QUOTE(isdykusi mamyte @ 2006 11 27, 13:19)
manau, jei vyras nenori tureti vaiku, tai cia yra problema ir deretu pagalvoti apie gyvenima kartu-gal vertetu skirtis iskart.
jei nesutampa sutuoktiniu norai, ypac TOKIE - neverta gaisti laiko...
Nenoreciau sutikti. Mano vyras labai atsakingas - ilgai laukiau, kol pasipirso (pries tai ne vienus metus kartu gyvenom). Jis zinojo, kad nesugebes islaikyti seimos (nebuvo pajamu), todel ir nesiule tuoktis. Bebaigdamas mokslus pasipirso. Apie vaikus seniau net kalbos nebudavo. Dabar dirba, todel vis dazniau man apie leliu uzsimena. Taigi, viskam savas laikas.
Nemanau, kad santuoka bus stipri, jei tik ir galvosi, kad uzsukus pirmiems sunkumams nesi skyrybu pareiskimus.
Skyrybu ir taip daug musu Marijos zemelej - geriau reikia skatinti merginas puoseleti savo seimas (zinoma, iskyrus tuos atvejus, kai skyrybos vienintele iseitis is susiklosciusios RIMTOS situacijos).
QUOTE(Pciolkajolka @ 2007 01 02, 16:53)
Labai jau aktuali man sita tema...Gyvename kartu ir tvarkomes bendra ukeli jau tuoj dveji metai, siaip pazistammi jau treti. Viskas yra nuostabu, meile seile be proto be krasto, sako, kad gyvens su manim iki gyvenimo pabaigos ir t.t. Dabar lyg ir sutinka, kad jei tures vaiku, tai tik su manim (anksciau sake, kad visai nenori vaiku, nes pasaulis baisus, vaikui reikia labai daug duoti, tai didele atsakomybe ...). taigi, vaika turesime "kazkada" O tas "kazkada" bus tada, kai bus naujas butas, abu vairuosime, issigydysime visas ligeles, dantis,po to tris men abu negersime (net alaus).. Su viskuo sutinku, viska suprantu. As irgi noriu, kad vaikelis ateitu tada, kai visas gyenimas bus sutvarkytas. Bet kada tai bus? Meteliai mano bega, jau tuoj 30...Vis paskaitau suparmama forume, kaip sunku moterims pastoti po trisdesimt, pasakau tai savajam, bet jam kazkaip vienodai..Vis dar mes neatitinkam "tobulu tevu" idealo.. Ir siaip as jauciu, kad jis nenori, nors tu ka...Taip liudna pasidaro, verkti noris..
Panasiai ir man buvo.... Tik neprarask vilties. Uzsiminti apie savo norus reikia

, bet ne nuolat apie juos kalbeti

Tik, kad tie metai, ania

As irgi ne pirmos jaunystes - gal tai tave paguos
QUOTE(lad @ 2007 01 02, 18:05)
Panasiai ir manajam su sprendimais - pries tai ne snipst neisgirsi, o kai apsisprendzia, tai