Įkraunama...
Įkraunama...

Sutuoktuvės ne bažnyčioje

O ash dar Irmantei turiu klausimelei.... smile.gif
tu vietoj savo nuotraukeles idejai sokeja is Indijos (Bharatanatyam stilius) gal kazkuo panasiu domiesi? blush2.gif
Atsakyti
O ash dar Irmantei turiu klausimelei....
tu vietoj savo nuotraukeles idejai sokeja is Indijos (Bharatanatyam stilius) gal kazkuo panasiu domiesi?
Na man ta sokejos nuotrauka pasirode grazi.. smile.gif O siaip negaleciau pasakyti, kad tuom domiuosi labai intensyviai g.gif tiesiog karts nuo karto pasiskaitineju apie kitas kulturas ir tiek.. wink.gif gal labiau tiktu sakyti kad man idomu, negu domiuosi g.gif smile.gif
Siaip aciu uz patarima del vestuviu 4u.gif gal ir visai nieko g.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip bebutu.... linkiu gerai ir linksmai atshvesti vestuves, nepagailek laiko ju organizavimui, nes tikrai shita diena bus labai isimintina, ir todel svarbu kad ji butu pati nuostabiausia, to tau ir linkiu 4u.gif

geros dieneles!
ir sekmes

p.S ash pati shoku tokius shokius mokinuosi ir mokinu... todel ir atkreipiau demesi blush2.gif
Atsakyti
Oi noreciau tokiu sokiu ismokti rolleyes.gif siaip as pati esu sokeja ( tiksliau gal buvau, nes jau kelis metus nebesoku) smile.gif gal del to man ta nuotrauka ir patiko wink.gif
Aciu uz palinkejimus 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Paskaitinėjau aš čia jūsų žinutes ir pagalvojau, o kaip mūsų Lietuvėlėj pora tuokėsi po vandeniu? Ir kaip tuokėsi liktai Gudeliai savo viloje? smile.gif
Atsakyti
privigilijuoti kai kurie yra.. tai todel juos ir tuokia ten kur jie nori..

o i ta kur Justedasi siule na ten su indiskom tradicijom.. tai manau kad butu gal visai idomu po keliu metu.. izadu itvirtinti.. bet jau tikraja diena.. na kazkaip g.gif cia as is krikscioniskos puses
Atsakyti
aš manau, kad gali ceremonija organizuot kokią tik nori ir kur tik nori, tik santuoka jokia oficialiai negalios, dėl to po tų vestuvių ar prieš reikia ir CMB popieriukus susitvarkyt... ir tiek... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mea @ 2005 11 29, 18:53)
aš manau, kad gali ceremonija organizuot kokią tik nori ir kur tik nori, tik santuoka jokia oficialiai negalios, dėl to po tų vestuvių ar prieš reikia ir CMB popieriukus susitvarkyt... ir tiek... mirksiukas.gif

Jei kalbėti apie civilinę santuoką, tai ko gero viskas priklauso nuo pinigų kiekio biggrin.gif Gal ir galima susitarti, bet kunigai tikrai nežais "netikrų vestuvių" ant pilaikalnių ar ežero kranto.
Atsakyti
Mes tai is pradziu buvome nusprende ir jau susitare su kunigu, kad mus sutuoks gamtoje,o ne baznycioje...bet paskui kam pasakome, visi pradeda atkalbineti ir sako, kad nebus taip grazu kaip baznycioj, tai dabar susipainiojome ir nebezinome ka daryti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Valodkaite @ 2006 02 26, 11:31)
Mes tai is pradziu buvome nusprende ir jau susitare su kunigu, kad mus sutuoks gamtoje,o ne baznycioje...bet paskui kam pasakome, visi pradeda atkalbineti ir sako, kad nebus taip grazu kaip baznycioj, tai dabar susipainiojome ir nebezinome ka daryti  rolleyes.gif

Na žinai priklauso nuo to kokia gamta.... Bet reikia pagalvot ir tokius variantus: "O jeigu lis?" O šiaip, jei norit gamtoj, tai taip ir reikėtų daryt, nes galų gale juk tai jūsų šventė ir turi būt kokios jūs norit. Na bent jau manęs niekas neperkalbinėja, nes laikausi savo, kad vestuvės būtų kokių mes norim. biggrin.gif
Na bet čia tik mano nuomonė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Valodkaite @ 2006 02 26, 11:31)
Mes tai is pradziu buvome nusprende ir jau susitare su kunigu, kad mus sutuoks gamtoje,o ne baznycioje...bet paskui kam pasakome, visi pradeda atkalbineti ir sako, kad nebus taip grazu kaip baznycioj, tai dabar susipainiojome ir nebezinome ka daryti  rolleyes.gif

aš irgi manau, kad negalima pasiduoti kažkokiems įkalbinėjimams, jei apie tai svajojote ir tai jums svarbu, nu kaip gali sakyt, kad nebus taip gražu, kaip bažnyčioj, jie tokiose dalyvavo, kad atkalbinėja... aggressive.gif
net supykau 4u.gif
Atsakyti
man tai faina atrodo... visai noreciau kur atokioje gamtoje... kur labai labai grazu... nemanau, kad negraziau nei baznycioj... ir labai isimintina... as buciau uz, jei tik iseina...
Atsakyti