Įkraunama...
Įkraunama...

Sutuoktuvės ne bažnyčioje

ech, as va dar pasidomejau tai tikrai, nebent laivo kapelijonas smile.gif hm... bet kažkaip norėčiau normalaus kunigo verysad.gif nebežinau jau tada kaip geriau daryt
Atsakyti
Riaubiskytes netuoke joks kunigas (jeigu kalbate apie tarsovu santuoka) nes ji jau buto istekejusi viena karta. Kitas dalykas del baznycios... manau, kad jei norite prisiekti dievui, tai reiktu daryti baznycioje- dievo namuose, jei norite kad jus kazkas GRAZIAI sutuoktu, kodel ieskote kunigo ir ji tempiat i gamta?, jei truksta gamtos, visada galite rinktis puota po atviru dangumi, jei nenorite CM, tai bet kada susiregistruokit, o vestuves darykit kaip sugalvojat. Man ypatingai nepatinka kada santuokos ceremonijoje pilna veidmainystes. Jei tu gyvenime nebuvau toje baznycioje, ir per vestuves net nezinai kuria ranka zegnotis, tai kokio velnio ten eini? ir tie budistiniai tikejimai man juokingi, juk jei nesi sios religijos ispazinejas, tai netersk jos savo ismislais keistais, del kazkokios uzgaidos (kad ryziu kas papiltu ant galvos prie lauzo). As manau kad tersiamas tikrai tikinciuju rimtas poziuris i sita sakramenta ir jie niekada nesubludys tempti kunigo prie juros. Tokiems, kurie i baznycia tuoktis eina tik del grazios aplinkos abra kuriems kunigas labai tinka palapineje, siulyciau kaip iseiti- tikrai susirasyti CM bet kokia kita diena o santuokos puota organizuotis kazkur gamtoje kur priesaika vienas kitam (ne dievui) galite pasakyti visu savo draugu ir giminaiciu akivaizdoje ir tarpininkaut galetu koks nors sviesus zmogus, gal koks vienuolis ar siaip buna tu religiniu bendruomeniu sviesus zmones, taciau tada pacios religijos akcentuori nereiketu...
Atsakyti
esu tikinti,krikstinta ir dirmavota,paskutini karta baznycioje buvusi gal pries 5metus,bet manes ten ir netraukia,neinu kiekviena sekmadieni pasedeti su davatkom,ar kunigui sakyt ispazinti kad nemeluosiu nesikeiksiu,o isejus zinau kad vistiek taip nedarysiu. esu krikscione,bet del to nezadu eit i baznycia man jos gali ir nebuti,svarbu kad as tikiu i dieva. o ir vestuve mano buvo tik CMB sakiau i baznycia eisiu kai krikstysiu pirma vaika tada ir prisieksiu dievui. daugelis sake kad oj kaip baznycioj grazu, tuokites ir ten, vestuviu juostoj bus graziau. bet as nematau ten jokio ipatingo grozio. galetu kunigai tuokti visur,mano manymu gautu daugiau lesu baznyciai. jei galetu tai buciau kuniga pasikvietus i pokylio sale kur vyko musu vestuve,butu ir ten ir ten sutuoke ir be baznycios! gryzus is zakso sutuoktu kunigas sveciu akivaizdoje ir nereiktu jokios baznycios. man tos baznycios tai tarsi kalejimas,ne nezinau kodel. g.gif
Atsakyti
Na o as pvz noriu baznycioj tuoktis, ir ne del jos grozio, ten kad giminej ramiau butu, o sau, nes manau kad jei baznycioj susituoki viskas gyevni iki galo, ir manau akd tas vienintelis ir bus smile.gif
kiekvino reikalas, as nelaukiu seimos kurioje bus vienas kito uzgauliojimas, mustynes, todel galvoju apie grazia seima ir darau kad taip butu smile.gif
o Ne banycioje daba galima tik alive bent leituvoje, nes turi tokia teisia laivo kapitonas kaip jau cia miejo, o kunigas nebent gali baznycuios kiemelyje.
Atsakyti
QUOTE(l-onely @ 2008 04 19, 01:03)
Na o as pvz noriu baznycioj tuoktis, ir ne del jos grozio, ten kad giminej ramiau butu, o sau, nes manau kad jei baznycioj susituoki viskas gyevni iki galo, ir manau akd tas vienintelis ir bus smile.gif
kiekvino reikalas, as nelaukiu seimos kurioje bus vienas kito uzgauliojimas, mustynes, todel galvoju apie grazia seima ir darau kad taip butu smile.gif
o Ne banycioje daba galima tik alive bent leituvoje, nes turi tokia teisia laivo kapitonas kaip jau cia miejo, o kunigas nebent gali baznycuios kiemelyje.

drinks_cheers.gif juk vis tik mama taip darė, močiutė ir nematau nieko blogo kad tom tradicijom vadovausiuosi pati... man gražu. kažkas yravis tik stabilaus ir nekintančio. tą noriu išsaugot ir savo vaikams... 4u.gif
Atsakyti
butent del to, o nesituokti baznycioje kad po to pries dieva neisikirsi tai man akzkaip iskart pasirasimas santuokos zlugimuj wink.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės,

planuojam vestuves, bet ar iš dyko buvimo ar tiesiog smile.gif nenorim tuoktis bažnyčioj ar CMB. žmonės tuokias po vandeniu, oro balionuos.... Mums nors ir medy... smile.gif labai norėčiau išgirsti gal kas darė kokį originalų reikaliuką, kiek jis kainavo, kas organizavo?
nes nalabai randam agenturu kurios nors kazka pasirupintu... aš pati tai neįkalbėsiu kunigo pvz nert... smile.gif
pasidalinkit, prašau:)
Atsakyti
QUOTE(mikasi @ 2008 06 06, 19:11)
Sveikos mergaitės,

planuojam vestuves, bet ar iš dyko buvimo ar tiesiog smile.gif nenorim tuoktis bažnyčioj ar CMB. žmonės tuokias po vandeniu, oro balionuos.... Mums nors ir medy... smile.gif labai norėčiau išgirsti gal kas darė kokį originalų reikaliuką, kiek jis kainavo, kas organizavo?
nes nalabai randam agenturu kurios nors kazka pasirupintu... aš pati tai neįkalbėsiu kunigo pvz nert... smile.gif
pasidalinkit, prašau:)

Manau taj galima daryti visur,tik ne lietuvoje mirksiukas.gif
Atsakyti
nepasiduosim sistemai.... smile.gif blogiausiu atveju pasiimsim laivuka ir tarptautiniuose vandenyse, kiek pamenu, gali sutuokti kapitonas... o mes abu labai mylim jura.

QUOTE(plunksnyte_irl @ 2008 06 06, 18:25)
Manau taj galima daryti visur,tik ne lietuvoje mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Valodkaite @ 2006 02 26, 11:31)
Mes tai is pradziu buvome nusprende ir jau susitare su kunigu, kad mus sutuoks gamtoje,o ne baznycioje...bet paskui kam pasakome, visi pradeda atkalbineti ir sako, kad nebus taip grazu kaip baznycioj, tai dabar susipainiojome ir nebezinome ka daryti  rolleyes.gif

o kur tarėtės?? labai prašau atsakymo.. verysad.gif
Atsakyti
Bandau atgaivinti temelę. Gal per vasarą kuri iš mergaičių dalyvavo vestuvėse ar tuokėsi ne bažnyčioje ir ne civilinėje metrikacijoje?
Skaičiau, kad neseniai Jurga Klimaitė ištekėjo lauke, bet juos tuoke pastorius iš Amerikos. Graičiausiai dėl vyro kitos religijos.
O kaip pas mus su jūrų tarnybos kapelionais? Nejaugi niekas neturi kontaktų ir nebuvo tokiose vestuvėse?
Atsakyti
Aha, as irgi dabar pataikiau netycia i sita temele ir man irgi idomu... smile.gif Mes tuokiames kt vasara, dabar kaip tik ieskomes baznycios, bet kol kas neiissirenkam...Nesam abu labai pavyzdingi katalikai, nors , aisku, krikstyti ir t.t. Tikim, bet daugiau sau negu kunigams ir baznyciai. Ir dabar kaip tik galvoju, kad noretusi surasti koki pasaulietiskesni kuniga, kuris nepradetu pries vestuves daryti testu is visu religiniu paprociu ir t.t., kuris galbut sutiktu pravesti ceremonija bent jau kieme baznycios, jei ne kur nors gamtoje...Mane truputi gasdina tie visi oficialus baznycios reikalai, jau nekalbant apie atsiradusias "stafkes" a la aukas baznyciai. Bet..nei vienos didmiescio didesnes parapijos kunigas, manau, neapsiims tokiu apeigu vesti, o vaziuoti i pirma kaima pasitaikiusi ir kalbeti su neaisku kuo irgi nesinori. Gal kas turi patirties?? Buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti