Įkraunama...
Įkraunama...

Persileidimai ir nesivystantys

Labas rytas smile.gif
o as vakar pasiemiau kitu likusiu tyrimu rezutlatus - viskas super ir su hormonais, ir su kitais dalykais. Tk va, ureaplazmu rado... Labai tikiuosi, kad tai ir yra priezastis, kodel turejau 2 nesivystantcius nestumus...
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 04 24, 08:14)
Labas rytas smile.gif
o as vakar pasiemiau kitu likusiu tyrimu rezutlatus - viskas super ir su hormonais, ir su kitais dalykais. Tk va, ureaplazmu rado... Labai tikiuosi, kad tai ir yra priezastis, kodel turejau 2 nesivystantcius nestumus...

Man atrodo, kad gal lengviau, kai rado kazkokia priezasti ax.gif issigydysi ir tikiuos, kad viskas bus gerai mirksiukas.gif as dar nepradejau zygiu del tyrimu, neprisiruosiu kazkaip blush2.gif
Atsakyti
as tai kazkaip prisiruosiau ir pasidariau kruva tyrimu, bet dabar nors galva rami, kai zinau visus rezultatus smile.gif
Atsakyti
Baisūs dalykai tie persileidimai verysad.gif nors man taip nebuvo, nelinkiu niekam tokių dalykų, nes įsivaizduoju kaip baisu ir liūdna būna...
Atsakyti
Sveikos kazkada rasiau jog antras nestumas ir antras nesivystantis labai tikejaus gal medikai suklydo tai nusprendziau dar palaukti ir nesidaryt valymo. na deja jie buvo teisus prasidejo kraujavimas ,kitaip tariant salinimas. ir ka jus galvojat turiu siuntima nuvaziuoju i ligonine ir du apziureja medikai pasako jog manes neguldys liepe laukt kol savaime issivalys:( viena kart as jau laukiau ,tokiu skausmu sulaukiau kad paeit nejo. dabar vel tas pats. kaip manot kokia yra galimybe kad visiskai svariai issivalytu,juk dazniausiai viskas nepasisalina ir vistiek reik daryt ta valyma. isproteti. kuo tiket vieni raso siuntimus valymuj kiti pareiskia jog manes nedraskys ir valymo nedarys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dowke88 @ 2010 04 26, 14:01)
kuo tiket vieni raso siuntimus valymuj kiti pareiskia jog manes nedraskys ir valymo nedarys verysad.gif

O tu siaube doh.gif Laikykis. Man tuomet vadinasi labai pasiseke. Iskart buvau paguldyta ...
Atsakyti
QUOTE(Dowke88 @ 2010 04 26, 14:01)
Sveikos kazkada rasiau jog antras nestumas ir antras nesivystantis labai tikejaus gal medikai suklydo tai nusprendziau dar palaukti ir nesidaryt valymo. na deja jie buvo teisus prasidejo kraujavimas ,kitaip tariant salinimas. ir ka jus galvojat turiu siuntima nuvaziuoju i ligonine ir du apziureja medikai pasako jog manes neguldys liepe laukt kol savaime issivalys:( viena kart as jau laukiau ,tokiu skausmu sulaukiau kad paeit nejo. dabar vel tas pats. kaip manot kokia yra galimybe kad visiskai svariai issivalytu,juk dazniausiai viskas nepasisalina ir vistiek reik daryt ta valyma. isproteti. kuo tiket vieni raso siuntimus valymuj kiti pareiskia jog manes nedraskys ir valymo nedarys verysad.gif

Kai man buvo nustatytas nesivystantis, tai gydytojas sakė važiuoti pirmadienį į savo polikliniką, kad kažkokius kraujo tyrimus padarytų, po kurių galėtų man parašyti siuntimą su kuriuo atvažiuočiau į ligoninę ir ten padarytų A. Pirmadienio nesulaukiau, nes stipriai pradėjau kraujuoti, tad greitoji mane nuvežė į AK, kur ir padarė A. Tiesa, mano nėštumui buvo 12 sav., tad ten gydytojas net nebandė man leisti natūraliai išsivalyti. Gal pas tave mažesnis nėštumas? Nežinau, kuriame mieste esi, bet jei ten, kur gyveni, yra daugiau nei viena ligoninė, važiuok į kitą. Su siuntimu tave tikrai turi priimti ir padaryti A. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Atėjau pasiguosti pas jus. Turim 2,5 metų dukrytę, norim antro leliuko, prieš 1,5 metų turėjau nesivystantį nėštumą, dabar pastojau vėl ir šiandien nuėjus pas gydytoją beveik 100 proc. patvirtino, kad antras nėštumas vėl nesivysto. Tiksliau-aš pati turėjau tokią baimę, nes visiškai nejaučiau jokių nėštumo simptomų, tai gydytoja tik patvirtino mano baimes. Dar savaitę palauksim, padarys vėl echo, jei neprasidės savaiminis išsivalymas-darys procedūrą. Paskui tyrimus, dėl ko čia taip įvyksta. Tokia pasimetus esu, verkiu ir vietos nerandu.
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2010 04 26, 16:37)
Sveikos,

Atėjau pasiguosti pas jus. Turim 2,5 metų dukrytę, norim antro leliuko, prieš 1,5 metų turėjau nesivystantį nėštumą, dabar pastojau vėl ir šiandien nuėjus pas gydytoją beveik 100 proc. patvirtino, kad antras nėštumas vėl nesivysto. Tiksliau-aš pati turėjau tokią baimę, nes visiškai nejaučiau jokių nėštumo simptomų, tai gydytoja tik patvirtino mano baimes. Dar savaitę palauksim, padarys vėl echo, jei neprasidės savaiminis išsivalymas-darys procedūrą. Paskui tyrimus, dėl ko čia taip įvyksta. Tokia pasimetus esu, verkiu ir vietos nerandu.

Buk stipri 4u.gif Ir neprarask vilties tapti nestuke.gif
Atsakyti
Man kiekvieną kartą, kada prasidėdavo persileidimai ar buvo nustatytas nesivystantis, iš karto guldė į ligoninę ir nieko nelaukę "sutvarkė". Ir ačiū Dievui, nes baisūs skausmai buvo. brrrrr
Atsakyti
QUOTE(__snowflake @ 2010 04 26, 14:37)
Sveikos,

console.gif kaip as tave suprantu mergyt verysad.gif .nesenai pati patyriau sita jausma. bet laikas gydozaizdas,nors nedaug man tepraejo laiko bet jau pradedu galvoti apie planavima is naujo rolleyes.gif sakiau as nepasiduosiu schmoll.gif
Atsakyti
Nestuma mes planavom metus, pagaliau tai atsitiko...nesulaukiau menesiniu...nestumo testas...valio...busiu mama... Esu nescia 10.5 savaiciu, praeita trieciadieni prasidejo kraujavimas, bet ne stiprus ir be skausmo. Ketvirtadieni dar tepliojo, bet reikejo kreiptis i ligonine. Ligonineje padare man pirma US. Pasirodo, kad buvo dvynukai, vienkiausiniai. Vienas is ju negyvas, greiciausiai sudziuves ir jau tuscias, kitas yra labai mazas, dydis 5.5-6 savaiciu, be kraujagysliu ir sirdes plakimo. Daktarai pasake palaukti savaite, gal vis delto vaisius gyvas ir pasikeis per ta laikotarpi, ketvirtadieni vel turiu US, negaliu surasti sau vietos, nezinau ka galvoti. Klinikoje netgi buvome, ten irgi ta pati pasake, bet buti pasirengusiai blogam. Mano savijauta puiki,jokio kraujavimo ir skausmo. Kas manes laukia sia savaite?
Atsakyti