Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(FoxLady @ 2010 04 14, 15:58)
Ar kas nors naudojate brandzios odos seruma kurioms dar nera 25m? ax.gif

ten tik grynas glicerinas, nematau bėdos naudoti ir jaunesnėms. Aišku, persistengti nereikia! biggrin.gif jei odai pakanka drėkinimo, užteks ir drėkinamojo kremo.
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 04 14, 16:38)
ten tik grynas glicerinas, nematau bėdos naudoti ir jaunesnėms. Aišku, persistengti nereikia!  biggrin.gif jei odai pakanka drėkinimo, užteks ir drėkinamojo kremo.

Ir hialurono yra rolleyes.gif Šiaip abiejų kiekviename kreme galėtų būti, būtų paprasčiau su drėkinimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Camea @ 2010 04 14, 12:05)
Kokie butu atsiliepimai apie Rasos zvilgesio suteikianti sampuna?  4u.gif

Turejau atkuriamaji, tai labai labai patiko, ziema buvo pats tas, dabar naudoju purumo suteikianti, tai man siaip sau, reikia daug balzamo, nes kitaip plaukai kaip siaudai g.gif

Aš turiu, nelabai daug naudojau, tik norėjau išbandyt, bet man margaritos tikrai geresni už tą, na nežinau, paprastas šampūnas tikrai, kaip ir prieblanda sakė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 04 13, 21:32)
taip, bet noriu paskui pirkti drėkinamąjį wink.gif

Ne per sunkus maitinantis? Aš jau pakeičiau į drėkinantį prieš gerą mėnesį. O vasarai iš vis naudoju margaritos agurkų gelį rolleyes.gif

QUOTE(Camea @ 2010 04 14, 12:05)
Kokie butu atsiliepimai apie Rasos zvilgesio suteikianti sampuna?  4u.gif

Atsirado pleiskanų wink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 04 14, 22:27)

Man irgi buvo šiek tiek atsiradę, bet naudoju purškalą-plaukų toniką, kuris padrėkina galvos odą ir pleiskanų mažiau būna arba iš vis neatsiranda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 04 13, 21:40)
Iš patirties sakau, vasarai reikia ko nors lengvesnio gerokai  ax.gif

Na dar iki gegužės akcijos ten, tai spėsiu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2010 04 14, 22:27)
Ne per sunkus maitinantis? Aš jau pakeičiau į drėkinantį prieš gerą mėnesį. O vasarai iš vis naudoju margaritos agurkų gelį  rolleyes.gif

Ne, bent kolkas nejaučiu, kad per sunku būtų, bet aš retai tepu, gal dėl to wink.gif
Atsakyti
Mergaites o kaip jums Margaritos plauku lakai, putos.. ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Aristeja @ 2010 04 15, 09:04)
Mergaites o kaip jums Margaritos  plauku lakai, putos..  ax.gif  ?

minėjau jau lyg ir, kad turiu dilgėlių plaukų laką, tai tikrai patinka, jis vidutinės fiksacijos, tai man dienai pats tas, nelipina plaukų, kvapas patinka ax.gif

o va nusivyliau Rasos pieneliu iš mėlynos serijos.. nusipirkau pabandymui, pakeitimui su rožiniu, tai jis akis man graužia ir tušo taip gerai kaip rožinis nenuvalo verysad.gif veidui labai malonus, bet nusipirksiu rožinį vėl ir nebeeksperimentuosiu..
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2010 04 14, 21:27)

MB nuo Aro šampūno atsirado pleiskanų verysad.gif

Nebežinau ką daryti su veido oda, baisiai perdžiūvus, o barzdos oda visa spuogeliais. Tepiau spuogelius su koncentruotu geliu spuogams, tai labai išsausėjo oda aplinkui doh.gif Naudoju drėkinantį jautriai odai dieną, o nakčiai tepu žydrą maitinamąjį. Kaip susitvarkyti sausumą ir tuo pačiu spuogus verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(taja:) @ 2010 04 15, 13:20)
Nebežinau ką daryti su veido oda, baisiai perdžiūvus, o barzdos oda visa spuogeliais. Tepiau spuogelius su koncentruotu geliu spuogams, tai labai išsausėjo oda aplinkui  doh.gif  Naudoju drėkinantį jautriai odai dieną, o nakčiai tepu žydrą maitinamąjį. Kaip susitvarkyti sausumą ir tuo pačiu spuogus  verysad.gif

Gali bandyt Rasos serumą brandžiai odai, jis labai neblogai drėkina. O kas per gelis? Rasos? Jis su alkoholiu, tai dar labaiu sausina, geriau keisk į Rasos kremą-gelį probleminei odai.
Ir dar kartą: maitinantis yra riebesnis, jis gali trukdyti odai tvarkytis po spuogų. Tepk tik drėkinančias priemones.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 15 balandžio 2010 - 12:26
QUOTE(prieblanda @ 2010 04 15, 13:25)
Gali bandyt Rasos serumą brandžiai odai, jis labai neblogai drėkina. O kas per gelis? Rasos? Jis su alkoholiu, tai dar labaiu sausina, geriau keisk į Rasos kremą-gelį probleminei odai.
Ir dar kartą: maitinantis yra riebesnis, jis gali trukdyti odai tvarkytis po spuogų. Tepk tik drėkinančias priemones.

pOsirašau, štampą uždedu ir patvirtinu:D
tik trigrašį: gelį spuogams tepk tik ant pačių spuogiukų, ne visą plotą. Paimk vatos lazdelę (ausims valyti) ir tepk tik ant pačių zarazų. Po to - kremą gelį. Tada visą odos plotą Drėkink Drėkink (drėkinamoji Rasos kaukė pvz, ir jautriai odai drėkinamasis kremas. Per mažai drėkinimo - tepk dar kartą). Atsisakyk kuriam laikui toniko, jei naudoji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskala @ 2010 04 15, 12:46)
Tada visą odos plotą Drėkink Drėkink (drėkinamoji Rasos kaukė pvz,

kad mažai ji drėkina, labai mažai. Turėjau ir aš, išvažiavo į šiukšlynę, blogesnės drėkinančios kaukės nesu turėjus rolleyes.gif
man tas kremas gelis agurkinis geriau drėkino nei kaukė, a taip turi būti doh.gif
Atsakyti