Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai, kurie nenori/ bijo turėti vaikų

QUOTE(kate0 @ 2006 10 27, 20:40)
doh.gif tai ka as su adata visus pradrinesiu  thumbup.gif gerai atrodytu.

O rimtai as tokiu bud nenoriu pastoti - nenoriu meluot

drinks_cheers.gif , melu nieko nepasieksi...

Klana - tu nusiramink, kai jis supuos savo mazaja, pamatysi ir kito uzsimays...
Atsakyti
QUOTE(dabej @ 2006 10 30, 14:53)
drinks_cheers.gif , melu nieko nepasieksi...

Klana - tu nusiramink, kai jis supuos savo mazaja, pamatysi ir kito uzsimays...

tai,kad jis jau turi 2 sunus is pirmos santuokos verysad.gif Na,tikiuos,kad gimus musu mergyte pakeis ta jo poziuri ax.gif ax.gif Juk mergytes tai ne bernai- jos svelnios,prieis apsikabins tetuka ir susilydys jis wub.gif Mano draugei taip buvo su vyru,tai jos vyras visa laika purtesis mergytes,po jos gimimo pasikeite.Sake,kad 100% geriau mergyte nei bernas.Jis myli abu vaikus,bet mergyte isskirtinai labiau. ax.gif Maniskis irgi labai nori dukrytes ir vis kartoja,kad mergyte yra arciau tevo. wub.gif Nesigincysiu,nes pati esu tevelio vaikas.
Atsakyti
manau, jei vyras nenori tureti vaiku, tai cia yra problema ir deretu pagalvoti apie gyvenima kartu-gal vertetu skirtis iskart.Nes tada as isvis nesuprantu kas cia per meile ir santuoka..ir tie atideliojimai, mazdaug, kai bus daugiau pinigu, gera buitis ir tt.-tada ir vaikas, manau irgi nelabai geras dalykas. Taip, geriau, kai tvirtai ant koju stovi ir zinai, kad mazyliui nieko netruks. Bet manau du mylintis zmones turetu gyventi pincipu-kaip bus, taip bus. Mudu su vyru mastem butent taip..ir dabar as jau nestuke.gif ir mes visai nesijaudinam, kad teturim viena maza kambareli mano tevu name, kad as jauna studente, tik ipusejus pagrindines studijas, kad vyro darbas praktiskai sezoninis-ziema daznai reik pataupyt pinigelius..bet juk yra meile, mes turim vienas kita ir greit turesim vaikuti-tai musu seima, kurios pries susituokdami taip troskom wub.gif
jei nesutampa sutuoktiniu norai, ypac TOKIE - neverta gaisti laiko...arba gali atsitikti taip, kad vyras atseit labai lauks mazylio, kai visgi pastosite..bet jam gimus prasides problemos..cia mano nuomone g.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes 4u.gif

as sugalvojau parasyti savo istorija ax.gif
mes su vyru vede jau beveik 3 metai. Ir ka jus manote maniskis nenori vaiku blink.gif Nors kaip cia pasakius viena karta lyg ir nori kita karta gryza is darbo pavarges nebenori ir pan. Kaip ir kitiems vyrukams tai busto reikia (dabar jau turim) tai darba normalu nori susirasti(ir ta jau susirado) bet vis atideliojam vaiku daryma doh.gif

Bet viena ryta dar besivartydami lovoje as jam svelniu balseliu tyliai pradejau sneketi kaip as turedama leliuka jam stengsiuos kuo daugiau parodyti, paaiskinti: eisim traukinukus ziureti, kai paaugs eisim su juo i baseina ir pan..... Ar tu noretum prie musu prisijungti???(klausimelis vyrui) o jis taip laikydamasis vyriskai ir tvirtai sako TAIP bigsmile.gif Tai nezinau bet po to pokalbio maniskis taip suminkstejo biggrin.gif

Gal tiesiog kaip ir visi vyrai bijojo atsakomybes, bijojo tu bemiegiu naktu ir jam tereikejo isgirsti keliata svelniu romantisku pasakojimu kaip gera tureti savo maziu mirksiukas.gif

Labai tikiuos kad uz poros savaiciu as jau busiu nestuke.gif

Taip kad mergytes kartais ladeda romantika, svelnus balselis, ir laki fantazija tongue.gif

sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
Labai jau aktuali man sita tema...Gyvename kartu ir tvarkomes bendra ukeli jau tuoj dveji metai, siaip pazistammi jau treti. Viskas yra nuostabu, meile seile be proto be krasto, sako, kad gyvens su manim iki gyvenimo pabaigos ir t.t. Dabar lyg ir sutinka, kad jei tures vaiku, tai tik su manim (anksciau sake, kad visai nenori vaiku, nes pasaulis baisus, vaikui reikia labai daug duoti, tai didele atsakomybe ...). taigi, vaika turesime "kazkada" O tas "kazkada" bus tada, kai bus naujas butas, abu vairuosime, issigydysime visas ligeles, dantis,po to tris men abu negersime (net alaus).. Su viskuo sutinku, viska suprantu. As irgi noriu, kad vaikelis ateitu tada, kai visas gyenimas bus sutvarkytas. Bet kada tai bus? Meteliai mano bega, jau tuoj 30...Vis paskaitau suparmama forume, kaip sunku moterims pastoti po trisdesimt, pasakau tai savajam, bet jam kazkaip vienodai..Vis dar mes neatitinkam "tobulu tevu" idealo.. Ir siaip as jauciu, kad jis nenori, nors tu ka...Taip liudna pasidaro, verkti noris..
Atsakyti
mamno vyras labai bijojo turėt netyčiuką, saugojos blink.gif nes pats yra netyčiukas, tėvai nei metų neišgyveno susituokę, visą gyvenimą jautė tą naštą ir pats nenorėjo to savo vaikam, bet kai jau nusprendė turėt neturėjau šansų atkalbėt tongue.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Visos pasakoja, kad kai toks "nenorintis" sužino tapsiąs tėvu, atsidžiaugti negali...Gal mano irgi džiaugtųsi (tikrai), bet kaip jį priversti tapti tėvu:))?? negaliu gi apgauti..
Atsakyti
maniškis irgi dar ilgai neplanavo tuoktis, turėti savo vaikų, bet vestuvės jau liepą, o leliuką pradėsim planuoti jau gegužę wub.gif Aš pagaliau nebeištvėriau ir pasakiau kaip man to reikia, kad aš be to gyventi negaliu. Pasakiau, kad jei mes einam skirtingais keliais, kodėl vis dar būnam kartu...? Taip atėjo jo apsisprendimas tuoktis - vėliau paaiškėjo, kad jis bijojo iš manęs sulaukti neigiamo atsakymo. O išdrįso tik tada kai pati tiesiai šviesiai pasakiau ko man reikia. Apie lelių tokia pati kalba. Be to pasiskaičiavau kad greičiausiai per vestuves ateis mmm, tai vakar MB pareiškė, kad man jau jų seniai nebus nes nuo gegužės planuosim lelką wub.gif Manau tikrai reikia nuoširdžiai pasišnekėt, pasakyti kaip jauties, kodėl atsiranda tos nuotaikų kaitos (man tai būna kai pamatau mažus vaikus arba nestuke.gif ) Pagaliau ir jis prisipažino, kad galbūt irgi jau norėtų savo mažylio, bet bijo prarast tą laisvę, tą lėkimą bet kur ir bet kada... Bet mes greitai tą problemą išsprendėm... Šnekėkitės nuoširdžiai ir atvirai, nieko neslėpkit, padrasinkit savo vyrus, kad bus tikrai ne taip kaip jie įsivaizduoja. Be to juk tėčiui metus nelabai ir reikia prie to vaikelio sėdėt - juk jis nepamaitins, be to mažyliui ramiau prie mamos krūtinės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pciolkajolka @ 2007 01 02, 15:53)
.Vis dar mes neatitinkam "tobulu tevu" idealo.. Ir siaip as jauciu, kad jis nenori, nors tu ka...Taip liudna pasidaro, verkti noris..

neseniai skaičiau knygą, kur visas poros gyvenimas buvo tobulai suformuotas, moteris net pirkdavo knygas, kad jos tiktų prie interjero (viršelių spalva, forma ir t.t.), bet kai jiems gimė vaikutis jis turėjo dauno sindromą. Labai liūdna, kad visko negali suplanuoti.

O mano istorija tokia. Gyvenam gerai, butas centre, nauja prabangi mašina, dabar nusipirko namą... Ir kažkas užlūžo, nieko nenori, nei namo, o tuo labiau apie mūsų bendrą ateitį nenori šnekėti. Kartu jau seniai, nuo studentų laikų. 1,5 metus net gyvenom pas mano tėvus, o dabar jau 6,5 metų kartu. Niekada neklausiau nei apie santuoka, nei apie beibius tuo labiau, nenorėjau, kad ateity kada primintų, kad aš jį "priverčiau". O dabar aš jau svaigstu apie lelius, nežinau, ką man ir toliau bedaryti, o jis nieko nenori, nei manęs, nei namo, nei kad ji palikčiau (ko aš ir pati labiausiai nenoriu) verysad.gif . Vat kaip būna. O aš sėdžiu darbe ir pavydžiu bendradarbiui, kuris turi 84 metų mašiną ir su pasididžiavimu sako, kad laukia anto vaikučio, taigi, čia pinigai ir apsirūpinimas niekuo dėti verysad.gif

O vaikui visada atsiras kąsnis, tai jau tikrai nenumirs iš bado.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linnn: 11 sausio 2007 - 20:34
QUOTE(isdykusi mamyte @ 2006 11 27, 13:19)
manau, jei vyras nenori tureti vaiku, tai cia yra problema ir deretu pagalvoti apie  gyvenima kartu-gal vertetu skirtis iskart.
jei nesutampa sutuoktiniu norai, ypac TOKIE - neverta gaisti laiko...

Nenoreciau sutikti. Mano vyras labai atsakingas - ilgai laukiau, kol pasipirso (pries tai ne vienus metus kartu gyvenom). Jis zinojo, kad nesugebes islaikyti seimos (nebuvo pajamu), todel ir nesiule tuoktis. Bebaigdamas mokslus pasipirso. Apie vaikus seniau net kalbos nebudavo. Dabar dirba, todel vis dazniau man apie leliu uzsimena. Taigi, viskam savas laikas.
Nemanau, kad santuoka bus stipri, jei tik ir galvosi, kad uzsukus pirmiems sunkumams nesi skyrybu pareiskimus.
Skyrybu ir taip daug musu Marijos zemelej - geriau reikia skatinti merginas puoseleti savo seimas (zinoma, iskyrus tuos atvejus, kai skyrybos vienintele iseitis is susiklosciusios RIMTOS situacijos).

QUOTE(Pciolkajolka @ 2007 01 02, 16:53)
Labai jau aktuali man sita tema...Gyvename kartu ir tvarkomes bendra ukeli jau tuoj dveji metai, siaip pazistammi jau treti. Viskas yra nuostabu, meile seile be proto be krasto, sako, kad gyvens su manim iki gyvenimo pabaigos ir t.t. Dabar lyg ir sutinka, kad jei tures vaiku, tai tik su manim (anksciau sake, kad visai nenori vaiku, nes pasaulis baisus, vaikui reikia labai daug duoti, tai didele atsakomybe ...). taigi, vaika turesime "kazkada" O tas "kazkada" bus tada, kai bus naujas butas, abu vairuosime, issigydysime visas ligeles, dantis,po to tris men abu negersime (net alaus).. Su viskuo sutinku, viska suprantu. As irgi noriu, kad vaikelis ateitu tada, kai visas gyenimas bus sutvarkytas. Bet kada tai bus? Meteliai mano bega, jau tuoj 30...Vis paskaitau suparmama forume, kaip sunku moterims pastoti po trisdesimt, pasakau tai savajam, bet jam kazkaip vienodai..Vis dar mes neatitinkam "tobulu tevu" idealo.. Ir siaip as jauciu, kad jis nenori, nors tu ka...Taip liudna pasidaro, verkti noris..

Panasiai ir man buvo.... Tik neprarask vilties. Uzsiminti apie savo norus reikia ax.gif , bet ne nuolat apie juos kalbeti mirksiukas.gif Tik, kad tie metai, ania g.gif As irgi ne pirmos jaunystes - gal tai tave paguos blush2.gif

QUOTE(lad @ 2007 01 02, 18:05)
mamno vyras kai jau nusprendė turėt neturėjau šansų atkalbėt tongue.gif  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

Panasiai ir manajam su sprendimais - pries tai ne snipst neisgirsi, o kai apsisprendzia, tai bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios, kirba mano sirdelej daug klausimu, kurie lyg ir atsakyti, bet rezultato nesimato:( Su vyru ilgokai draugavome iki vestuviu, pries pusmeti susituokeme. Nemazai kalbejome apie gandrus, lyg ir buvome nusprende juos jau kviestis, taciau vyras vis istiesia ranka apsisaugojimo priemones link... Kadangi apie tai jau sneketa, nebesinori vis listi su tuo paciu klausimu - nenoriu, kad tai butu suprasta kaip spaudimas, taciau kai tik pagalvoju apie visa sia situacija, darosi vis liudniau... Pamatau vaikisku vezimeliu reklama, ir susimastau visam vakarui, ir pan. Gal kam yra buvusi panasi situacija? Gal kas turi genialiu minciu, kaip ta klausima isspresti?.. Buciau labai dekinga:)
Aciu!
Atsakyti
Šiaip reikia šnekėti su vyru šita tema ir nuspręsti kad jau darot leliuką, arba nuspręsti po kiek laiko pradėsi daryti leliuką. Jeigu pasišnekėjot tik filosofiniam lygmenyje gal jau norėtumėm - tai nesiskaito. Nuspręskit konkrečiai norit nenorit, kada? Tada ir tu žinosi ko laukti ir vyras žinos kas jo laukia biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti