Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys

Sveikutės,

O aš vis dėlto klydau, manydama, kad nieko pas mane nesuras - surado ir dar ohoho ką blink.gif Vakar atsiėmiau sklydliaukės tyrimų ats. tai ATPO 970, kai norma <35, nors TSH normoje g.gif Tik rytoj einu pas gydytoją, bet jau vakar SM išsiaiškinau, kas tai yra ir kad tai galėjo būti mano dvieju nesėkmingų nėštumų priežastis. Tik vis tiek man keista, kaip aš iš viso sugebėdavau pastoti.. O gydymas deja labai ilgas ir hormonais - ko aš visą gyvenimą stengiausi vengti, o dabar še tau likimo ironija - visą likusį gyvenimą turėsiu juos gerti.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lidz @ 2010 04 27, 09:06)
Sveikutės,

O aš vis dėlto klydau, manydama, kad nieko pas mane nesuras - surado ir dar ohoho ką  blink.gif Vakar atsiėmiau sklydliaukės tyrimų ats. tai ATPO 970, kai norma <35, nors TSH normoje  g.gif Tik rytoj einu pas gydytoją, bet jau vakar SM išsiaiškinau, kas tai yra ir kad tai galėjo būti mano dvieju nesėkmingų nėštumų priežastis. Tik vis tiek man keista, kaip aš iš viso sugebėdavau pastoti.. O gydymas deja labai ilgas ir hormonais - ko aš visą gyvenimą stengiausi vengti, o dabar še tau likimo  ironija - visą likusį gyvenimą turėsiu juos gerti..  verysad.gif

Vaje doh.gif
Atsakyti
Deja, mes nelabai galim atsakyt i jusu klausima, galim tik palinket stiprybes ir tiketis jog leliukas sustipres ir tvirtai isikabins i jus 4u.gif praneskit kaip jums seksis toliau.
Atsakyti
Kasija, laikykis ir neprarask vilties.
SM forume ne vienai mergina buvo, kad vienas dvynukas mirė, kitas dabar laksto ir sienas griauna.

Atsakyti
sveikos smile.gif jau beveik menuo praejo nuo A, kazkaip i men gala pilveli vis pamaudzia (mes nesisaugojom), pasidarau nt, o jis rodo I ryskia ir I nelabai ryskia juostele, tai dabar laukiu savaitgalio darysiu dar viena nt tikiuosi si kart bus viskas thumbup.gif vel busiu nestuke.gif tik si kart sekmingai
Papildyta:
sveikos smile.gif jau beveik menuo praejo nuo A, kazkaip i men gala pilveli vis pamaudzia (mes nesisaugojom), pasidarau nt, o jis rodo I ryskia ir I nelabai ryskia juostele, tai dabar laukiu savaitgalio darysiu dar viena nt tikiuosi si kart bus viskas thumbup.gif vel busiu nestuke.gif tik si kart sekmingai
Atsakyti
QUOTE(giedrute86 @ 2010 04 27, 21:19)
sveikos smile.gif jau beveik menuo praejo nuo A, kazkaip i men gala pilveli vis pamaudzia (mes nesisaugojom), pasidarau nt, o jis rodo I ryskia ir I nelabai ryskia juostele, tai dabar laukiu savaitgalio darysiu dar viena nt tikiuosi si kart bus viskas  thumbup.gif  vel busiu nestuke.gif  tik si kart sekmingai

Praejus tik menesiui po A , nestumo testas dar gali vaiduokliauti, nes HCG hormonas dar nebuna nukrites.
Bet linkiu, kad tai butu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(lidz @ 2010 04 26, 13:59)
Kai man buvo nustatytas nesivystantis, tai gydytojas sakė važiuoti pirmadienį į savo polikliniką, kad kažkokius kraujo tyrimus padarytų, po kurių galėtų man parašyti siuntimą su kuriuo atvažiuočiau į ligoninę ir ten padarytų A. Pirmadienio nesulaukiau, nes stipriai pradėjau kraujuoti, tad greitoji mane nuvežė į AK, kur ir padarė A. Tiesa, mano nėštumui buvo 12 sav., tad ten gydytojas net nebandė man leisti natūraliai išsivalyti. Gal pas tave mažesnis nėštumas? Nežinau, kuriame mieste esi, bet jei ten, kur gyveni, yra daugiau nei viena ligoninė, važiuok į kitą. Su siuntimu tave tikrai turi priimti ir padaryti A. Laikykis  4u.gif

matai pas mane nemato embriono tik puslele seip turetu but 13 savaite o puslele dydzio sulyg 11. esu vilniuje bet jau kantrybe nebelaiko siuntima konfiskavo paskutiniai medikai. tai vel ta pti daina eit pas ginekologa gaut siuntima. ir tai neaisku ka pasakys.lauk savaime pasisalins

Papildyta:
QUOTE(Dowke88 @ 2010 04 27, 19:48)
matai pas mane nemato embriono tik puslele seip turetu but 13 savaite o puslele dydzio sulyg 11. esu vilniuje bet jau kantrybe nebelaiko siuntima konfiskavo paskutiniai medikai. tai vel ta pti daina eit pas ginekologa gaut siuntima. ir tai neaisku ka pasakys.lauk savaime pasisalins

beja taip smagiai medikai dirba vilniuje
Atsakyti
Užklydau atsitiktinai, perskaičiau kelis paskutinius puslapius ir nebegaliu ramiai išeiti nepakomentavus...
QUOTE(kasija @ 2010 04 26, 23:36)
Kas manes laukia sia savaite?

Kaip Jūs? Gal kas naujo?
Papildyta:
QUOTE(Dowke88 @ 2010 04 26, 14:01)
ir ka jus galvojat turiu siuntima nuvaziuoju i ligonine ir du apziureja medikai pasako jog manes neguldys liepe laukt kol savaime issivalys:(

Ir kodėl gi jie nedaro valymo? Turėjo gi kažkuo pagrįsti savo sprendimą???
O jūs vėliau gal susisiekėt su savo ginekologe, kuri išrašė siuntimą? Kaip ji komentuoja ligoninės gydytojų atsakymą?
Ir aplamai, jeigu kraujuoja, ar neturėjo Jūsų guldyti? Ar tai nėra būtinoji pagalba?

Papildyta:
QUOTE(__snowflake @ 2010 04 26, 16:37)
Tokia pasimetus esu, verkiu ir vietos nerandu.

Kaip Jūs... ? Gal kažkas pasikeitė?
Atsakyti

ne tai nera butinoji pagalba nes tai neturalu juk turi issivalyt sad.gif maniske gydytoja sia savaite isvykus o ligoninej dar jai liepe perduot israsa kad ambrazija neleistina. tipo ko cia durnus siuntimus dalini. girdejau kad kazkur pylaiteje yra ginekologe kuri savo kabinete daro valymus gal kam teko? kazkaip baisu eit kai nieko apie ja nezinai
Papildyta:
gal kas zinot kokiu metodu kaip pagreitinti savaimini issivalyma,baigiu nuprotet,o i ligonine neguldo nors tu uzmusk.lauk. tai kiek man dar laukt? kokia galimybe kad viskas gerai issivalys:(
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowke88: 28 balandžio 2010 - 16:19
QUOTE(Dowke88 @ 2010 04 28, 16:20)
ne tai nera butinoji pagalba nes tai neturalu juk turi issivalyt sad.gif maniske gydytoja sia savaite isvykus o ligoninej dar jai liepe perduot israsa kad ambrazija neleistina. tipo ko cia durnus siuntimus dalini. girdejau kad kazkur pylaiteje yra ginekologe kuri savo kabinete daro valymus gal kam teko? kazkaip baisu eit kai nieko apie ja nezinai
Papildyta:
gal kas zinot kokiu metodu kaip pagreitinti savaimini issivalyma,baigiu nuprotet,o i ligonine neguldo nors tu uzmusk.lauk. tai kiek man dar laukt? kokia galimybe kad viskas gerai issivalys:(

o nenori i kita ligonine nuvaziuoti?
Atsakyti
pasildyk pilva su karsta pusle, arba vonioj pagulek...man tai suleido vaistuku skatinanciu issivalyma....laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2010 04 28, 17:11)
pasildyk pilva su karsta pusle, arba vonioj pagulek...man tai suleido vaistuku skatinanciu issivalyma....laikykis 4u.gif

na kazkaip i vonia tai as lipt bijau gulesiu ne vandens vonioj o kraujo. kiek tau laiko tesesi skausmai? kokio dydzio buvo nestumas? man sian nuo ryto toks kosmaras prasidejo kad nesuprantu kada baigsis.
Atsakyti