Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai, kurie nenori/ bijo turėti vaikų

Nu ne, tokiems bajeriams as pries schmoll.gif Labai jau negrazu ir savanaudiska butu is moters puses... ax.gif
Atsakyti
mano vyras irgi nenorėjo, tiksliau, labai bijojo... Na tai aš kalbėjau kalbėjau, kol nebepajėgdamas sugalvoti naujų kontraargumentų sutiko. Dabar labai daug laiko su sūnum praleidžia, patenkintas kaip turi būt. Bet dėl antro vėl tas pats. Kokie pusantrų metų kalbų, kol pagaliau pasiryžo. Tik kol kas dar nepavyko užmegzti schmoll.gif Per tą laiką man irgi visokių minčių kildavo, bet nenorėjau apgaudinėti. Pagalvojus, o jei tau taip padarytų...
Atsakyti
Pritariu visoms rasiusioms drinks_cheers.gif Vaikeli turetumete planuoti abu, todel, jeigu labai nori turetum itikinti vyra, o ne imtis apgauliu. Apgaules gali ir santykius isardyti.
Atsakyti
Vaikutis turi gimti is dvieju zmoniu meiles ir abieju noro. Negali apgaudineti, geriau susesti ir pasikalbeti. Manau, kad jei labai nori, tai ir itikijsi vyra rolleyes.gif
Atsakyti
mielosios, cia tik apmastymai.....zinoma, seima, nedaloma abu sprendzia ir t.t......o jeigu jis nesiryz niekada??
materialine padetis leidzia....butas nuosavas...remontas beveik pabaigtas,,,,galmitakos turi, kad augo vienas,,,ir jam vaiko gimimas yra labai svarbus ir atsakingas, jis nori padaryt nerealias salygas, bet juk neviskas buna iki galo ideauli.....poreikiai augs, pradzioj reiks buto, poto irengto namo ir t.t.
na bet kad abu tai tikrai .... ax.gif ax.gif
Atsakyti
gal po tom nerealiom sąlygom slepiasi kokios neracionalios baimės, kurių net pats sau nenori pripažinti?
Atsakyti
QUOTE(Zhani @ 2007 10 23, 22:24)
as labai smerkiu tokius slaptus vaiku padarymus - tai kito zmogaus negerbimas, apgavyste, ne kitaip.

paskui tokios mamos zliumbia "oj, as tokia vienisa, vyras nepadeda, neuzjaucia". aisku, bus cia pilna pasisakiusiu, kad vyras paskui visai nesigailejo, tapo puikiu tevu ir labai mylejo savo vaika, taciau as manau, kad jeigu gyveni santuokoje su zmogumi, turi gerbti ir jo norus, ir neapgaudineti kito.
beje, jis turi gerbti ir tavo norus, todel jums reikia susesti ir kalbetis, kodel vienas nori, kitas - ne. gal rasite sprendima - kazkiek laiko palaukti, susigyventi su ta mintimi ir tada imtis vaikiuka "gaminti"?

linkiu sekmingai issiaiskinti to nenoro priezastis, pasistengti suprasti ir sekmingai isdestyti savas priezastis bei sutarti del "kito pokalbio" apie leliukus laiko  4u.gif

Tikrai taip. Pritariu Tau
Atsakyti
Sveikos,paskaiciau sia tema,pasirodo ne as viena turinti vyra bailiuka, mano labai panasi situacija kaip CICEROS idomu kaip jei baigesi, g.gif , jau tiek laiko praejo....o maniskis sako kad nori,kai ateina vaisingos dienos, tai jam kaip tai moteriai miego norisi ir galva skauda..... schmoll.gif ...tai nezinau nei ka ir sakyti jam....

Atsakyti
...uf tie vyrai,,,,,,va butu netyciukai,,,ir dziaugtusi tikrsi, taip manau, as irgi noriu vaikuciu, o vyrukas sako, akd ankstoka schmoll.gif
...ir butas yra, na remontas nepabaigtas...na sako, dar reik del saves, reik pinigeliu, na bet niekada gana nebus.....tad tupiu ir laukiu, kda gi panores g.gif g.gif g.gif g.gif
...o taip jau hormonai spaudzia smegenys............ doh.gif doh.gif doh.gif
..kas liecia nenora, bet be priezasciu...oj, psichologija, ypac jai augo be tevo. nes jam baby yra didelis zingsnis ir atsakomybe, kuriai reikia pasirengt g.gif zinoma, tikekimes kad bent jau tolimoje ateityje yra apie tai snekama, na kad turesim leliu ir rt.t......tai tada dar yra vilties..... blush2.gif
,na stiprybes mums visoms....laukiam tu vyruku?? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš ir nežinau, ar maniškis TIKRAI nori, ar yra spaudžiamas tėvų g.gif
mat jie labai jau nori būti ... jaunais seneliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2007 10 26, 20:52)
O aš ir nežinau, ar maniškis TIKRAI nori, ar yra spaudžiamas tėvų  g.gif
mat jie labai jau nori būti ... jaunais seneliais  biggrin.gif

As irgi isiterpsiu ax.gif vat butent dažnai buna jog kazkas kitas labiau nori nestuke.gif nei Tevelis g.gif ir tada Tevelis jaucia spaudima unsure.gif ir daugeliui Teveliu tai nepatinka verysad.gif
Manau viskam turi ateiti laikas mirksiukas.gif Viska turi abi puses pasverti ir suplanuoti mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
nors panašu, kad maniškis visai apsidžiaugtų, nors natūrali reakcija jaučiu būtų apstulbimas ir liktų be žado swoon.gif
Atsakyti