pakitima pamaciau savo sankandyje
                oj man gydymo kaina ir turbut virs 6000tuks gausis tai tikrai :/
 jau liko isvis mazutis tarpelis tarp virsutinio ir apatinio zandikaulio 
 kai sukandu dantis neilenda nei nagas 
 tai dziaugiuosi 
 anskciau pirstas tilpdavo 
 dbr laukiu vizito kuris bus balandzio 1diena:) turejo but kovo25d bet dantiste negali ir perkele i kovo 30d bet as negaliu ta diena ,nes gimtadienis tai nesinori eit i vizita 
 tai i balandzio 1 nusikele 
 si kart daugiau nei du men tarp vizitu 

Sveikutes. Nieko nesuprantu, kodel jums taip brangiai tie metaliniai breketai atsieis. Pas mane Damon. Tai viso kainuos iki 6000 lt. Pvz. uz breketus vienam zandikauliui 2000 lt., lanko pakeitimas 200 lt., uz paverzima nemoku NIEKO.
Tai koks tikslas detis metalinius, jeigu kaina ta pati gaunasi, o vargo daugiau...
QUOTE(Lusiukas @ 2010 03 03, 15:30)
Sveikutes. Nieko nesuprantu, kodel jums taip brangiai tie metaliniai breketai atsieis. Pas mane Damon. Tai viso kainuos iki 6000 lt. Pvz. uz breketus vienam zandikauliui 2000 lt., lanko pakeitimas 200 lt., uz paverzima nemoku NIEKO. 
Tai koks tikslas detis metalinius, jeigu kaina ta pati gaunasi, o vargo daugiau...
labas
+ neskaiciuojant kiek as dariausi nuotrauku dantu, visokiu sepetuku, pastu ir t.t.
QUOTE(justyte** @ 2010 03 03, 16:38)
labas 
 na kainos visur skirtingos. as pvz vienam forume skaiciau kur mergina moka uz lanka ir paverzima tik 80lt. o as moku 190lt. tai kainos skiriasi visur 
 cia priklauso nuo daug ko.l as pvz kai dejausi nenorejau damon, dejausiu metalinius uz 1880lt vienam zandikauliui. nesioju jau metus ir 6men ir as jau sumokejau ~5550lt.
+ neskaiciuojant kiek as dariausi nuotrauku dantu, visokiu sepetuku, pastu ir t.t.
 ir +kelias i vizitus. dar kas kelis menesius reikedavo vaziuot tirtis saknis tai ir kainuoja 
 na tai va 
Tai taip, dantu pastos, sepetukai ir kt. tai ir as neskaiciuoju.
QUOTE(Lusiukas @ 2010 03 03, 15:56)
Tai taip, dantu pastos, sepetukai ir kt. tai ir as neskaiciuoju.  
 O kodel nenorejai Damon? 
bet ant dantu pastu ir t.t. irgi nemaza suma susidaro
kiek as zinau tai damon plecia zandikauli, o man to nereikia
QUOTE(justyte** @ 2010 03 03, 17:20)
bet ant dantu pastu ir t.t. irgi nemaza suma susidaro 

ir man gydytoja pasiule man tinkamiausia varianta tai as ji ir pasirinkau 
 pas mane metaliniai, kaip gydytoja vadina "protingesni", nes ju poveikis du men, man reik eit kas du men i vizita 
 ir jie mazesni kiek as pastebaju lyginant su kitais breketais.. pas mano gydytoja yra 4rusys metaliniu breketu 
 nuo 1200 iki 1880 
 tai pasirinkimas  buvo nemazas.
Ai, tada aisku. Man apatiniti tai reikia plesti. Nes kai sukandu dantis, tai visi apatinukai pasislepia po virsutiniais.
QUOTE(Lusiukas @ 2010 03 03, 16:38)
Ai, tada aisku. Man apatiniti tai reikia plesti. Nes kai sukandu dantis, tai visi apatinukai pasislepia po virsutiniais. 
 Bet dar tik savaite, kaip nesioju apatiniam zandikauliui. O virsui tai jau 5 men. tuoj bus, tai labai grazus lankas pasidare.  
 Nors atrodo tik priekiai dantys kreivoki buvo, bet pasirodo toli grazu.
pas mane tas pats atrodo kad tik virsuj turejau problemu bet deja, ne tik virsuje:)
as virsuje nesioju jau metus ir 6men, apacioje 7men
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 03, 01:34)
Natale, nu man baltas pavydas į tamstos dantukus žiūrint ima.. kaip smagu, kad pas tave jie tokie paslankūs..  
jei ne mano sakandis dar po kokiu 4 men mane nubreketuotu
QUOTE(natale @ 2010 03 03, 18:33)
jei ne mano sakandis  dar po kokiu  4 men mane nubreketuotu  
 o taip dar metus nesiot reieks  
  nors dabar vaizdas neblogas, ankciau tai buvo dantukai kreivi, vielu kruva, nesuprasi kas burnoj daros  
  as dabar kartais pagalvoju koks buvo jausmas kaip buvo kai dantukei kreivi buvo  
  as jau pamirsau kaip viskas atrode ir koks jasumas kai bijai sypsotis ir taikai kampa kad krevuku nesimatytu , atrodo as visad su tokiais kaip dabar dantukais buvau  
aš irgi pamiršau jau.. bet dar negaliu drąsiai rodyti dantų, nes dar ne viskas pas mane ok.. bet aišku geriau nei pirmam variante
QUOTE(breketininke @ 2010 03 03, 09:53)
Sveika 

ir kaip tau Tomas? as ryt einu trauktis dantuku, kaip bijau

o tu gydytojui skambinai del to istinimo????? beje, tu metalus turi ar kokius? ir kiek kainavo? man paskaiciavo - metalas 6100
ir kaip tau Tomas? as ryt einu trauktis dantuku, kaip bijau
o tu gydytojui skambinai del to istinimo????? beje, tu metalus turi ar kokius? ir kiek kainavo? man paskaiciavo - metalas 6100
Del dantuku nebijok, jei tau ne protiniustraukti tai labai greit istraukia.
o kaip cia kitos rase kad uz metala 6100 yra brangu tai as taip supratau cia tau visas gydymas kainuos, tai kaina normali
Papildyta:
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 03, 12:12)
Bet aš irgi tau pritariu, dabar kai pagalvoju, kaip aš visą gyvenimą galėjau TOKIAIS dantim vaikščiot  
 Nors aišku ir finansiniai reikalai pakoregavo planus, susidėjau kai atsirado atliekamu pinigėlių  
 Bet tikiuosi šios kančios atsipirks.. 
Breketininke, man ir įdomu kokie pas tave tie metaliniai breketukai, kad tiek daug kainuos, ar čia jau ir plokštelė paskaičiuota po nuėmimo?
Breketininke, man ir įdomu kokie pas tave tie metaliniai breketukai, kad tiek daug kainuos, ar čia jau ir plokštelė paskaičiuota po nuėmimo?
o tai kiek tau kainuos viskas kad 6000 perdaug
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 03, 18:49)
aš irgi pamiršau jau.. bet dar negaliu drąsiai rodyti dantų, nes dar ne viskas pas mane ok.. bet aišku geriau nei pirmam variante  
as atsimenu kad tu rasei kad nerodysi foto kol antrukas nepajudes
QUOTE(natale @ 2010 03 03, 20:07)
o tai kiek tau kainuos viskas kad 6000 perdaug  
 cia gi ne breketu kaina o viso gydymo tai kaina padori sakyciau 
Papildyta:
Papildyta:
Na man nepasakė galutinės kainos, bet už sudėjimą 2800, o už apsilankymus tai buvau du kart dar tik, viena kart priklijavo nukritusi breketa - 30lt, o poto veržė, dėjo spyruoklę, suveržė su vielutėm - 50lt..
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 03 03, 14:12)
Bet aš irgi tau pritariu, dabar kai pagalvoju, kaip aš visą gyvenimą galėjau TOKIAIS dantim vaikščiot  
 Nors aišku ir finansiniai reikalai pakoregavo planus, susidėjau kai atsirado atliekamu pinigėlių  
 Bet tikiuosi šios kančios atsipirks.. 
nieko..pamirsim viska...turesim tobulus dantukus..
QUOTE(the_wanted @ 2010 03 03, 15:03)
Tomas man gerai 
 Skambinti neskambinau, nes man vizitas rytoj, tai viska ir issiaiskinsiu 
 Dejo metalinius, gydymo kaina 5800lt man 
cia kaip suprantu viso gydymo taip?
tai tada normaliai..
QUOTE(Lusiukas @ 2010 03 03, 17:30)
tai pas tave pigiau ..pas mane 2800 vienam zandikauliui ..tai jei bendrai imant virsu apacia 5500lt..plius dar pora stuku 7500lt bus kazkur as taip primeciau
QUOTE(natale @ 2010 03 03, 20:33)