Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(viliene @ 2010 03 02, 21:13)
Malonu būtų jei ta panelė parašytų, jei čia dar lankos mirksiukas.gif
Tai jau turbūt atsirado daktarėlis biggrin.gif nes vakar operacijų diena jam. O kovo 11d. man konsultacija, tikiuosi jau nieks nesutrukdys apsilankyti konsultacijoje ir viską susižinoti mirksiukas.gif

Neatsimenu jos nicko, galetum i Az parasyt .nes kiek pamenu retokai uzsukdavo i foruma. parode ta aparatuka ,asake kad svepluot pradejo ir tiek. ax.gif gal dar atsiras rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 03, 18:49)
aš irgi pamiršau jau.. bet dar negaliu drąsiai rodyti dantų, nes dar ne viskas pas mane ok.. bet aišku geriau nei pirmam variante  ax.gif

o man kt sypsotis ir neiseina tik biggrin.gif o taip neiseina smile.gif , nes sakandis blogas, tai kai issisiepiu tai visi priekiniai dantusikai ir islenda biggrin.gif nori nenori turi rodyt ka turi burnoj. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 03, 20:05)

o man kt sypsotis ir neiseina tik  biggrin.gif  o taip neiseina  smile.gif , nes sakandis blogas, tai kai issisiepiu tai visi priekiniai dantusikai ir islenda  biggrin.gif  nori nenori turi rodyt ka turi burnoj.  doh.gif

as kai issisiepiu tai mano dantis galima suskaiciuot biggrin.gif jau taip ipratau ir visai nesigedinu smile.gif kai fotkinuosi ir nusisypsau bet nerodau dantu tai islenda visada vienas breketas ir blizga visuose foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(justyte** @ 2010 03 03, 20:23)
as kai issisiepiu tai mano dantis galima suskaiciuot biggrin.gif jau taip ipratau ir visai nesigedinu smile.gif kai fotkinuosi ir nusisypsau bet nerodau dantu tai islenda visada vienas breketas ir blizga visuose foto biggrin.gif

aha, ta breketuka maciau , kaip deimantas ant dantuko jis blizga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 03, 20:25)
aha, ta breketuka maciau , kaip deimantas ant dantuko jis blizga  biggrin.gif

ir visose nuotraukose biggrin.gif jau juokiasi is manes biggrin.gif net klases nuotraukoje!! as stovi ten gale nuotraukoje bet vistiek matosi kaip blizga breketas biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
natale, jis kaip įbestas stovi (nors dabar jau nieko nesakau, labiau į priekį parėjo), dabar po ilgojo savaitgalio užsirašysiu vizitui, tuomet paverš ir tada jau tikiuos, kad jis ateis į vietą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2010 03 03, 20:50)
natale, jis kaip įbestas stovi (nors dabar jau nieko nesakau, labiau į priekį parėjo), dabar po ilgojo savaitgalio užsirašysiu vizitui, tuomet paverš ir tada jau tikiuos, kad jis ateis į vietą  smile.gif

as dar pagalvojau gal saknys susipine, kad nejuda. bet jei sakai kad pajudejo kazkiek reiskia viskas gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 03, 19:33)
jei ne mano sakandis  dar po kokiu  4 men mane nubreketuotu  bigsmile.gif o taip dar metus nesiot reieks  ax.gif  nors dabar vaizdas neblogas, ankciau tai buvo dantukai kreivi, vielu kruva, nesuprasi kas burnoj daros  doh.gif  as dabar kartais pagalvoju koks buvo jausmas kaip buvo kai dantukei kreivi buvo  g.gif  as jau pamirsau kaip viskas atrode ir koks jasumas kai bijai sypsotis ir taikai kampa kad krevuku nesimatytu , atrodo as visad su tokiais kaip dabar dantukais buvau  lotuliukas.gif

as butent taip ir pradejau gyventi: israuti dantys, aplink juos kiti nelygus kaip tvora, iltys katastrofa, kelia man zandikauli, apraizgyta visa, grynas begemotukas, dar tik skausmo tetruksta :unsure pasirinkau priekyje keramika, nes kompleksuoju, tai dar ilgiau viskas tesis, bet gal kaip nors.

Tiesa, gydydoja paminejo, kad ilciu kaklai atidengti ar kazkas tokio, bet nieko nepaaiskino, gal kas suprantate kuo tai gresia, kas manes laukia?
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 03 03, 21:53)
as butent taip ir pradejau gyventi: israuti dantys, aplink juos kiti nelygus kaip tvora, iltys katastrofa, kelia man zandikauli, apraizgyta visa, grynas begemotukas, dar tik skausmo tetruksta :unsure pasirinkau priekyje keramika, nes kompleksuoju, tai dar ilgiau viskas tesis, bet gal kaip nors.

Tiesa, gydydoja paminejo, kad ilciu kaklai atidengti ar kazkas tokio, bet nieko nepaaiskino, gal kas suprantate kuo tai gresia, kas manes laukia?

pas mane vieno iltinuko kaklelis atidengtas doh.gif jis ziauriai jautrus.karts nuo karto einu kad ji pateptu su fluorotu laku tada kazkiek laiko nieko nejauciu, bet su laiku tas lakas nusiplauna, tai vel atsiranda jautrumas. ortodonte sake nieko negali siuo klausimu padeti. sako tik tas lakas gali isgelbeti. dar naudoju spec. geli kuris mazina dantu jautra. padeda kazkiek. dantu kakleliai jautresni, tik tiek. ne pasaulio pabaiga wink.gif
Atsakyti

Papildyta:
QUOTE(Tinar @ 2010 03 03, 20:55)
nieko..pamirsim viska...turesim tobulus dantukus.. wub.gif  4u.gif
cia kaip suprantu viso gydymo taip?
tai tada normaliai..
tai pas tave pigiau ..pas mane 2800 vienam zandikauliui ..tai jei bendrai imant virsu apacia 5500lt..plius dar pora stuku 7500lt bus kazkur as taip primeciau  doh.gif su visu gydymu..
wub.gif kaip faaaainaaa

Taip Tinar, Taip mano viso gydymo kaina, ir uz atsiklijuotus breketus papildomai nemoki uz klijavima, tai as skaitau cia normali kaina.
Be to dar buvau pries dedant pas kita gyd tai ten kaina brangesne pasake
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo the_wanted: 04 kovo 2010 - 09:36
O pagal ka jus sprendziat kad pvz 6000 uz visa gydyma normaliai a ne??
Juk kiekvienai gydymas skirtingas..

Beje, gal kam slifavo dantuku ne tik virsu bet ir sonus? Ar lb nemalonu, ar cia nera blogai g.gif
man minejo kad reiks.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2010 03 04, 09:37)
O pagal ka jus sprendziat  kad pvz 6000 uz visa gydyma normaliai a ne??
Juk kiekvienai gydymas skirtingas..

Beje, gal kam  slifavo dantuku ne tik virsu bet ir sonus? Ar lb nemalonu, ar cia nera blogai  g.gif
man minejo kad reiks.. ax.gif

Man antradieni slifavo mirksiukas.gif padailino dantuku forma. del to atsirado tarpas tarp priekiniu dantuku, sake kad tai sutvarkys kai nuims breketus, t.y. estetini plombavima darys.nes kaip minejau virsus jau vietoj stovi tai jo nebejudins.seip neskauda ir kazkokio diskomforto nepajutau ir dabar nejauciu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Atvaziuoja drauges manes pasiimt ir jau vaziuosim detis apacioj breketu . Laukiu ax.gif
Atsakyti