Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(blondie-girl @ 2010 03 02, 14:54)
Kantrybė - dorybė..  biggrin.gif  Reikia daugiau pabendrauti.. Aš irgi eilėj stoviu, slaptažodžio laukiu..  tongue.gif  Bet nesuku mergaitėms galvos.. Aš dar net breketų neturiu, tai sėdžiu rami..  blush2.gif

Nu sorry nezinojau tos sistemos visos g.gif smile.gif
Atsakyti
Natale, nu man baltas pavydas į tamstos dantukus žiūrint ima.. kaip smagu, kad pas tave jie tokie paslankūs.. rolleyes.gif
Atsakyti
hei smile.gif

Kaip jums pavasaris a? gal sestadieni meeta darom breketininkiu kaunietes? as dalyvausiu parodoje ir mokysiu dekupazo smile.gif butu visai smagu susitikti kauno breketininkem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 02, 15:16)
As desiuos metalinius breketukus pas Toma Venciu, jis dirba Vilniaus ortodontijos centre.
o Shin jau issiunciau siuos duomenis.

Laba, smagu, kad jungiesi prie musu thumbup.gif beja as taip pat pas Toma lankausi biggrin.gif
Papildyta:
Labas mergaites....
Man tai pojuciai nekokie... unsure.gif Isivaizduokit, istino vakar dantina virs pirmuku blink.gif na dar ne taip blogai atrode, bet SIANDIEN verysad.gif verysad.gif verysad.gif neisivaizduoju kaip reikes nusisypsot... Jausmelis neapsakytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo the_wanted: 03 kovo 2010 - 08:37
QUOTE(the_wanted @ 2010 03 03, 09:36)
Laba, smagu, kad jungiesi prie musu thumbup.gif beja as taip pat pas Toma lankausi  biggrin.gif
Papildyta:
Labas mergaites....
Man tai pojuciai nekokie...  unsure.gif  Isivaizduokit, istino vakar dantina virs pirmuku  blink.gif  na dar ne taip blogai atrode, bet SIANDIEN  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  neisivaizduoju kaip reikes nusisypsot... Jausmelis neapsakytas

Sveika smile.gif
ir kaip tau Tomas? as ryt einu trauktis dantuku, kaip bijau unsure.gif unsure.gif unsure.gif
o tu gydytojui skambinai del to istinimo????? beje, tu metalus turi ar kokius? ir kiek kainavo? man paskaiciavo - metalas 6100 smile.gif
Atsakyti
O aš jau vakar prieš miegą valerijonų įkaliau, kad ramiai miegočiau ir dantim nebarškinčiau cool.gif bet vistiek sapnavau dantis savo kažkaip susiraizgiusius doh.gif greičiau kovo 24, kai antrą kart verš, gal susitvarkys biški tie dantukai mano... nes dabar žiauriai susigrūdę, maudžia pastoviai, tai ir sapnuose tik jie galvoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 03, 10:58)
O aš jau vakar prieš miegą valerijonų įkaliau, kad ramiai miegočiau ir dantim nebarškinčiau  cool.gif bet vistiek sapnavau dantis savo kažkaip susiraizgiusius  doh.gif greičiau kovo 24, kai antrą kart verš, gal susitvarkys biški tie dantukai mano... nes dabar žiauriai susigrūdę, maudžia pastoviai, tai ir sapnuose tik jie galvoj  unsure.gif

o kokia pagrindine tavo dantuku problema? susigrude ar sakandis blogas? smile.gif
o valerijonas padeda nuo visko smile.gif 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 03, 10:59)
o kokia pagrindine tavo dantuku problema? susigrude ar sakandis blogas? smile.gif
o valerijonas  padeda nuo visko smile.gif  4u.gif  blush2.gif

Pas mane visos problemos biggrin.gif ir susigrude, ir sakandis blogas, nes neturiu antruko kairej pusej, todel centras labai pasislinkes.. o dabar daro vietos vienam dantukui, tai dar labiau juos stumia, tai išvis centras beveik per vieną dantį pasislinkęs doh.gif na nežinau ar supranti ką aš čia papasakojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 03, 12:09)
Pas mane visos problemos  biggrin.gif ir susigrude, ir sakandis blogas, nes neturiu antruko kairej pusej, todel centras labai pasislinkes.. o dabar daro vietos vienam dantukui, tai dar labiau juos stumia, tai išvis centras beveik per vieną dantį pasislinkęs  doh.gif na nežinau ar supranti ką aš čia papasakojau  biggrin.gif

supratau smile.gif
per kancias i zvaigzdes smile.gif blush2.gif tongue.gif smile.gif 4u.gif biggrin.gif bigsmile.gif rolleyes.gif cool.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(the_wanted @ 2010 03 03, 10:36)
Laba, smagu, kad jungiesi prie musu thumbup.gif beja as taip pat pas Toma lankausi  biggrin.gif
Papildyta:
Labas mergaites....
Man tai pojuciai nekokie...  unsure.gif  Isivaizduokit, istino vakar dantina virs pirmuku  blink.gif  na dar ne taip blogai atrode, bet SIANDIEN  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  neisivaizduoju kaip reikes nusisypsot... Jausmelis neapsakytas

na laikykis.. unsure.gif 4u.gif pasiskambink odontologui.. g.gif

QUOTE(breketininke @ 2010 03 03, 11:53)
Sveika smile.gif
ir kaip tau Tomas? as ryt einu trauktis dantuku, kaip bijau  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif 
o tu gydytojui skambinai del to istinimo????? beje, tu metalus turi ar kokius? ir kiek kainavo? man paskaiciavo - metalas 6100 smile.gif

nebijok, viskas del grozio ir geroves.. 4u.gif
o tai pas tave paprasti cia su tokia kaina ar damonai? blink.gif

QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 03, 13:09)
Pas mane visos problemos  biggrin.gif ir susigrude, ir sakandis blogas, nes neturiu antruko kairej pusej, todel centras labai pasislinkes.. o dabar daro vietos vienam dantukui, tai dar labiau juos stumia, tai išvis centras beveik per vieną dantį pasislinkęs  doh.gif na nežinau ar supranti ką aš čia papasakojau  biggrin.gif

tai va man jau atrodo padare vietos tam antrukui dabar laukiu kol i lanka sustos dantukai...pas mane kazkas panasaus su tavo tuo antruku buvo nutike, bet pas mane ir priekiniai kreivi,pas tave tiesus..
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2010 03 03, 12:35)

o tai pas tave paprasti cia su tokia kaina ar damonai? blink.gif
tai va man jau atrodo padare vietos tam antrukui dabar laukiu kol i lanka sustos dantukai...pas mane kazkas panasaus su tavo tuo antruku buvo nutike, bet pas mane ir priekiniai kreivi,pas tave tiesus..

Bet aš irgi tau pritariu, dabar kai pagalvoju, kaip aš visą gyvenimą galėjau TOKIAIS dantim vaikščiot biggrin.gif Nors aišku ir finansiniai reikalai pakoregavo planus, susidėjau kai atsirado atliekamu pinigėlių blush2.gif Bet tikiuosi šios kančios atsipirks..

Breketininke
, man ir įdomu kokie pas tave tie metaliniai breketukai, kad tiek daug kainuos, ar čia jau ir plokštelė paskaičiuota po nuėmimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(breketininke @ 2010 03 03, 10:53)
Sveika smile.gif
ir kaip tau Tomas? as ryt einu trauktis dantuku, kaip bijau  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif 

Tomas man gerai biggrin.gif Skambinti neskambinau, nes man vizitas rytoj, tai viska ir issiaiskinsiu smile.gif Dejo metalinius, gydymo kaina 5800lt man smile.gif
Atsakyti