastį, ar kad pasakytų, jog esu sveika ir čia buvo dar viena gamtos kiaulystė mano atžvilgiu..
Gavau atsakymus dėl AFS - neigiami. Laukiu skydliaukės hormonų, po to reikės dar lytinius hormonus išsitirti. Nusprendžiau, kad jeigu visi bus geri, keliausiu pas genetikus, nors ligoninėje sakė, kad jeigu jau vieną vaikelį turiu, vadinasi su genetika viskas gerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(lidz @ 2010 04 23, 14:45)
Jolantida, aš irgi puikiai tave suprantu, kaip tu jautiesi ir vis dar dabar negaliu patikėti, kad jau turiu tokį "stažą".. Visą laiką maniau esanti sveika kaip... nežinau net kas.. Ir dabar kai jau nusprendžiau, kad reikia nieko nelaukiant tirtis, vis tiek esu įsitikinusi, kad nieko pas mane nesuras  doh.gif Nors dar neapsisprendžiau, ar geriau, kad surastų konkrečią priežastį, ar kad pasakytų, jog esu sveika ir čia buvo dar viena gamtos kiaulystė mano atžvilgiu..
Gavau atsakymus dėl AFS - neigiami. Laukiu skydliaukės hormonų, po to reikės dar lytinius hormonus išsitirti. Nusprendžiau, kad jeigu visi bus geri, keliausiu pas genetikus, nors ligoninėje sakė, kad jeigu jau vieną vaikelį turiu, vadinasi su genetika viskas gerai  g.gif

pas mane tai visi tyrimai geri as buvau jau pries tai issityrus tai gyd nusprende kad cia mano darbas stresas darbe ir is kitos aplinkos stresas. taigi tikiu kad daugiau tas napasikartos....
Atsakyti