Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai, kurie nenori/ bijo turėti vaikų

...as irgi manau kad MB apsidziaugtu, na gal ne iskart...reiktu laiko na kokios paros biggrin.gif kol suvirskintu, o poto dziaugtusi, juk jeigu meile yra, tai vaikutis tikrai jos nesugriaus 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pina1 @ 2007 10 26, 12:00)
Sveikos,paskaiciau sia tema,pasirodo ne as viena turinti vyra bailiuka, mano labai panasi situacija kaip CICEROS idomu kaip jei baigesi, g.gif

na, mes vis dar gaminimo procese blush2.gif Bet mano bailiukas laikui begant virto i tikra kovotoja blush2.gif Tiesa pasakius, jis su ta mintimi, kad gali tapti tevu susitaike palaipsniui, prireike siek tiek laiko, o dabar, tai jis labiau uz mane laukia rezultato tongue.gif , visiskai isigyveno i busimo tevelio role, labai mane palaiko, guodzia po nesekmiu ir net nuolat skatina darbuotis blush2.gif Vyrams reikia laiko, kad jie tą įsisamonintų ir nebebijotų, paskui jau jie patampa iniciatoriais drasuoliais biggrin.gif
Atsakyti
Įsiterpsiu ir aš blush2.gif Kadangi ne taip senai, prieš kokius 3 metelius MB taip pat į šią temą reaguodavo maždaug taip scare.gif fear.gif mastau.gif schmoll.gif ir panašiai. Tik mane tai laikas spaudė, taip sakant ax.gif ir vis pakalbėdavom, pakalbėdavom ir pagaliau nusprendėm: darom. Gavosi gana greitai. Po to kokius du mėnesius būdavo sugulam ant lovos (mane labai miegas ėmė pirmą trimestrą), "suduriam" nosimis ir dūsaujam. Tai vienas, tai kitas. Apsipratom su mintim, kad būsim tėvais thumbup.gif . Galiu tik palinkėti kiekvienai turėti tokį būsimą tėtį šalia. Saugojo per nėštumą, gimdyme labai pagelbėjo (buvau perspėjus nešdintis per duris jei silpna darysis. To dar betruko, kad gaivinti reikėtų, kai aš gimdau nono.gif ), o kai pamatė dukrytę apsiverkė. Kitą rytą atvažiavo į GN, padaviau mažiukę į glėbį, o mūsų tėtis vėl susigraudino iki ašarų. Labai myli ir užsiimti su ja moka vos ne geriau nei aš blush2.gif .Mūsų mažei jau metukai.

Nenusiminkit, lengvai juos ruoškit tom pareigom ir gal labai nespauskit savo vyriškių. Kad neišsigąstų hihihi.gif ir visada tikėkitės geriausio. Sako, kad geros mintys pritraukia gerus darbus. Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
Vaje, negaliu patiketi, kad vyrai tokie...

Na, mes su draugu dar studentai, bet jis jau gal nuo pirmu ar antru pazinties metu (18 - 19m) apie vaikus kliedi. Si menesi man menesines velavo, tai as parinausi, kas bus, jeigu... o jis jau mintyse suplanavo, kaip mes ta vaikeli auginsim ir sake, kad net is dalies nuliudo, kai man mm prasidejo... rolleyes.gif Aisku man del tokio jo poziurio dziugu, nes zinau, kad visada susilauksiu palaikymo. Kartais abu pakliedim, kaip bus faina, kai turesim salygas vaikeliui. bigsmile.gif
Atsakyti
Pas mane darbe trys koleges nestukes, viena jau pagimde. Tai mane pavydas apeme, kad ir as jau noreciau tureti vaikuti. Na ne karta uzsiminiau apie tai vyrui. Jis lyg ir sutiko, bet dabar pradejo issisukineti ir kaltinti mane, kad as ji spaudziu. Kai as tik apie tai uzsimenu, jis pradeda pykti, paklausia :"Tai tu nori susipykti?" ir pradeda kalbeti apie visai ka nors kita. Kai pasakau, kad jis ko gero nenori vaiku, ir vel priestarauja man. Sako, kad as nesamones kalbu. Ir nezinau kaip suprasti nori jis vaikelio ar nenori. verysad.gif
Pavydziu toms, kuriu vyrai nori vaikelio ir laukia.
Nezinau ar man teks ilgai dar laukti. Tik nesuprantu ko jis bijo, juk man bus dar didesne atsakomybe.
Galbut jis bijo, kad gimus vaikeliui tarp musu pasikeis santykiai, nenori dalintis demesiu su kazkuo.
Daug kyla klausimu, i kuriuos is jo negaunu atsakymu. Ir ta nezinia labai slegia mane.
Atsakyti
QUOTE(Cicera @ 2007 10 31, 11:07)
...guodzia po nesekmiu ir net nuolat skatina darbuotis blush2.gif Vyrams reikia laiko, kad jie tą įsisamonintų ir nebebijotų, paskui jau jie patampa iniciatoriais drasuoliais biggrin.gif

Vistiek visi vyrai mėgsta taip darbuotis smileysex.gif - ir kuo daugiau tuo geriau biggrin.gif thumbup.gif
O kai jau būna rezultatas, tada jau blink.gif , bet kai pamato mažių tada clap.gif
Atsakyti
Sveiki,
Nusprendžiau ir aš prie jūsų prisijungti, tikiuosi priimsite mane į savo gretas 4u.gif Dabar atrodo kvaila, bet kol nepaskaičiau šitos temelės, maniau, kad tik maniškis vaikų nenori. Daugelio mano draugių vyrai mielai apie vaikus kalba, o manasis vis sako - "mes tai niekada neturėsim". Tokie jo žodžiai, aišku, iš karto nužudo verysad.gif Ankščiau labai dėl to nesukau galvos, tuo metu ir pati ne itin norėjau, be to slapčia tikėjausi, kad jis laikui bėgant apsigalvos. Deja...
Dabar jau labai noriu leliuko, o jis vis tą pačią giesmelę gieda. Sako, kad vaikas didžiulis vargas, o jis nori gyventi dėl savęs, sako - "kodėl aš turiu kažkam uždirbti pinigus" ir pan. Žinau, kad labai egoistiškai skamba... Nenoriu jo spausti, nes tai būtų nesąžininga, jis juk visuomet su manimi buvo atviras, niekada savo nenoro neslėpė, tai aš iš už nugaros smogiau: anksčiau sakiau, kad tuo metu nenoriu, o dėl ateities nežinau arba apskritai tos temos vengdavau. Jaučiuosi pati kalta, kad pakliuvau į tokią situaciją.
Nežinau ką daryti. Su vyru sutariame gerai, jis turi tikrai fantastiškų savybių (rūpestingas, mėgsta mane palepinti, padeda namie tvarkytis, nerūko, negeria, pas mergas nelaksto ir t.t.). Viskas būtų ok, problema tik vaikai...
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 11 18, 09:09)
Sveiki,
  Nusprendžiau ir aš prie jūsų prisijungti, tikiuosi priimsite mane į savo gretas  4u.gif  Dabar atrodo kvaila, bet kol nepaskaičiau šitos temelės, maniau, kad tik maniškis vaikų nenori. Daugelio mano draugių vyrai mielai apie vaikus kalba, o manasis vis sako - "mes tai niekada neturėsim". Tokie jo žodžiai, aišku, iš karto nužudo  verysad.gif  Ankščiau labai dėl to nesukau galvos, tuo metu ir pati ne itin norėjau, be to slapčia tikėjausi, kad jis laikui bėgant apsigalvos. Deja...
  Dabar jau labai noriu leliuko, o jis vis tą pačią giesmelę gieda. Sako, kad vaikas didžiulis vargas, o jis nori gyventi dėl savęs, sako - "kodėl aš turiu kažkam uždirbti pinigus" ir pan. Žinau, kad labai egoistiškai skamba... Nenoriu jo spausti, nes tai būtų nesąžininga, jis juk visuomet su manimi buvo atviras, niekada savo nenoro neslėpė, tai aš iš už nugaros smogiau: anksčiau sakiau, kad tuo metu nenoriu, o dėl ateities nežinau arba apskritai tos temos vengdavau. Jaučiuosi pati kalta, kad pakliuvau į tokią situaciją.
  Nežinau ką daryti. Su vyru sutariame gerai, jis turi tikrai fantastiškų savybių (rūpestingas, mėgsta mane palepinti, padeda namie tvarkytis, nerūko, negeria, pas mergas nelaksto ir t.t.). Viskas būtų ok, problema tik vaikai...

suprantu kad tau turetu buti labai sunku... verysad.gif
Bet kaip keista g.gif - jus sukurete seima, viskas gerai bet jis nenori leliuko unsure.gif Gal aplink ji visiskai nera mazu vaiku ir jis net nesupranta kokie jie faini - kaip yra idomu diskutuoti apie gyvenima su trimeciu ar keturmeciu, klausytis jo pamastymu wub.gif o gal jo tevai tam turejo itakos, gal ju poziuris buvo toks pats - ale sugadino vaikai mums gyvenima g.gif ir t.t. ir pan.
Siaip as bent jau tikrai sukurciau tokiu atveju savo plana kaip nestuke.gif net jam ir nezinant cool.gif o po to srebciau ka pridirbusi doh.gif hihihi.gif
Laikykis - beje, kiek maziau SM yra taip pat tokia temele - as pastojau vyrui nezinant ar pan. - manau kad butu neprosal tau ir ten paskaitineti...
o pirmiausia tai manau kad jei vyras su tavimi atviras ir tu turetum tokia buti 4u.gif 4u.gif - zinoma tau geriau zinoti kaip spresti sia situacija - nors nelinkeciau atsisakyti vaikuciu vien del vyro noro - kuo toliau tuo sunkiau gali buti tau paciai su tuo atsisakymu gyventi - gi tai auka, o tokia auka turi buti pateisinama ir savanoriska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 11 18, 13:57)
suprantu kad tau turetu buti labai sunku... verysad.gif
Bet kaip keista g.gif  - jus sukurete seima, viskas gerai bet jis nenori leliuko unsure.gif  Gal aplink ji visiskai nera mazu vaiku ir jis net nesupranta kokie jie faini - kaip yra idomu diskutuoti apie gyvenima su trimeciu ar keturmeciu, klausytis jo pamastymu wub.gif o gal jo tevai tam turejo itakos, gal ju poziuris buvo toks pats - ale sugadino vaikai mums gyvenima g.gif  ir t.t. ir pan.
Siaip as bent jau tikrai sukurciau tokiu atveju savo plana kaip  nestuke.gif net jam ir nezinant cool.gif o po to srebciau ka pridirbusi doh.gif hihihi.gif
Laikykis - beje, kiek maziau SM yra taip pat tokia temele - as pastojau vyrui nezinant ar pan. - manau kad butu neprosal tau ir ten paskaitineti...
o pirmiausia tai manau kad jei vyras su tavimi atviras ir tu turetum tokia buti 4u.gif  4u.gif - zinoma tau geriau zinoti kaip spresti sia situacija - nors nelinkeciau atsisakyti vaikuciu vien del vyro noro - kuo toliau tuo sunkiau gali buti tau paciai su tuo atsisakymu gyventi - gi tai auka, o tokia auka turi buti pateisinama ir savanoriska 4u.gif

Aš, kaip ir Tu Opale, manau, kad jam įtakos turėjo šeima, ji gana gausi, tai, matyt, ir atgrasė.
Skaičiau temelę "pastojau vyrui nežinant". Tiesą sakant, kiekvieną mėnesį tikiuosi, jog bus koks netyčiukas. Saugomės nutrauktu būdu, bet mano brangusis čia labai profesionalus biggrin.gif maža tikimybė pastoti.
Pasakiau jam apie savo norus. Sakė, kad kai labai labai mane noras užspaus, tai ir kalbėsim. O pasiūlymas jo toks - negaliu iš tavęs reikalauti neturėti vaikų, todėl jei labai norėsi - padarysiu, o tada keliauk į platų pasaulį.
Pritariu Tau, kad nereikia atsisakyti vaikučių vien dėl vyro noro, gali būti, kad paskui gyvenime labai gailėsiuosi ir priekaištausiu jam, o to tikrai nenorėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 11 18, 12:32)
Aš, kaip ir Tu Opale, manau, kad jam įtakos turėjo šeima, ji gana gausi, tai, matyt, ir atgrasė.
  Skaičiau temelę "pastojau vyrui nežinant". Tiesą sakant, kiekvieną mėnesį tikiuosi, jog bus koks netyčiukas. Saugomės nutrauktu būdu, bet mano brangusis čia labai profesionalus  biggrin.gif maža tikimybė pastoti.
  Pasakiau jam apie savo norus. Sakė, kad kai labai labai mane noras užspaus, tai ir kalbėsim. O pasiūlymas jo toks - negaliu iš tavęs reikalauti neturėti vaikų, todėl jei labai norėsi - padarysiu, o tada keliauk į platų pasaulį.
  Pritariu Tau, kad nereikia atsisakyti vaikučių vien dėl vyro noro, gali būti, kad paskui gyvenime labai gailėsiuosi ir priekaištausiu jam, o to tikrai nenorėčiau.

jau vien i tavo logo paziurejus matosi, kad tau jau norisi vaikelio ax.gif wub.gif
Tai jei jo seima buvo didele, gal ir bandyk spausti ant to, kad "vat mes turesime tik viena ir juo labai rupinsimes, lam bus daug lengviau nei tau ir jis bus laimingas turedamas tokius tevus..." smile.gif manau kad pavyks mirksiukas.gif
Beje, mes taip pat saugomes - jokiu KT nenoriu nei as nei MV..jis taip pat profesionalas hihihi.gif
bet dabar mes jau darbuojames kita linkme - linkiu ir jums to paties artimiausiu metu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 11 18, 16:24)
jau vien i tavo logo paziurejus matosi, kad tau jau norisi vaikelio ax.gif  wub.gif
Tai jei jo seima buvo didele, gal ir bandyk spausti ant to, kad "vat mes turesime tik viena ir juo labai rupinsimes, lam bus daug lengviau nei tau ir jis bus laimingas turedamas tokius tevus..." smile.gif  manau kad pavyks mirksiukas.gif
Beje, mes taip pat saugomes - jokiu KT nenoriu nei as nei MV..jis taip pat profesionalas  hihihi.gif
bet dabar mes jau darbuojames kita linkme - linkiu ir jums to paties artimiausiu metu wub.gif

Aciū Opale, gal pavyks man jį įkalbėti ir pats užsimanys vaikučio. Turbūt tą pačią minutę numirčiau iš laimės biggrin.gif Tik esmė, kad jis rūpinasi ne tuo ar vaikui bus gerai, bet tuo, kad jam pačiam tada bus blogai. Nemato jis mažyliuose džiaugsmo verysad.gif Na, aš nenuleidžiu rankų
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 11 18, 16:41)
Aciū Opale, gal pavyks man jį įkalbėti ir pats užsimanys vaikučio. Turbūt tą pačią minutę numirčiau iš laimės  biggrin.gif Tik esmė, kad jis rūpinasi ne tuo ar vaikui bus gerai, bet tuo, kad jam pačiam tada bus blogai. Nemato jis mažyliuose džiaugsmo verysad.gif Na, aš nenuleidžiu rankų

console.gif console.gif Laikykis 4u.gif , manau kad viskas issispres - anksciau ar veliau - gyvenimas niekada nestovi vietoje mirksiukas.gif mirksiukas.gif O sioje situacijoje tai sakyciau - neskriausk tik saves - vis delto tai tavo troskimai ir turi teise to noreti mirksiukas.gif
Beje, o kiek tavo vyrui metu? Gal jis tikrai dar nepasiruoses tapti teciu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo opalė: 18 lapkričio 2007 - 19:22