Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Beje @ 2010 04 13, 16:56)
Ispudingas saraselis! Jusu vonios kambarys turbut kaip puse BIOK laboratorijos  tongue.gif
Nors pas mane turbut irgi panasiai gautusi smile.gif

Na kai kasdien naudoju tai net nepastebiu, bet kai susirašiau tai net pačiai keista pasidarė, nors pas mane tikriausiai be Biok net nėra veido, kūno ir plaukų priežiūros priemonių, gal vos kelios ax.gif
Atsakyti
Kokios serijos kremuką patartumėt naudot mišriai į riebumą linkusiai odai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 13, 17:16)
Kokios serijos kremuką patartumėt naudot mišriai į riebumą linkusiai odai? g.gif

Jei vargina probleminė oda, rinkis probleminės odos kremą-gelį, o prie jo drėkinamąjį jautriai odai, nes kremas-gelis per daug nusausina.
Jei neturi spuogelių ir šiaip oda nėra reikli, priima visokius kremus gali naudot Margaritos kremą-gelį, aš sunaudojau vieną indelį, bet man ant galo kimšo poras, tai nepirksiu, gal kada nors vėliau, kai norėsiu paeksperimentuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 13, 17:25)
Jei vargina probleminė oda, rinkis probleminės odos kremą-gelį, o prie jo drėkinamąjį jautriai odai, nes kremas-gelis per daug nusausina.
Jei neturi spuogelių ir šiaip oda nėra reikli, priima visokius kremus gali naudot Margaritos kremą-gelį, aš sunaudojau vieną indelį, bet man ant galo kimšo poras, tai nepirksiu, gal kada nors vėliau, kai norėsiu paeksperimentuot  smile.gif

Na man svarbiausia ir kad nekimštų porų..Ta mano oda žiemą būna mišri, bet į sausumą, o dabar atšilus orams pasidarė linkus į riebumą, tad vis neapsisprendžiu kokį išsirinkt kremuką..
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 13, 17:33)
Na man svarbiausia ir kad nekimštų porų..Ta mano oda žiemą būna mišri, bet į sausumą, o dabar atšilus orams pasidarė linkus į riebumą,  tad vis neapsisprendžiu kokį išsirinkt kremuką..

Na manau turėtum vakarais naudot tą kremą-gelį, kuriam įsigėrus užtept tą drėkinamąjį jautriai odai, o rytais jau žiūrėt kokį su spf, nes rūgštinių negalima tept dienai, kai šilti orai, arba tą drėkinamąjį jautriai odai, žodžiu man ten duetas kuris tinka visom sąlygom, tik dabar drėkinamąjį rasos laikinai pakeitė kitas kremukas, nes reikia sunaudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 13, 20:55)
Na manau turėtum vakarais naudot tą kremą-gelį, kuriam įsigėrus užtept tą drėkinamąjį jautriai odai, o rytais jau žiūrėt kokį su spf, nes rūgštinių negalima tept dienai, kai šilti orai, arba tą drėkinamąjį jautriai odai, žodžiu man ten duetas kuris tinka visom sąlygom, tik dabar drėkinamąjį rasos laikinai pakeitė kitas kremukas, nes reikia sunaudot  ax.gif

Aišku, na dėkui tau už patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lady_m @ 2010 04 13, 21:05)
Aišku, na dėkui tau už patarimus  smile.gif

Jei ko reikės klausk, aš kai turiu irgi tokią kaip tavo odą ir esu išbandžius Rasos produktus tai kažkiek galiu patart mirksiukas.gif
Atsakyti
Išsibandžiau vakar su prausikliu jautriai odai ir tušą nusiplauti, rezultatai puikūs smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lady_m @ 2010 04 13, 17:16)

Mano riebi oda, naudoju jautriai odai rožinės serijos..
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 13, 21:27)
Išsibandžiau vakar su prausikliu jautriai odai ir tušą nusiplauti, rezultatai puikūs  smile.gif
Papildyta:

Aš plausiu su probleminės odos prausikliu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 13, 21:27)

Maitinamasis pas tave ane, kiek atsimenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 13, 21:28)

Maitinamasis pas tave ane, kiek atsimenu  ax.gif

taip, bet noriu paskui pirkti drėkinamąjį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 13, 21:32)
taip, bet noriu paskui pirkti drėkinamąjį wink.gif

Pirk droge, kol nuolaidos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 13, 21:34)
Pirk droge, kol nuolaidos  mirksiukas.gif

Labai anksti dar pirkti, nes aš savo tą kremą neaišu kada pabaigsiu, kai naudoju taip retai smile.gif tai kol man reikės, manau bus dar tų akcijų wink.gif
Atsakyti