QUOTE(sari @ 2003 09 30, 22:13)
sveikos,
Skaitau si foruma ir mastau, jog raso cia vien tik laimingos mamytes, kurioms viskas klojosi lyg sviestu patepta

ir kudikelis buvo laukiamas ir vyras tuo dziaugesi, etc.
Is tiesu, jei tokiu moteru dauguma, tuomet be galo dziugu tikrai
Tiesa, kartais realybė būna kitokia - vyras bijo/nenori turėti vaikų. Mano manymu, daugeliu atveju, tas nenoras/ baime yra susijusi su psichloginemis problemomis.
Kaip galvojat, ar tai issprendziama ar galima nugaleti ta nenora? o gal belieka tik su tuo nenoru susitaikyti?
mano situacija kazkuo panasi.. mano draugas turi vaika is buvusiu santykiu, ir su manim vaiko nori, bet nori dar palaukti.. nors nebe jaunikliai esam, apie 30, laukiu ir nespaudziu, nes visada galvojau kad leliaus turi noreti abu tevai ir ne kitaip. gerbiu jo sprendima ir suprantu jo nora pagyventi tik del saves kolkas, nes buvo labai jaunas kai susilauke to pirmo, netyciukas buvo.. ir vat pries kelias dienas besi

plyso prezervatyvas ir jis baige viduje. baisine panika buvo is jo puses, raminau kaip galejau, nors ir paciai ziauriai sirdi skauda kad jis taip reaguoja.. tai vat laukiam dabar mano tu menesiniu su nerimu, nes matau kaip is kampo i kampa vaiksto dusauja.. o jei pastojau? kaip man jam pranesti kad turesim leliu kai jis taip reaguoja...