Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

QUOTE(Daile @ 2007 04 25, 11:21)
matyt pripratau, nes teko neseniai sokti su zemu, na tikrai zemu vyrioku...atletiskas, simpatiskas,bet...uzgrojo leta gabala, tas priejo, nosim i papus  blink.gif  lotuliukas.gif  man durnas juokas, visi juokiasi schmoll.gif durnas juokas ne del to zmogaus, o del savo kvailu minciu tuo metu atejusiu i galva... pirmoji buvo, kad negalima juoktis, nes jis matys visas mano virsutiniu dantu blombas  lotuliukas.gif  o antra - ar tik ne jo ''atributai'' man ten prie kelenu randasi?  blush2.gif  doh.gif  nu sakes, kaip laukiau kol tas sokis baigsis...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu juokas juokais, bet įsivaizduoju kaip tada jauteis
Atsakyti
xixi durnas jausmas turejo but:)
alkune jam ant peties pasiremt, smakra ant galvos gali pasidet:)
Atsakyti
maniskis, kai prisiglaudzia, apkabina, tai galva pasideda tiesiai ant krutines assa.gif visai malonus jausmas ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marrtina @ 2007 04 25, 17:47)
maniskis, kai prisiglaudzia, apkabina, tai galva pasideda tiesiai ant krutines  assa.gif  visai malonus jausmas  ax.gif  bigsmile.gif

kiek žemesnis tavo?
Atsakyti
12cm smile.gif
Atsakyti
Nenoriu nieko įžeisti, bet man tokios poros iš šalies labai jau keistai atrodo - jaunystėje tai dar dar, jei mergina tik tiek, kad aukšta, bet gi su amžiumi figūra gali labai pasikeisti ir tada jau kaip kokioje karikatūroje - moteriškė "iš stuomens ir iš liemens" ir toks kišeninis nustelbtas vyriukas. doh.gif Čia jau kažkaip net psichologiškai disproporcija.
Atsakyti
psichologines gal ne:) bet fizine gali buti....na jei dramblys ant virsaus...... biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis uz mane 3-4cm mazesnis, ir jis visai noretu, kad as dar aukstesne buciau. As siek tiek nejaukiai jauciuos,bet pastoviai del to galvos nesuku, neperseniausiai apsiaviau batus su kulnais ir jis sako, tu net pati kazkokia pasitempus atrodai,sako man rodos tau patinka ir tu nejauti komplekso smile.gif as visad jam isikibus i paranke vaikstau, aisku, kai jis mane nori apkabinti tarkim per pecius (na ranka uzdet ant kito peties,apsikabint), tai biski yra fizinis nepatogumas, turiu lenktis biggrin.gif
Atsakyti
Man imponuoja aukstesni uz mane vyrai.
Atsakyti
QUOTE(MiKaSe @ 2007 04 26, 10:31)
Maniskis uz mane 3-4cm mazesnis, ir jis visai noretu, kad as dar aukstesne buciau. As siek tiek nejaukiai jauciuos,bet pastoviai del to galvos nesuku, neperseniausiai apsiaviau batus su kulnais ir jis sako, tu net pati kazkokia pasitempus atrodai,sako man rodos tau patinka ir tu nejauti komplekso smile.gif as visad jam isikibus i paranke vaikstau, aisku, kai jis mane nori apkabinti tarkim per pecius (na ranka uzdet ant kito peties,apsikabint), tai biski yra fizinis nepatogumas, turiu lenktis  biggrin.gif

xixi bigsmile.gif pazistamas jausmas, todel dazniausiai jis mane apkabina per uzpakali lotuliukas.gif
kuo toliau tuo labiau pradeda patikt ugiu skirtumas thumbup.gif
Atsakyti
mane irgi smile.gif zinai, jau taip neiseina, kai mazuliukes prieina ir is galo apkabina biggrin.gif cia turetu sleptis ciut man uz nugaros ir nebent uz papuku apkabinti lotuliukas.gif bet man tai irgi nera esmine problema, man irgi kuo toliau tuo labiau patinka, labiau apsiprantu, pastebiu,kad tokiu poru vis daugeja.
Papildyta:
ir siaip man su juo linksma, daug nusisnekam, daug juokaujam ir viska paverciam juokais smile.gif
Atsakyti
zinot as irgi mielai su aukstakulniais vaiksciociau, bet kad pavargstu as su jais, kojytes nuskriaudziu tai vaikstau su zemais o visi galvoja kad as kompleksuoju turbut blush2.gif
Atsakyti