Atsiimu savo abejones del Rasos gelio nuo spuogu (maziukas ipakavimas). Pastebejau, kad jei bent 2-3 kartus per diena patepti spuoga siuo geliu, is ryto jis buna jau visiskai isdziuves, kitos priemones, kazkaip atvirksciai man visus spuogo nesvarumus sukeldavo i virsu, ir ryte jis buvo paruostas "kaip tik spaudymui"
Na ir kas, isspaudi, ir eini su raudona deme i darba, o po sito gelio, jei patepi nakciai ir kelis kartus dienos metu, ryte buna tik nezymi demele, gerai buna padziuvusi ta vieta.
QUOTE(Camea @ 2010 05 18, 16:50)
labai labai sunkus, toks riebalas fui...
is Rasos melynos serijos gelis yra lengvas, greitai isigeria, bet man po keliu kartu pradejo grauzti paakiu oda
is Rasos melynos serijos gelis yra lengvas, greitai isigeria, bet man po keliu kartu pradejo grauzti paakiu oda
taip galėjo atsitikti ir dėl kremo tepimo per arti akies, t.y. blakstienomis ar kt. (jei tepama ir po antakiu, ir vokais) galėjo būti perneštas į akį.
Stangrinantis paakių kremukas man labai patinka
Papildyta:
QUOTE(Jelerny @ 2010 05 18, 16:51)
Atsiimu savo abejones del Rasos gelio nuo spuogu (maziukas ipakavimas). Pastebejau, kad jei bent 2-3 kartus per diena patepti spuoga siuo geliu, is ryto jis buna jau visiskai isdziuves (>>)
o aš taip darau: išspaudžiu lašeliuką tiesiai ant spuogo ir palieku. Kartais lengvai įtrinu su ausų valymo vatos lazdelėmis. Spuogas ima ir pabėga :]
QUOTE(Beje @ 2010 05 18, 15:56)
Tiesa. Dirbantis žmogus niekada negali susitvarkyti reikalų, kuriuos galima tvarkyt tik darbo valandom
O aš spuogeliams džiovint naudoju salicilo rūgšties 1% tirpalą. Labai seniai kosmetologė patarė, dabar prisiminiau ir tikrai kažkiek padeda
QUOTE(mylimuke @ 2010 05 18, 19:21)
Tiesa. Dirbantis žmogus niekada negali susitvarkyti reikalų, kuriuos galima tvarkyt tik darbo valandom
Tas pats ir su ekskursija.
Ehhh... grazus buvo Bioko zingsnis pakviesti i ekskursija, bet naudos is jo nulis, nes jei kas ir buvo toje ekskursijoje - tyli, o gal is vis nieko nebuvo. Darbas yra darbas, nepaaiskinsi gi darbdaviaui kad darbo metu leksi i sostine suzinoti kodel suskystejo tavo megstamiausias sampunas uz 4 lt
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 13, 18:35)
Niekad balzamo ant galvos odos nededu, tik per pusę plaukų, tai nežinau kas yra riebinantis balzamas ar kaukė. Man tik nepakankamai drėkinantys egzistuoja 
QUOTE(Kissable_lips @ 2010 05 16, 10:02)
Man neišeina balzamą dėti tik ant galų
QUOTE(Finna @ 2010 05 20, 00:20)
Man neišeina balzamą dėti tik ant galų
Noriu, kad ne tik plaukų galai būtų švelnūs, o visi plaukai
Be to, jei dėčiau ne ant visų, nelabai juos iššukuočiau 
Negi sudėtinga bent 20cm palikt nuo šaknų? Ir kokie ten plaukai,kad tiek iššukuot negalit? Juk esantys prie šaknų greičiau susiriebaluoja nuo galvos odos ir nėra tokie sausi kaip galai, kadangi ir "šviežesni". Dažniau dėkit kaukes plaukam, jas galima per visą ilgį.
esu nustebinta Rasos drekinamaja duso zele
PO jos tookia svelni oda, sudrekinta ir nereik jokio kuno kremo
Reiks uzsipirkt kol Droge akcija jom
QUOTE(bonza @ 2010 05 20, 08:11)
rimtai taip patiko? turiu aš ją nusipirkus, bet dar nenaudojau, laukia eilėje, kol Rasos stangrinamąją išnaudosiu
tikrai rimtai
Iki siokl stangrinamaja naudojau nes kvapas super, o drekinanti ner tokio intesvyvaus kvapo
Bet drekino puikiai
QUOTE(bonza @ 2010 05 20, 08:11)
Man drėkinanti irgi labai patinka
QUOTE(mylimuke @ 2010 05 19, 23:26)
Negi sudėtinga bent 20cm palikt nuo šaknų? Ir kokie ten plaukai,kad tiek iššukuot negalit? Juk esantys prie šaknų greičiau susiriebaluoja nuo galvos odos ir nėra tokie sausi kaip galai, kadangi ir "šviežesni". Dažniau dėkit kaukes plaukam, jas galima per visą ilgį.
Sudėtinga
Na ką, pabaigiau Rasos celiulitinės odos kremą, rezultatas patenkinamas, matomą celiulitą panaikino, dabar liko toks, kuris matosi suspaudus riebalų rinkę pirštais
Šiaip, pvz. Evelline man veiksmingesnis, pašalina celiulitą visiškai, tad Rasos turbūt nebekartosiu