Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

Sveikos panelės,
Na va,pirmadienį pradėjau sportuoti smile.gif
Pasijungiau youtube ir mankštinausi.Kadangi didelė pertrauka buvo,buvo be galo sunku,turėjau dažnai sustot,atsikvėpti,nors bandžiau ritmingai mankštintis,kaip ir pats treneris smile.gif
Dariau pratimukus užpakaliukui ir pilvukui,bet nemaniau,jog jie bus veiksmingi,nes čia 8min. atrodo "nerimtas" sportas biggrin.gif Bet kur tau.
Ant kitos dienos kaip subiniuką ir pilvą skaudėjo! Vos pajudėjau biggrin.gif Praleidau pora dienų,kadangi,norėjau,kad raumenis atlyžtų,nes bučiau nepasportavus,nuo rytojaus vėl pradedu ir mankštinsiuosi kas diena. smile.gif
Per kiek laiko jūs padailinot savo kūno linijas?
Beja,aš turiu ne maža ansvorį, ar tokie pratimai man padės numesti svoriui,ar jie labiau raumenukam?
Atsakyti
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 06, 01:42)
Sveikos panelės,
Na va,pirmadienį pradėjau sportuoti smile.gif
Pasijungiau youtube ir mankštinausi.Kadangi didelė pertrauka buvo,buvo be galo sunku,turėjau dažnai sustot,atsikvėpti,nors bandžiau ritmingai mankštintis,kaip ir pats treneris smile.gif
Dariau pratimukus užpakaliukui ir pilvukui,bet nemaniau,jog jie bus veiksmingi,nes čia 8min. atrodo "nerimtas" sportas biggrin.gif Bet kur tau.
Ant kitos dienos kaip subiniuką ir pilvą skaudėjo! Vos pajudėjau biggrin.gif Praleidau pora dienų,kadangi,norėjau,kad raumenis atlyžtų,nes bučiau nepasportavus,nuo rytojaus vėl pradedu ir mankštinsiuosi kas diena. smile.gif
Beja,aš turiu ne maža ansvorį, ar tokie pratimai man padės numesti svoriui,ar jie labiau raumenukam?

jeigu skauda raumenis, tada geriau kitą dieną pasportuoti, greičiau praeis. o jei nelabai skauda, tai pradžiai bent kas antrą dieną.
Atsakyti
QUOTE(ne ta prasme @ 2011 07 07, 22:50)
jeigu skauda raumenis, tada geriau kitą dieną pasportuoti, greičiau praeis. o jei nelabai skauda, tai pradžiai bent kas antrą dieną.

kad nelabai pavyksta sportuoji,kai reikia atsilenkimus daryti,net nepajegiu atsisesti o cia isvis vargas biggrin.gif
bet jau senai praejo skausmai,ilgai neuzsitese smile.gif
Atsakyti
Pradziai as irgi dariau atsilenkimus, visus siuos pratimus, bet radau paprastesni buda sumazint ta nelemta atsikisusi pilvuka. Kasdien suku masazini lanka po 0.5 valandos ir valgau maziau bei derinu mityba, vengiu miltyniu patiekalu, bulviu, makaronu, ryziu. Jei mesyte kepta tai tik su darzovemis. Vasara apskritai galima gyventi vien darzovemis ir sveika ir svoris krenta. wink.gif Per menesi numeciau 4 kg, to pasekoje apmazejo riebalu ant pilvuko ir sonu. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoduke`: 08 liepos 2011 - 07:49
Darau ir aš jau 2 mėn tuos pratimus pilvui, 5 kartus per savaitę ( 1 savaitę "sugriešijau" ir buvau nustojus daryt) . Tai per tuos 2 nepilnus mėn - minus 3 cm nuo liemens. Neesu iš tų kūdųjų, kaulai nėra smulkūs, tad niekad negalėčiau turėt liemens apimties 60cm, bet figūra pakankamai proporcinga, turiu ir raumenukų nemažai. Svajonė - liemuo 65-66 cm, o dabar yra 70 (buvo 73). Trūksta tikrai nedaug, tikiu, kad su tais pratimais per sekančius 2-3 mėn tai pasieksiu.

Sunikausia yra pradėt, o paskui įsivažiavus- tampa norma.

Atsakyti
geri pratimai iš temos.
QUOTE(Juoduke` @ 2011 07 08, 07:48)
Pradziai as irgi dariau atsilenkimus, visus siuos pratimus, bet radau paprastesni buda sumazint ta nelemta atsikisusi pilvuka. Kasdien suku masazini lanka po 0.5 valandos ir valgau maziau bei derinu mityba, vengiu miltyniu patiekalu, bulviu, makaronu, ryziu. Jei mesyte kepta tai tik su darzovemis. Vasara apskritai galima gyventi vien darzovemis ir sveika ir svoris krenta. wink.gif Per menesi numeciau 4 kg, to pasekoje apmazejo riebalu ant pilvuko ir sonu. bigsmile.gif

nieko sau paprastesnis biggrin.gif bet bet kokiu atveju esi šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jusu,tikiuos priimste. biggrin.gif
jau 6a diena kaip darau pratimelius abs,buns,legs tik anksčiau neturejau galimybes prisistatyti. smile.gif Pratimukai liux,po pirmo karto jau taip raumenukus skaudejo,laiptais sunku lipt buvo,bet sekanciomis dienomis vistiek dariau,kad ir skaudejo biggrin.gif Man pratimukai uzpakaliukui sunkiausi kazkodel,po ju daugiausiai pavargstu ir sunkiausiai sekasi unsure.gif .
Atsakyti
jau 4 dienas darau pratimelius presui, skauda , bet darau blush2.gif
Atsakyti
sveikutes paneles,noreciau ir as pasigirti sprtuoju jau du menesiai,ismokau valgyti [nepersivalgyti] ir rezultatas nuo krutines -2 cm,nuo liemens -2 cm,o nuo klubu -4 cm,kazkaip nuo liemens sunkokai mazeja,bet as nepasiduosiu thumbup.gif
Atsakyti
...Drauge man parode si video - http://www.youtube.com/watch?v=W9ucbo_fx64 .Tiesiog pasiziuri pratima,sustabdai video ir darai,poto kita pratima ir t.t. smile.gif kita diena nejauciau jokio raumenu tempimo,bet po dar vienos dieneles pradejau jausti,apsidziaugiau,kad veikia thumbup.gif ....
[/quote]

sveikos 4u.gif pabandziau ir as siuos pratimukus padaryti, senokai paskaitineju sita temuke, bet vis pritruko ryzto ir valios pasimankstinti, bet kadangi dabar atostogauju, tai tikrai pavyks rasti tam laiko. Labiausiai noriu pamazinti liemens apimti nors kiek, gal pavyks pratimu pagalba, zinoma, ir mityba prisiziurint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgjtaaa @ 2011 08 08, 19:48)
sveikutes paneles,noreciau ir as pasigirti sprtuoju jau du menesiai,ismokau valgyti [nepersivalgyti] ir rezultatas nuo krutines -2 cm,nuo liemens -2 cm,o nuo klubu -4 cm,kazkaip nuo liemens sunkokai mazeja,bet as nepasiduosiu thumbup.gif

tai labai geri rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuk-as® @ 2011 07 06, 01:42)

Na as siuos pratimukus darau kasdien jau pusantru metu... Ir darau butent raimenukams isryskinti.
Buvau padarius beveik 3 men petrauka ir pilvukas vel nebe toks stangrus atrode schmoll.gif
Tad supratau, kad jei noriu tureti tvirta pilvuka su "forma" turiu sportuoti nuolatos.
Ta ir darau....

Tikrai daznai tingiu, nebuna sveikatos ir mieliau ka kita veikciau. Bet isiteigiau sau, kad ka reiksia tos 8 min dienoje? Man mazai. O va pilvukui tai labai labai daug smile.gif
Atsakyti