QUOTE(~Emilija~ @ 2013 08 12, 19:16)
Sveikos, sitoje temoje esu naujoke..mano vyras irgi nenori vaiku, esame vede 2 metus. As jau seniai noriu leliuko, bet jis vis issisuka. Bandau kalbeti, issiaiskinti kodel, bet toks jausmas, jog kalbu pati su savimi. Nes jis net atsakyti normaliai negali kodel nenori, tik viena karta yra pasakes, kad nenori to triuksmo ir pastoviai ismetytu zaislu. Skamba juokingai...ziema nusipirkome suni, tai dabar su juo elgiuosi kaip su vaiku..raminu save,kad gal per anksti nors man jau 26 metai..visokios mintis lenda i galva, gal nestipriai myli ir itt.
labas, na radau tėmelę, kur ir aš galiu pasiguosti, deja ir mano vyras, tiksliau buvęs vyras, nenorėjo vaikų, galiu tik tave paguosti, Jūs esate vis kartu, o va mes jau išsikyrę, pargyvenome santuokoje 3 metus, o pradraigavome irgi 3 metus, tai jau gaunasi 6 metai, o man jau 32 metai, be vyro, be vaikų, žodžiu esu dabar viena, net nežinau, kaip kitą draugą susirasti, vaikų labai norėjau, ir noriu, kad va tik mes jau nebekartu. Mes irgi dar kai buvome kartu, kalbejome apie vaikus, pradžioje jis sakė dar anksti, na tvarkoi, tikrai pagyvenkime be vaikų, bet man mėteliai bėga, aš vis dažniau pradėjau kalbėti apie vaikus, o jis vis vengė tos temos ir venge, kol galų galiausiai jis pareiškė, kad jis apskritai nenori vaikų, tai buvo šokas, nuo to laiko, mūsų santykiai šalo ir va mes išsiskyrę. Turėjau dar vieną draugystę rimtą, prieš mano vyrą, po 4 metų draugystės, sužinojau, kad ir jis nenori vaikų, ir kiek žinau jų ir neturi, dar vieną rimtą draugystę turėjau, geras žmogus buvo, tik jis nuo pat mūsų susipažinimo, pasakė, kad jis vaikų negali turėti, nors labai norėjo, taip kad mani išvada, nesisekė man su vyrais, visi sutikti nenorėjo vaikų, tik vienas, kuris norėjo vaikų, biologiškai jų negalėjo turėti.
Papildyta:
QUOTE(delaine @ 2013 09 25, 14:53)
Ir kur jūs randat tokių vyrų, kurie nenori vaikų, kad man taip, nes maniškis, nors dar nevedę, gyvenam antrus metus, jam ant nosies 30m, jau vis dažniau kalba apie vaikus, o aš jų nenoriu.
sakykite, o Jus iš vis nenorite vaikų turėti, ar tik dabar jų nenoritė, Jums kiek metų, gal Jūs esate labai jauna, žinot jei Jūs visai nenorite vaikų, tai Jums tiktų mano ex draugas, arba mano buvęs vyras, aikšku aš juokauju.