QUOTE(FoxLady @ 2010 02 24, 15:07)
Labai smagu kad Biok praplete asortimenta, ypac patinka Rasos linija, dabar stengiuosi visas priemones prikti butent lietuviskas
Ir kainos labai patrauklios, ir jau geriau duosiu uzdirbti Lietuvai nei kokiai tai Lenkijai 

ir aš žiūriu kuo toliau, tuo daugiau naudoju šio gamintojo produktų.. pašnkukštinėjau po jų elektroninę parduotuvę, bandysiu iš ten užsisakyti, nes tikrai gerokai pigiau gaunasi

QUOTE(mecia @ 2010 03 08, 09:36)

ir aš žiūriu kuo toliau, tuo daugiau naudoju šio gamintojo produktų.. pašnkukštinėjau po jų elektroninę parduotuvę, bandysiu iš ten užsisakyti, nes tikrai gerokai pigiau gaunasi

pigiau, kai parduotuvėse nebūna 30 proc. nuolaidų, visą vasarį Eurovaistinėj pirkom pigiau nei elektroninėje parduotuvėje

Kaip manote kuris kremukas bus "lengvesnis" drekinantis is rozines arba melynos linijos? Rozine labiau viliuoja, kad maziau chemijos, bet noreciau kuo lengvesnio kremuko

QUOTE(Lena.lt @ 2010 03 08, 10:27)
Kaip manote kuris kremukas bus "lengvesnis" drekinantis is rozines arba melynos linijos? Rozine labiau viliuoja, kad maziau chemijos, bet noreciau kuo lengvesnio kremuko 

lengvesnis rožinis, bet dar lengvesnis yra serumas iš serijos brandžiai odai

QUOTE(prieblanda @ 2010 03 08, 10:37)
niekaip nesusitvarkydavau su šerpetojančia nosim, o serumas pagaliau padėjo 

Tada reikes imti rozini

Gaila, kad is Rasos nera nieko tinkamo paakiams jaunoms moterims

QUOTE(Lena.lt @ 2010 03 08, 10:50)
Tada reikes imti rozini
O brandziai odai skirtas kremukas gal nelabai 24-metei
Manau rozinis bus kaip tik, aciu

kad tame serume nieko išskirtinio special brandžiai odai nėra, nes pagrindas - glicerinas

rožinį drėkinantį Rasos kremą sėkmingai naudoju ir aplink akis, labai patinka

QUOTE(prieblanda @ 2010 03 08, 10:20)
pigiau, kai parduotuvėse nebūna 30 proc. nuolaidų, visą vasarį Eurovaistinėj pirkom pigiau nei elektroninėje parduotuvėje 

na man artimiausia Eurovaistinė pasižymi itin skurdžiu šios produkcijos asortimentu, tad bet kuriuo atveju man paranku pirkti el. parduotuvėje

QUOTE(prieblanda @ 2010 03 08, 10:37)
niekaip nesusitvarkydavau su šerpetojančia nosim, o serumas pagaliau padėjo 

O man tas serumas netiko

sakykit, o nuo keliu metu jau butu galima pradeti naudoti stangrinamaji paakiu geli?

QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 08, 16:20)
sakykit, o nuo keliu metu jau butu galima pradeti naudoti stangrinamaji paakiu geli? 

pagal Biok, nuo 25

gal kuri bandet si Rasos maitinamaji balzama?

anksciau naudojau Rasos nenuplaunama balzama su silko baltymais, bet kiek suprantu jo jau nebegamina
o man jis taip tiko

anksciau naudojau Rasos nenuplaunama balzama su silko baltymais, bet kiek suprantu jo jau nebegamina