Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrai, kurie nenori/ bijo turėti vaikų

QUOTE(Alice in wonderland @ 2011 10 15, 12:15)
mano mintis būtų su juo rimtai pasikalbėti jei jau toks sekiotojas yra ir antro vaiko nenori. Jei ir tai nepadės, mintis keisti vyrą  4u.gif

blink.gif Nuskambėjo tai tikrai.. kaip čia pasakius.. žiauriai.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2011 10 02, 15:17)
Mums su draugu bus jau 4 metai kaip kartu draugaujame, bet gyvename atskirai. Jau prieš 2 metus aš pradėjau galvoti apie šeimą, vaikus ir jam apie tai pasakiau. Mačiau, kad nemėgsta vaikų, bet nemaniau, kad pasakys, jog jų visiškai nenori... Buvo labai baisu, pradėjau išsigalvot kam man toks vyras, kuris vaikų nenori, net į vaikų pusę pažiūrėti negali. Visad, kai kur nors vaikas pravirkdavo prikišdavo man: Ir tu to nori??".. dar ir daugybės keiksmažodžių prisigirdėjau, kad jau už**so vaikai bėgiojantys aplinkui, rėkiantys ir verkiantys (pvz kur nors kavinėje).
Bet štai prieš metus gimė mano pusseserei mergytė ir aš priverčiau jį susipažinti su mažyle, nors laaabai nenorėjo eiti į svečius ir į krikštą. Ir žinokit, jis labai pasikeitė, kai pamatė kūdikį gyvai. Mažylė buvo labai rami ir jam tai buvo įrodymas, kad ne visi vaikai verkšlenantys ir neramūs.
Neseniai išgirdau iš jo lūpų, kad įsivaizduoja kaip kartu su sūnum važiuos į žvejybą ateityje.. Paklausiau tai ar nori jis vaikų ar nenori? Atsakė: "Dabar ne, bet kai ateis laikas...norėsiu"  4u.gif
Viskas ateina su laiku, su branda. Taigi visai normalu, jeigu jaunas vyras nenori vaikų (jam 23m.), bet jeigu vyrui apie 30 ir jis net nepagalvoja apie vaikus, manau čia nelabai gerai.

labai panasi situacija... drinks_cheers.gif MB irgi begdavo nuo vaiku kaip velnias nuo kryziaus.. ir kai dar neturejom sunaus sakydavo, kad vaikams dar nepasiruoses.
Ir stai tikrai viskas labai gretai persiverte, kai jo sesuo susilauke dukrytes. Tai staigiai ,,parode" nora ir gan nesunkiai (beje su gyd pagalba) susimeistravom suneli. O dabar is proto del jo kraustosi ir yra begalo laimingas wub.gif
Zodziu tiems vyrams reikia tik gero spyrio i subine ir jie jau kitaip galvoja lotuliukas.gif
Papildyta:
aaa, tiesa, bet is ligonines grizus dar pirma maziaus savaite tevelis pareiske, kad apie antra nei nesvajociau lotuliukas.gif Na kur gi, man po gimdymo jau apie antra galvoti doh.gif

O vat manau po kokiu 3 meteliu reikes mastyti ir apie dukruze wub.gif Na, bet cia dar toooli ax.gif
Atsakyti
Na skaiciau temoje kad jus 14m. pastojote ,jai Jusu mergytei dabar 4 metukai ,jums 18-19 metu 4u.gif Ir dar bandot su spirale netyciuka pasigauti? ax.gif Gal tikrai reikia su vyru pasisneketi,gal jis jau ziuri o tai rimciau ir zino kada laikas kada ne tiems vaikams,o jai dar sako pirma nama pasistatyti poto vaika,tai jis zmogus i prieki galvoja o tai jau gerai bigsmile.gif Nori kazko gyvenime jusu vyras pasiekti,neuztenka vien mokslus baigti ,reik ir specelybes,ir stogo virs galvos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2011 10 15, 12:33)
jau teks man jy kalbinti rimtai:)

o tai ko jūs tada tikitės, jei rimtai ta tema nepasikalbėjot? Tai gal laikas susėsti abiem kartu ir rimtai pasikalbėti? Tai pasirodys, kad ir vaikų nori, ir sekioti jam jūsų iš paskos nebereikės ir t.t.
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2011 10 15, 13:04)
noreciu suzinoti tiesa smile.gif  esu mamyte auginu 4 metuku mergaite,jau dukryte nori sesytes as antro vaikiuko bet kaip man pastot biggrin.gif  po gimdymo apsisaugojima pasirinkau spirale 5metam tai taip kad liko dar metai smile.gif negaliu vyrui nezinant nueiti ir isiimti spirale,nes jis domisi manim mano sveikata todel mane visur lydi tongue.gif  norejau paklausti gal galima kaip nors pastoti su ta spirale? blush2.gif  vyras galvoja kad dar peranksti antram,na bet na bet manau butu netycia ir taip negalvotu,juk jau musu mazajei 4 metukai pats laikas jau antram biggrin.gif  laukiu jusu ydomiu minciu,gal kaip nors man pagelbesit biggrin.gif

O vyras ir į ginekologo kabinetą eina? g.gif Na, bet kuriuo atveju geriau nenorėk pastoti turėdama spiralę savy. Ir labai jau neatsakinga būtų tai daryti vyrui "už nugaros"...
Atsakyti
QUOTE(linea28 @ 2011 10 13, 15:06)
Laba diena, mielosios,

Na va ir as jau cia vel  mirksiukas.gif 
Taigi, vel sedziu pas savaji po trumpu atostogu, kurias buvau pas savo tevus islekus.
Kai buvau be jo, tai man sirdis dziaugesi, jog galiu isvaziuoti pas drauges, pas sau mylimus giminaicius ir juos aplankyti. smagiausia buvo kai nuvaziavau pas savo pusbroli, jo vaikuciai atbego pas mane ir apsikabine pasake, jog atvaziavo fainiausia teta thumbup.gif  .
taip sirdele suspaude... verysad.gif
na, bet atvyko manes parsivesti manasis, mat buvo be galo pasiilges. as su juo kalbejausi, ir jis pazadejo, jog iki naujuju metu mudu jau lauksimes leliuko, kad jau ir jis nori buti teveliu  biggrin.gif  aisku as apsidziaugiau  bigsmile.gif  jau pratinau save prie minties, jog planuosime vaikeli. ir vel iskilo didelis BET.... mat jis niekaip negali uzbaigti pas mane doh.gif  na, kad dar ne laikas, na kad dar anksti ir t.t.  tai dabar paziuresiu iki lapkricio menesio pabusiu, ir jei jokio pagerejimo nebus, tai ...

Va kokios mano naujienos  mirksiukas.gif

as nelabai suprantu , Jums aukos vaidmuo patinka blink.gif ? nes kitaip as nelabai suprantu blink.gif neskit kudasiu nuo jo kuo toliau kol galit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(linea28 @ 2011 10 13, 15:06)
Laba diena, mielosios,

Na va ir as jau cia vel  mirksiukas.gif 
Taigi, vel sedziu pas savaji po trumpu atostogu, kurias buvau pas savo tevus islekus.
Kai buvau be jo, tai man sirdis dziaugesi, jog galiu isvaziuoti pas drauges, pas sau mylimus giminaicius ir juos aplankyti. smagiausia buvo kai nuvaziavau pas savo pusbroli, jo vaikuciai atbego pas mane ir apsikabine pasake, jog atvaziavo fainiausia teta thumbup.gif  .
taip sirdele suspaude... verysad.gif
na, bet atvyko manes parsivesti manasis, mat buvo be galo pasiilges. as su juo kalbejausi, ir jis pazadejo, jog iki naujuju metu mudu jau lauksimes leliuko, kad jau ir jis nori buti teveliu  biggrin.gif  aisku as apsidziaugiau  bigsmile.gif  jau pratinau save prie minties, jog planuosime vaikeli. ir vel iskilo didelis BET.... mat jis niekaip negali uzbaigti pas mane doh.gif  na, kad dar ne laikas, na kad dar anksti ir t.t.  tai dabar paziuresiu iki lapkricio menesio pabusiu, ir jei jokio pagerejimo nebus, tai ...

Va kokios mano naujienos  mirksiukas.gif

Kažkaip tai labai jau keistai skamba, arba jis turi psichologinių problemų, arba jis laikysis savo ir toliau...
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 17, 12:07)
Kažkaip tai labai jau keistai skamba, arba jis turi psichologinių problemų, arba jis laikysis savo ir toliau...

nei jis psichologiniu problemu turi nei ka lotuliukas.gif labai patogu - siknos pakelt nereikia, o viskas padaryta thumbup.gif isvaziavo moteriske pas tevus - jam nebetaip patogu - uzstatys vaika ir patogiai gyvens iki grabo lentos, nes tada bus amzinas pasiteisinimas "gyvenam del vaiku" doh.gif
Atsakyti
niekada nepasiryzciau apgaudineti vyro... ar noretum, kad vyras nesaziningas butu su tavim? nemanau... taip kad manau reikia abiems rasti sprendima, taip seimoje mano nuomone butu geriausia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ErikaAlgirdasSkaiste @ 2011 10 15, 13:33)
keisti vyro nesinori biggrin.gif  jau 6 metai kartu ir toke mintis nei jam nei man dar nekilo biggrin.gif  jis pasake kol namas nebus pastatytas tol apie vaikus net negalvot verysad.gif  nelabai zinau apie ta spirale tiek daug,nenumanau kaip galima su ja pastoti bet zinau kad niekas neapsaugoja 100% bet mes jau beveik 4 metai visiskai nesisaugojam tik su ja,ir nesulaukiu netyciuko biggrin.gif  tai manau jog jau tiek metu netyciuko nebuvo,tai gal ir dabar jo nebus:(  jau teks man jy kalbinti rimtai:)

Mano tokia pati situacija, budavo, jau pasnekam apie antra, bet jis grieztai budavo pries, nu as jo nuomones klausiau, ir apie nama kalbejom, ech visi tie vyrai vienodi, o gavosi pas mus taip, kad sugriesinom be prezervatyvo, viena karteli nebaigtas lyt aktas ir as jau kazkaip keistai pasijutau, pasidarau testuka ogi 2 juosteles. Vyras dar soke, bet jei jau yra tai ir gimdysiu 4u.gif
o jums kantrybes mirksiukas.gif Bandykit su vyru issikalbet gal. Mes gyvenam 2 kambariu bute, man vietos uztektu ir dar 2 vaikams, bet vyras jau nervuojasi, kad namo reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
tai vat kad jau musu vyrai toki smile.gif labai dziugu kad jum pavyko,o mum vat esme toke jog kaip as juokiuosi namas ranka pasiekiamas o vaikiuko dar nenori tongue.gif
Atsakyti
Zinau tik viena dalyka, tiem vyrams niekada visko neuztenka, tai nori uzdirbti daugiau, tai nors savo buta isigyt, paskui jau reikia namo... o mes sedem ir laukiam...laukiam... ir la.... kada gi tas TAIP bus... musu pirmas vaikas gavosi mano isvajotas kudikelis, kuris vyrui kol-kas nereikejo... o dabar tai jo didziule palaime.... dabar laukiames antro... ir irgi gaunasi visai netyciai, taciau as uzprogramovau save, kad reikia butent dabar, ........ aisku vyras buvo soke.... bet jau dabar nieko, atsigavo ir laukiam kartu stebuklelio, ir jisai stengiuosi daugiau.. nes zino, kad jisai yra mums patys myylimiausias, tetis ir vyras...
Atsakyti