QUOTE(KittyKitty @ 2007 01 24, 16:37)
Sveika, Shalna,
man iš karto kilo klausimas dėl Tavo amžiaus. Jeigu Jūs dar labai jauni, galbūt tikrai vyras turi teisę norėti palaukti, tiesiog gal reikėtų nutarti, kiek norite palaukti - metus, dvejus, ir tiek laiko pamiršti šią temą. Bet jeigu amžius spaudžia, tada, suprantama, nėra labai lengva pamiršti šią svajonę. Tuo labiau, kad jeigu rašai šiame skyrelyje, turbūt matai, kiek daug būna atvejų, kai nėra taip lengva, leliukas ne visada ateina tą pavasarį, kurį Tu nori. Sakykim, mano vyras norėjo anksčiau,aš vis buvau nepasiruošusi. Kai jau prisiruošiau,paaškėjo, kad, deja, nei zodiaką, nei metus paplanuosi. Laukėme virš 3 metų.
MAnau, svarbiausia visgi pasikalbėti su vyru. Jis tiesa ranką link apsaugos priemonės - tai momentinis veiksmas intymioj situacijoj. Gal pabandyk šiaip susėdus su juo pakalbėti apie priežastis, apie planus, kodėl nenori, kiek jam reikia laiko, o galbūt jis nori atidėti planavimą iki konkretaus įvykio (na, baigs mokslus, pakeis darbą, įsigysit būstą ar pan.)
Sėkmės
Amzius tai musu sakyciau, nei senas, nei jaunas - 26:) Kad ne ta liga, tai tikrai drasiai iki 30 laukciau:) Jau viskas baigta, ir mokslai, ir darbais nesiskundziame. Kita vertus, gal jis nesiryzta, nedrista ar dar kazkaip butu galima ta pavadinti. Ir, kaip kazkas jau rase, nieko jam nesakyti ir uzmirsti ta tema, kol jis nesugalvos, bet man jau darosi sunku.. kai tikrai zinau, kad kartais tenka laukti metu metais, kol... Kartais atrodo, kad butent tas dalykas nulemia mano nuotaika, elgsena, kartais net susierzinima del visai nereiksmingu dalyku:(
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2007 01 24, 16:38)
Kol aš parašiau, jau Tu pateikei šiek tiek daugiau informacijos.
Manau, vyras žino apie Tavo ligą? Ką jis apie tai galvoja?
Zinoma, vyras zino. Siuo atzvilgiu jis labai supratingas ir tolerantiskas, zino visas galimas ligos pasekmes. Taciau as nepratusi dejuoti, tai jis ir galvoja, kad dar daug daug metu bus viskas taip gerai, kaip siandien:)
Beje, toms, kas vis primena, kad mes dar tik pusmetis vede, iki vestuviu kartu gyvenome virs 3 metu:)