Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

QUOTE(XY:) @ 2006 12 10, 22:38)
drinks_cheers.gif

matau lelius gimęs rugsėjį, tai prašom  į bendraamžius 2006m. mirksiukas.gif

Aha, seniai reikėjo užsukt biggrin.gif Lekiu.
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2006 12 11, 00:17)
Mano draugas visu 12cm mazesnis, bet as jokiu kompleksu nejauciu. Man net labai patinka, o kai aukstakulnius uzsidedu super

drinks_cheers.gif svarbiausia, kad neisivarei kompleksu.
Pazinojau viena panele - buvo gan auksta kaip merginai, apie 1,80, o vaikinu ten kur gyveno, aukstaugiu vienetai, tai nori nenori buvo mažesnis, o ji dar kulniukų megėja, tai iš vis jai buvo stresas. draugas buvo gal 10 cm žemesnis, bet jie labai gražiai kartu atrodė, bet ji pradėjo kūprintis, per kellis metus dabar kai žiūriu tai iš vis kuprytė matos, bet negali jo paleist.. unsure.gif ir draugas ją tikina, kad viskas ok, bet vat turi tokį kompleksą ir viskas. nesuprantu..
Atsakyti
g.gif kaip tos mūsų Lietuviškos - prancūziškos poros gyvena bigsmile.gif
Atsakyti
Na mes su vyru esam vienodo ugio,todel vengiu batu su akstu kulnu,taip problema ir issprendziam thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyra veza, kai as su aukstakulniais atrodau aukstesne uz ji... Mano sesuo gerokai aukstesne uz savo vyra, cia jau daug nuo tvirtos vyro savivertes priklauso.
Atsakyti
daug tokių porų žinau, net mano mam aukštesnė už tėva, nemanau, kad jie dėl to kompleksų kada turėjo, bet aš džiaugiuosi, kad mano vyras aukštesnis ir tvirtas kaip mūras mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Invazija @ 2007 01 09, 23:40)
cia jau daug nuo tvirtos vyro savivertes priklauso.

drinks_cheers.gif labai taikliai pasakyta. gali vyras būti aukštas kaip mūras, o jausis toks bejėgis, taip kad nieko neišgelbės tvirtas jo stotas.

MB kažkada sakė.. gal ir esu mažas vizualiai, bet mano širdis dvimetrinė lotuliukas.gif
tiesa
Atsakyti
Prisipažinsiu - nejauku man su mažesniu, nevyriška ir tiek, tokiam vyrui jau aistros niekaip nepajausčiau...
Atsakyti
QUOTE(FataMorgana @ 2007 04 06, 13:52)
Prisipažinsiu - nejauku man su mažesniu, nevyriška ir tiek, tokiam vyrui jau aistros niekaip nepajausčiau...
rolleyes.gif na taip, kiekvienam juk skirtingai atrodo... as ir pagalvoju jeigu buciau su juo susipazinus taip akis i aki, kazi ar butu kas, bet kai pirma pazinau jo kita puse, bendravima, ir t.t. kai vskas siejosi, risosi nuo pirmu akimirku, ir pajutom kazka tokio, tai tokie dalykai kaip isvaizda ar kt faktoriai nebebuvo pirmoje vietoje.
Atsakyti
Man visada labiau patiko mano ūgio (1,72) ir mažesni vyrai. O aukšti visada slėgė. Net nežinau kodėl. Mano vyras tik truputį aukštesnis už mane.
Tie mažesnieji labai visada energingi, veiklūs, turbūt tai kaip kompensacija už mažesnį ūgį.
Taigi, mano simpatijos visada išliks neaukštiems vyriškiams 4u.gif .
Atsakyti
na mudu tai identisko beveik ugio tai cia nieko man patinka
bet mes ir sudejimo vienodo turbut abu kuudi, tai sitoj vietoj galetu but biskiuka raumenuotas man labiau patiktu:) bet vis tikiuos gal kada sportuot uzsimanys:D
siaip zinot pradzioj idomus jausmas budavo kai rankuciu smulkumas praktiskai tas pats tik pas mane dar nagai ilgi tai mano ir rankos didesnes atrodo...
batu ismiera per viena numeri skiriasi....
jo kelnes man beveik tinka beveik tai nes mano klubai platesni ir ne visad turbut ilisciau....
hmz:)
Atsakyti
Mano vyras uz mane 3cm zemesnis biggrin.gif Kai draugavome,tai jis buvo ir kudesnis, o dabar kazkaip jis priaugo as numeciau, tai beveik vienodi:)
Kompleksu niekada nejauciau 4u.gif
Atsakyti