Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

Merginos, o kaip Rasa drekinanti kauke? Gal kas bandete 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 02 24, 15:07)
Labai smagu kad Biok praplete asortimenta, ypac patinka Rasos linija, dabar stengiuosi visas priemones prikti butent lietuviskas bigsmile.gif Ir kainos labai patrauklios, ir jau geriau duosiu uzdirbti Lietuvai nei kokiai tai Lenkijai unsure.gif

drinks_cheers.gif
ir aš žiūriu kuo toliau, tuo daugiau naudoju šio gamintojo produktų.. pašnkukštinėjau po jų elektroninę parduotuvę, bandysiu iš ten užsisakyti, nes tikrai gerokai pigiau gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mecia @ 2010 03 08, 09:36)
drinks_cheers.gif
ir aš žiūriu kuo toliau, tuo daugiau naudoju šio gamintojo produktų.. pašnkukštinėjau po jų elektroninę parduotuvę, bandysiu iš ten užsisakyti, nes tikrai gerokai pigiau gaunasi ax.gif

pigiau, kai parduotuvėse nebūna 30 proc. nuolaidų, visą vasarį Eurovaistinėj pirkom pigiau nei elektroninėje parduotuvėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip manote kuris kremukas bus "lengvesnis" drekinantis is rozines arba melynos linijos? Rozine labiau viliuoja, kad maziau chemijos, bet noreciau kuo lengvesnio kremuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 03 08, 10:27)
Kaip manote kuris kremukas bus "lengvesnis" drekinantis is rozines arba melynos linijos? Rozine labiau viliuoja, kad maziau chemijos, bet noreciau kuo lengvesnio kremuko  smile.gif

lengvesnis rožinis, bet dar lengvesnis yra serumas iš serijos brandžiai odai mirksiukas.gif niekaip nesusitvarkydavau su šerpetojančia nosim, o serumas pagaliau padėjo good.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 08, 10:37)
lengvesnis rožinis, bet dar lengvesnis yra serumas iš serijos brandžiai odai  mirksiukas.gif  niekaip nesusitvarkydavau su šerpetojančia nosim, o serumas pagaliau padėjo good.gif

Tada reikes imti rozini rolleyes.gif O brandziai odai skirtas kremukas gal nelabai 24-metei biggrin.gif Manau rozinis bus kaip tik, aciu mirksiukas.gif

Gaila, kad is Rasos nera nieko tinkamo paakiams jaunoms moterims verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2010 03 08, 10:50)
Tada reikes imti rozini  rolleyes.gif O brandziai odai skirtas kremukas gal nelabai 24-metei  biggrin.gif Manau rozinis bus kaip tik, aciu  mirksiukas.gif

Gaila, kad is Rasos nera nieko tinkamo paakiams jaunoms moterims verysad.gif

kad tame serume nieko išskirtinio special brandžiai odai nėra, nes pagrindas - glicerinas rolleyes.gif
rožinį drėkinantį Rasos kremą sėkmingai naudoju ir aplink akis, labai patinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 08 kovo 2010 - 11:04
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 08, 10:20)
pigiau, kai parduotuvėse nebūna 30 proc. nuolaidų, visą vasarį Eurovaistinėj pirkom pigiau nei elektroninėje parduotuvėje  mirksiukas.gif

na man artimiausia Eurovaistinė pasižymi itin skurdžiu šios produkcijos asortimentu, tad bet kuriuo atveju man paranku pirkti el. parduotuvėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 03 08, 10:37)
lengvesnis rožinis, bet dar lengvesnis yra serumas iš serijos brandžiai odai  mirksiukas.gif  niekaip nesusitvarkydavau su šerpetojančia nosim, o serumas pagaliau padėjo good.gif

O man tas serumas netiko schmoll.gif , panaudojus kokią savaitę pradėjo labai traukti odą nuo jo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 08 kovo 2010 - 14:01
sakykit, o nuo keliu metu jau butu galima pradeti naudoti stangrinamaji paakiu geli? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoko ašara @ 2010 03 08, 16:20)
sakykit, o nuo keliu metu jau butu galima pradeti naudoti stangrinamaji paakiu geli?  g.gif

pagal Biok, nuo 25 mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri bandet si Rasos maitinamaji balzama?
user posted image

anksciau naudojau Rasos nenuplaunama balzama su silko baltymais, bet kiek suprantu jo jau nebegamina verysad.gifo man jis taip tiko wub.gif
Atsakyti