Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

QUOTE(Li ute @ 2004 04 27, 16:26)
Kaip jauciates salia mazesnio vyro? As jauciuosi  nesmagiai... Bendrauti, kaip su draugu - galeciau, bet jei rinkciausi vyra - tai butu minusas.
Na, as suprantu, kad svarbiausia geras zmogus...  Bet kazkaip -10 cm ar daugiau... Jausciau kazkoki psichologini diskomforta... Gal iprasciau, nezinau...

Ma ūgis yra labai svarbus ž patinka tik aukšti vyras, žemo ūgio seksualiai netraukia...
Atsakyti
Mes su vyru vienodo ūgio 1,75, bo jo jaunystė buvo suki, daug fiziškai dirbo. Užtat sūnus 1,97. Atkreipiau dėmesį, kad mažiem vyram patinka - aukštos, o aukštiem - mažos. Gal taip ir turi būti?
Atsakyti
tikrai aukstiem (200cm ir plius) visos yra mazos lotuliukas.gif
Atsakyti
mano ugis 177, draugo - 165
esu laiminga ir patenkinta smile.gif nejauciu diskomforto del gana didelio ugiu skirtumo, man net patinka, nes esam kitokia pora nei dauguma thumbup.gif
LABAI JI MYLIU wub.gif
Atsakyti
Kadangi aš mažutė, turbūt neteks atsidurti šalia mažesnio vyro lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 04 22, 09:14)
mano ugis 177, draugo - 165
esu laiminga ir patenkinta smile.gif nejauciu diskomforto del gana didelio ugiu skirtumo, man net patinka, nes esam kitokia pora nei dauguma  thumbup.gif
LABAI JI MYLIU  wub.gif

labai smagu girdėt thumbup.gif maniškis irgi mažesnis už mane.Aš 1.75 o jis 168,nejaučiu jokio diskomforto,nes jį labai myliu... thumbup.gif

QUOTE(Batuota katė @ 2007 04 23, 18:41)
Kadangi aš mažutė, turbūt neteks atsidurti šalia mažesnio vyro  lotuliukas.gif

oi nesakyk niekada niekada lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
man tai butu nesmagiau salia smulkesnio vyro nei zemesnio g.gif nors aisku noretusi ir kad nors mano ugio butu.. o prie smulkaus kazkokia dramblota jausciausi blink.gif
Atsakyti
siaip pastebeta kad prie aukstu panu zemesni labai limpa smile.gif
turbut cia koks napoleono kompleksas: vot as mazas bet striprus ir vaaa kokiaaa auksta su manim:))
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2007 04 24, 12:56)
siaip pastebeta kad prie aukstu panu zemesni labai limpa smile.gif
turbut cia koks napoleono kompleksas: vot as mazas bet striprus ir vaaa kokiaaa auksta su manim:))

gal tu ir teisi g.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
dar va prisiminiau draugas (mes vienodo ugio) sakes yra kad tu renkis kaip nori dekis tuos aukstakulnius, kiti man tik pavydes kad tokia auksta turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 04 23, 22:25)
oi nesakyk niekada niekada  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Beldžiu 3 kartus į medį lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekad nepatiko ilgsiai, tokie, kur atsistojus nosim vos ne i bamba lotuliukas.gif ar jei nori kazka pasakyti turi uzversti galva lyg i dangu ziuretum schmoll.gif draugaudavau su savo ugio siek tiek aukstesniais ir siek tiek zemesniais... nors vyras mano aukstas, meile... wub.gif
matyt pripratau, nes teko neseniai sokti su zemu, na tikrai zemu vyrioku...atletiskas, simpatiskas,bet...uzgrojo leta gabala, tas priejo, nosim i papus blink.gif lotuliukas.gif man durnas juokas, visi juokiasi schmoll.gif durnas juokas ne del to zmogaus, o del savo kvailu minciu tuo metu atejusiu i galva... pirmoji buvo, kad negalima juoktis, nes jis matys visas mano virsutiniu dantu blombas lotuliukas.gif o antra - ar tik ne jo ''atributai'' man ten prie kelenu randasi? blush2.gif doh.gif nu sakes, kaip laukiau kol tas sokis baigsis...

is tikruju kol meiles nera tai ir ziuri aukstas, zemas, kudas, storas... kai atsiranda meile dzin viskas pasidaro... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daile: 25 balandžio 2007 - 10:22