Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(aistuliaa @ 2010 02 23, 21:28)
Matyt reikės margaritos dezodorantų atsiprašyti  biggrin.gif

Aš naudoju antiprespirantus nelietuviškus (kol kas geriausias - Adidas). Bet maniau išbandyti ir lietuvišką prekę, visgi be aliuminio sveikiau. Margaritos deziką esu bandžiusi. Žiemą pakenčiamas, o vasarą man jo neužtenka cool.gif
Atsakyti
Naudoju nelietuviškos firmos purškiamą kažkokį su kristalais. Žiemai pats tas, vasarą nenorėčiau rizikuot. Ir apskritai, tas šlapumo jausmas pažasty pasitepus ar pasipurškus mane erzina g.gif
Atsakyti
Nusipirkau Rasos krema - geli. Po triju kartu naudojimo, visa veida isbere smulkiais spuogiukais ir raudonom demem unsure.gif Dabar net nezinau, ar toliau naudoti, tik reciau. Ar visai nebenaudoti g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2010 02 24, 10:08)
Nusipirkau Rasos krema - geli. Po triju kartu naudojimo, visa veida isbere smulkiais spuogiukais ir raudonom demem  unsure.gif Dabar net nezinau, ar toliau naudoti, tik reciau. Ar visai nebenaudoti  g.gif 
user posted image

pabandykit naudoti kas 3-4 dienas vieną kartą per dieną mirksiukas.gif
o tuo tarpu soliariume kartais nesilankėt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 02 24, 11:14)
pabandykit naudoti kas 3-4 dienas vieną kartą per dieną  mirksiukas.gif
o tuo tarpu soliariume kartais nesilankėt?  ax.gif

Soliariume nebuvau. Reikes pabandyti reciau naudoti, bet baisoka truputi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2010 02 24, 11:21)
Soliariume nebuvau. Reikes pabandyti reciau naudoti, bet baisoka truputi  unsure.gif

prie rūgščių reikia laiko priprasti ir tą daryti reikia palaipsniui mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai smagu kad Biok praplete asortimenta, ypac patinka Rasos linija, dabar stengiuosi visas priemones prikti butent lietuviskas bigsmile.gif Ir kainos labai patrauklios, ir jau geriau duosiu uzdirbti Lietuvai nei kokiai tai Lenkijai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 02 23, 22:32)
Aš naudoju antiprespirantus nelietuviškus (kol kas geriausias - Adidas). Bet maniau išbandyti ir lietuvišką prekę, visgi be aliuminio sveikiau. Margaritos deziką esu bandžiusi. Žiemą pakenčiamas, o vasarą man jo neužtenka cool.gif

Aš kokius 5 metus naudojau adidas, nes kažkaip iš visų anksčiau bandytų geriausiai padėjo, bet nusibodo kad jis labai rūbus tepa, o dar kai aš mėgstu juodą spalvą tai išvis doh.gif ..nusipirkau rasos su mėlynu kamšteliu kur 24 val. apsauga, tai ir man jo kvapas patinka, ir atrodo net geriau nuo prakaitavimo apsaugo nei adidas, bet rūbus dėja irgi tepa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minx: 07 kovo 2010 - 10:39
QUOTE(pulina @ 2010 02 07, 23:12)
O kokie atsiliepimai apie Rasos priemones probleminei odai  bigsmile.gif mano paaugliukei labai aktualu dabar...

galiu pasisakyti irgi šia tema.Mano oda-mišri.Taigi:
turėjau kremą gelį,bet vasarą kažkaip visada mažiau kremų naudoju,tai nusimetė,paseno ir nepabaigiau.Bet man labiau patiko Biodermos Sebium AKN
jau antrą kartą nusipirkau prausiklį.Man tai jis patinka,gal ir nedaro stebuklų,bet ir neblogina padėties
taip pat turiu tą gelį nuo spuogų.Nedaro stebuklų,kad pasitepus,per naktį spuogas išnyksta,bet jį apsausina tai tikrai.Arba jeigu spuogas laiku pastebėtas,tai neleidžia jam iškilti.

o dabar ne į temą-dar turiu Margaritos medetkinį toniką,tai labai išsausino odą unsure.gif
vasarą,manau,kad bus geriau
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2010 03 07, 12:38)
Aš kokius 5 metus naudojau adidas, nes kažkaip iš visų anksčiau bandytų geriausiai padėjo, bet nusibodo kad jis labai rūbus tepa, o dar kai aš mėgstu juodą spalvą tai išvis  doh.gif ..nusipirkau rasos su mėlynu kamšteliu kur 24 val. apsauga, tai ir man jo kvapas patinka, ir atrodo net geriau nuo prakaitavimo apsaugo nei adidas, bet rūbus dėja irgi tepa  smile.gif

yra adidas baltu kamsteliu, netepa drabuziu, labai malonaus kvapo
Atsakyti
QUOTE(Minx @ 2010 03 07, 10:38)
Aš kokius 5 metus naudojau adidas, nes kažkaip iš visų anksčiau bandytų geriausiai padėjo, bet nusibodo kad jis labai rūbus tepa, o dar kai aš mėgstu juodą spalvą tai išvis  doh.gif ..nusipirkau rasos su mėlynu kamšteliu kur 24 val. apsauga, tai ir man jo kvapas patinka, ir atrodo net geriau nuo prakaitavimo apsaugo nei adidas, bet rūbus dėja irgi tepa  smile.gif

Aš Adidas kelių rūšių pabandžiusi, man jie patys mylimiausi. Na man drabužių kaip ir netepa. Bet aš juodų ir nenešioju (netinka man juoda spalva).
Bet čia mes jau nuo temos nukrypom smile.gif
Atsakyti
O aš pabandžiau veido toniką probleminei odai, visai nieko toks ax.gif

Atsakyti