QUOTE(Tsiocia @ 2009 05 14, 17:22)
Blaškemės mes lygiai prieš metus dėl to paties...Tačiau apsvarstėm visus galimus variantus ir džiaugiuosi galėdama drąsiai teigti, kad nepadarėm klaidos pasirinkdami. Susituokėm pajūry, sutuokė anglikonų kunigas. Ceremonija praktiškai identiška mūsiškai Romos katalikų. Pasirinkom šį varianta, nes deja pas mus vyraujanti Romos katalikų religija mus abu nuo santuokos pagal jos tradicijas atgrasė... Beje sutuoktuvės pajūry nebuvo tai apie ka aš svajojau...kaip tik norėjau tradiciškesniu vestuvių, bet dabar 100proc zinau kad nesuklydau pakeisdama nuomonę.. Emocijos buvo nerealios, buvo žiauriai romantiška ir žinoma turime krūvą kasdien vis dar džiuginančių fotkių...
Tikrai rekomenduoju. Ir įmetu pažiūrėjimui..gal ką įtikinsiu kad verta
čia Lietuvoj?? anglikonų kunigas juodaodis... kažkaip į Lietuvą nepanašu.
Pas mus tai sukta belenkaip. aš krikštyta būdama 2 metų, bet savo krikšto nepripažįstu ir laikau save kito tikėjimo, o būsimas vyras evangelikas.
Asmeniškai aš visiškai neturiu noro tuoktis katalikų bažnyčioje, eiti į kursus, išpažinties manęs išvis neleis, nes neturėjau pirmos komunijos ir t.t. o dar ir nauja priesaika baisiai skamba. Žodžiu bažnyčioje nenorim tuoktis visai (vyras tos pat nuomonės kaip ir aš). Bet Dievu tikiu ir norėčiau, kad tai būtų ne tik popieriukas o pažas prieš Dievą.
ir antras dalykas norėtumėm tuoktis prie jūros. Norim nedidelių vestuvių
O kiek girdėjau, kunigai ar metrikacijos skyriaus atstovai negali sutuokti pasirinktoje vietoje..
Ar yra kokia nors išeitis?
Nelabai supratau situcijos su kapitonais..? jie irgi gali sutuokti kur nori?
ir dar.. ar yra skirtumas tuoktis tik bažnyčioje ar būtina dar ir metrikacijos skyriuje? nes dauguma užregistruoja santuoką ir ten ir ten.. tai jei tik bažnytinė santtuoka ji įstatymiškai negalioja? ar kaip?