Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai, kurie nenori/ bijo turėti vaikų

QUOTE(opalė @ 2007 11 18, 21:20)
console.gif  console.gif Laikykis 4u.gif , manau kad viskas issispres - anksciau ar veliau - gyvenimas niekada nestovi vietoje mirksiukas.gif  mirksiukas.gif O sioje situacijoje tai sakyciau - neskriausk tik saves - vis delto tai tavo troskimai ir turi teise to noreti mirksiukas.gif
Beje, o kiek tavo vyrui metu? Gal jis tikrai dar nepasiruoses tapti teciu? g.gif

Maniškiui 27 metai. Na, gal ir jaunas. Bet esam susituokę jau 4 metai, turim kur gyventi, turim darbus, dėl sąlygų kliūčių nėra. Tik nelabai panašu, kad jis ketintų persigalvoti. Dar ir vakar apie tai kalbėjom, bet nuomonės jis nekeičia. Kita vertus, nežinau, kaip jis elgtųsi "pastatytas prieš faktą", na, jei būtų koks netyčiukas ax.gif Šiaip jis yra atsakingas, ir mane myli, tai gal kaip nors viskas ir susitvarkytų, bet tikrai būtų nelengva. Yra buvę atvejų, kad jis ko nors baisiausiai nenori ir priešinasi, bet jau kai atsiranda, tai be galo pamilsta (buvo tokia istorija su kačiuku). Norėčiau, kad ir su vaikeliu taip būtų, bet šansų mažai verysad.gif
Šį mėnesį mmm vėluoja jau šešias dienas, o man tai nebūdinga, visada užpuola daugiau mažiau reguliariai. Turėjau visokių rūpestėlių, tai, matyt, dėl to ir sutriko, bet viltis vis tik rusena ax.gif Kai paskaitau šį forumą, pamatau, kaip mamytės planuoja vaikučius ir, kad net dedant visas pastangas vaikelio atėjimas užtrunka ne vieną mėnesį, tai nelabai gerai ir jaučiuosi tikėdamasi, jog man pasisekė ir vienas mažytis neatsargumas galėtų užmegsti naują gyvybėlę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 11 19, 10:04)
Maniškiui 27 metai. Na, gal ir jaunas. Bet esam susituokę jau 4 metai, turim kur gyventi, turim darbus, dėl sąlygų kliūčių nėra. Tik nelabai panašu, kad jis ketintų persigalvoti. Dar ir vakar apie tai kalbėjom, bet nuomonės jis nekeičia. Kita vertus, nežinau, kaip jis elgtųsi "pastatytas prieš faktą", na, jei būtų koks netyčiukas  ax.gif  Šiaip jis yra atsakingas, ir mane myli, tai gal kaip nors viskas ir susitvarkytų, bet tikrai būtų nelengva. Yra buvę atvejų, kad jis ko nors baisiausiai nenori ir priešinasi, bet jau kai atsiranda, tai be galo pamilsta (buvo tokia istorija su kačiuku). Norėčiau, kad ir su vaikeliu taip būtų, bet šansų mažai  verysad.gif
  Šį mėnesį mmm vėluoja jau šešias dienas, o man tai nebūdinga, visada užpuola daugiau mažiau reguliariai. Turėjau visokių rūpestėlių, tai, matyt, dėl to ir sutriko, bet viltis vis tik rusena  ax.gif Kai paskaitau šį forumą, pamatau, kaip mamytės planuoja vaikučius ir, kad net dedant visas pastangas vaikelio atėjimas užtrunka ne vieną mėnesį, tai nelabai gerai ir jaučiuosi tikėdamasi, jog man pasisekė ir vienas mažytis neatsargumas galėtų užmegsti naują gyvybėlę  blush2.gif

Vat vat - cia tai vyriskas bruozas drinks_cheers.gif
Na, 27 tai dar nei daug nei mazai - manajam tiek pat - bet jis norejo vaiku visada aisku labiau teoriskai, bei kai mane sutiko, kai susituokem, tai jau tikrai zinau kad jis nori vaiku - ar supranta kokia tai atsakomybe dar klausimas - manau supranta bet ne iki galo - ir as manau kad taip pat tongue.gif doh.gif - bet jau gaudom gandrus. Pries kokius 3 metus jam nei minties apie realia seima nei apie realia vaiku galimybe nebuvo...issilakstyt tik noras buvo tongue.gif
O tau manau liks tik vienas budas - gudrauti:hihihi: ... tokio uzsispyrelio neitikinsi arba tikrai daug asaru ir savigrauzos tai kainuos verysad.gif - kaip ir su tuo katinu - parnesei namo, papyko, o po to nebegali be jo namu isivaizduoti doh.gif biggrin.gif ... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunute @ 2003 10 12, 18:27)
O pas mane is vis fainai. Turejau gimdos uzdegima ir gydytojai prigazdini, kad neturesiu vaiku jei labai labai nesisaugosiu. Israse kontraceptiniu tableciu, kad sureguliuotu cikla. Lialiaus vyras DAR nenorejo (ir as nedegiau noru, nes mums dar anksti). Mes zinoma planavom kazkada, bet ne dabar ir negreitai  ;D, bet... lialius sugalvojo kitaip. Ir dabar vyras sakes, kad mazuliuka tureti dar per anksti, labai dziaugiasi ir dar labiau laukia. Kai jau tai nebeisvengiama jam nebeatrodo, kad lelius pas mus ne laiku, per anksti ar kad jam pas mus nepakankamai pinigeliu. Viskas ciki piki

pas mane situacija labai panasi:) va, gydytojai sake ta pati, kad pastoti man labai bus sunku, reikia sureguliuoti cikla ir t.t. Ot va per 5 metus nepastojau, nors ir nesisaugojau, aisku vaiku tuo metu nenorejau buvau per jauna, bet visada sau sakiau, kad 25 metu tai jau noriu pirmagimio...op, sutikau tinkama vaikina, kuri isimylejau ir stai - laukiuosi, net pati negalejau patiketi kol nepamaciau 10 savaiciu budama pirmo skano:) o musu draugyste truko vos 3 men:)))), kad pastociau... jis vaiku visai nenorejo ir buvo pries, sake, ne ne ne, daryk isvalyma... deja daktarai atsisake daryti isvalyma (as taip pat nenorejau to darytis), nes turejau gripa tuo metu:) vienu zodziu, nespejom isvalymui, ir jau 5 men kaip laukiuosi ir vyras vis dar salia, o dar svieciasi, kad turesime berniuka - tai jis is vis, i visus skanus i visus su gydytojais susitikimus lekia kartu:)
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 11 19, 12:43)
O tau manau liks tik vienas budas - gudrauti:hihihi: ... tokio uzsispyrelio neitikinsi arba tikrai daug asaru ir savigrauzos tai kainuos verysad.gif  - kaip ir su tuo katinu - parnesei namo, papyko, o po to nebegali be jo namu isivaizduoti doh.gif  biggrin.gif ...  mirksiukas.gif

Taip, turbūt reikės gudrauti biggrin.gif nors nelabai sąžiningai tai skamba, bet kita išeitis vargu ar yra. Ach, labai tikiuosi, kad ši pagrindinė mūsų santykių problema kaip nors išsispręs
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 11 19, 17:37)
Taip, turbūt reikės gudrauti  biggrin.gif nors nelabai sąžiningai tai skamba, bet kita išeitis vargu ar yra. Ach, labai tikiuosi, kad ši pagrindinė mūsų santykių problema kaip nors išsispręs

Sekmes tau mirksiukas.gif - butinai pranesk mums kaip sekasi gudrauti biggrin.gif - gali pasinaudoti ir patarimu kuris vienu postu auksciau - g.gif tie KT vis delto kartais ne apsisaugoti, o pastoti "gali padeti" tongue.gif
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 11 19, 21:24)
Sekmes tau mirksiukas.gif  - butinai pranesk mums kaip sekasi gudrauti  biggrin.gif - gali pasinaudoti ir patarimu kuris vienu postu auksciau -  g.gif tie KT vis delto kartais ne apsisaugoti, o pastoti "gali padeti" tongue.gif
Laikykis 4u.gif

Būtinai pranešiu, ačiū už palaikymą 4u.gif Jei atsiras vaikelis, tikiuosi ir maniškis pakeis savo nuomonę. Gal ir man pasiseks taip kaip Ashmamai ar Jaunutei g.gif
Atsakyti
QUOTE(sari @ 2003 09 30, 23:13)
sveikos,
Skaitau si foruma ir mastau, jog raso cia vien tik laimingos mamytes, kurioms viskas klojosi lyg sviestu patepta  smile.gif ir kudikelis buvo laukiamas ir vyras tuo dziaugesi, etc.
Is tiesu, jei tokiu moteru dauguma, tuomet be galo dziugu tikrai  smile.gif

Tiesa, kartais realybė būna kitokia - vyras bijo/nenori turėti vaikų. Mano manymu, daugeliu atveju, tas nenoras/ baime yra susijusi su psichloginemis problemomis.
Kaip galvojat, ar tai issprendziama ar galima nugaleti ta nenora? o gal belieka tik su tuo nenoru susitaikyti?

jau geriau tokiu vyru isvis nebutu ....
visi vyrai bailiai vieni vienoje srytije kiti kitoje o jei dar tektu jiems gimdyti tai isvis patyliu
vieni is ju susitaiko kad bus teveliai o kitus baime uzvaldo ir buna stipresne uz juos pacius ....
Atsakyti
Aš anksčiau naiviai galvojau, kad apskritai nėra tokių vyrų, kurie nenori vaikų blush2.gif
Kiek pasiklausinėjau, tai daugelis merginų taip mano ir baisiai nustemba bei negali patikėti, kad tokie vyrai egzistuoja smile.gif O, deja, jų yra ir, kaip galima spręsti iš šio forumo, ne taip jau mažai sad.gif Reikėtų vyro nuomonę apie vaikus išsiaiškinti dar prieš pradedant rimtus santykius ir jei pasirodys, kad jis nenori, tai geriau ir neprasidėti, nes vėliau bus daug problemų verysad.gif
Atsakyti
Maniskis kai gime pirmas vaikas pasake "antras vaikas tik per mano lavona " oi kaip as tada supykau ant to gluso, po 3 metu jo nuomone 180 kampu pasikeite ,jis dabar laaabai troksta antro vaiko , visiskai nebesisaugo....aisku jis noretu sunelio labiau ,nes dukruziuka jau turime ,bet ir dukryte butu super !!! zodziu nesvarbu ,bet faktas tas ,kad jau nebe as viena noriu maziuko ,o mes abu kartu....nesenai perejom seimos krize ,dabar ramybes busena musu seimoje.Kartu jau 7 metai.
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2007 12 16, 14:32)
faktas tas ,kad jau nebe as viena noriu maziuko ,o mes abu kartu....nesenai perejom seimos krize ,dabar ramybes busena musu seimoje.Kartu jau 7 metai.

Smagu, kad viskas gerai baigėsi ir šeimos krizę sėkmingai išgyvenot. Bet nevisiems taip būna, kiek vyrų išsigąsta ir sprunka palikdami moteris su mažyliais ant rankų....
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2007 12 15, 18:54)
Aš anksčiau naiviai galvojau, kad apskritai nėra tokių vyrų, kurie nenori vaikų  blush2.gif
Kiek pasiklausinėjau, tai daugelis merginų taip mano ir baisiai nustemba bei negali patikėti, kad tokie vyrai egzistuoja  smile.gif

Kadaise ir aš buvau tokia naivuolė....
Atsakyti
QUOTE(Alexa_4 @ 2007 07 14, 00:24)
sveikos mamos,
tema gali atrodyti kvaila ir ne i tema, bet pasistengsiu save paaiskinti...
gyvenu uzsienyje su vietiniu darugu. buvau pastojus ne taip ir seniai (na jei vis dar buciau nestuke tai gimdyciau + - uz 50 dienu) bet ivyko kaip ivyko, vaikas nustojo vystytis 10 savaite tai padare valyma...

nuo tos dienos negaliu nustoti apie tai galvoti... matau vaikus visur ir taip sirdi drasko!!! ir dar kaip tycia drauges ir gimines laimingai sau gimdosi... sakytumet kas ir man trukdo? man tik devyniolika...zinau, kitos kartais du jau turi budamos mano metu, bet nera tai jau tas idealiausias variantas... plius katik buvau priimta i prestizini univera... kursas truks 4 metus... mano brangiausias vaiku taip pat nori, bet man vis kartoja "dar ne dabar"-ir taip jau gal kokius 4 menesius ta is jo girdziu kai uzsiminu...
zinau, jauna, dar daug laiko pries akis, bet as NEGALIU laukti... man taip to reikia... gal ir labai egoistiska, bet man tikrai to reikia... kai buvau pastojus taip uzliuliavo tas jausmas... buvo pradeti pirkti daikteliai ir t.t. mano brangiausias ta isgyveno skaudziai taip pat, bet panasu kad susitaike ir gyvena kaip dievas duoda...as negaliu... as matau save supuojancia lopsi, ne karjera darancia dabar...
gal ir organizmui per anksti, gal jam reikia duoti laiko atsigauti, gal ir man per anksti (jauna ir mokslai), bet.........  verysad.gif  angel_sadangel.gif

uzuojauta kad netekai maziuko angeliuko...taciau gyvenimas dar tesiasi 4u.gif tik tam reikia laiko.
Atsakyti