Įkraunama...
Įkraunama...

Biok kosmetika

QUOTE(Finna @ 2010 05 21, 00:36)
Ir aš pirmą kartą girdžiu, kad kažkam nuo kremo išnyko celiulitas, bet jei tikrai taip, tuomet šaunu ax.gif Per kiek laiko kremo naudojimo jis taip sunyko? g.gif

Nežinau, kodėl niekas netiki g.gif Man padėjo po hmm, 2 - 3 mėn kažkur, na, kol išnaudojau 1 pakuotę. Visą tą laiką nesportavau. Masažai ir apvyniojimai, be abejo, buvo, bet masažuojant sausą odą ir įsivyniojant be nieko į maistinę plėvelę nemanau, kad būtų buvęs koks efektas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 20, 20:50)
Jaaaa, das ist das biggrin.gif

thumbup.gif

kantrybe ir veiksmu kompleksiskumas yra turbo derinys smile.gif
Atsakyti
Nuolat naudoju Margaritos šampūną su dilgėlėm. Super rezultatas. Plaukai nebeslenka, purūs, blizga. Ir Rasos daug priemonių turiu.
Atsakyti
Facebook puslapyje atradau ekskursijos po BIOK fotoreportažą:

BIOK
Atsakyti
O nesinaudojantieji Facebook negali niekaip pažiūrėti, ane? unsure.gif
Atsakyti
Iš vaizdo kažin ko spręst negalima. Įdomu, ką pasakojo g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 24, 18:07)
O nesinaudojantieji Facebook negali niekaip pažiūrėti, ane? unsure.gif

Gali, eik į photos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 05 24, 18:08)
Gali, eik į photos  mirksiukas.gif

Kad meta iškart mane į prisijungimo puslapį biggrin.gif Ai, apsieisiu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 24, 19:36)
Kad meta iškart mane į prisijungimo puslapį biggrin.gif  Ai, apsieisiu irnesakyk.gif

Man ir neprisijungus atidaro jų puslapį g.gif
Atsakyti
aš net specialiai užsiregistravau facebooke, bet nieko įdomaus nepamačiau cool.gif
Atsakyti
O as suzinojau, kad rudeni pasirodys Margaritos naujienos su linais ir spanguolemis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 05 25, 15:17)
O as suzinojau, kad rudeni pasirodys Margaritos naujienos su linais ir spanguolemis biggrin.gif

Veidui/kūnui/plaukams?
Atsakyti