Įkraunama...
Įkraunama...

Pasidaryk gražų pilvo presą per 8 min.

QUOTE(vanilina @ 2011 01 11, 19:50)
o kodel nei viena nepasakojate apie pasiekimus atliekant siuos pratimus? tikrai labai idomu butu suzinoti per kiek laiko pasiekiami rezultatai. wink.gif

Nugi mergaitės, pasidalinkit pasiektais rezultatais, ar tikrai efektyvu? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na ka, as pries kaledines sventes pradejau pasitelkusi youtube daryti siuos pratimus. Kadangi jau eina trecias menuo mano naminio sporto, pastebejimai butu tokie:
liemens apimtis -2 cm g.gif galetu zinoma ir daugiau nusiritenti biggrin.gif pilvukas zymiai grazesnis ir kietesnis, oda nebera suglebusi tokia, kokia buvo, itraukus pilva ne sonkauliai isryskeja, o grazus presiukas.
As nei numesti, nei prideti niekur nieko nenoriu, tiesiog buvo pradejes erzinti tas mano apsileidimas, ta suglebusi oda, zodziu buvau liekna, bet nelabai sportiska, jokio tvirtumo smile.gif
Tiesa, svoris padidejo 2 kg. Be to, ketinu mazinti treniruociu skaiciu, kadangi bijau tapt kresna, o man lengviausiai treniruoti sekasi uzpakaliuka ir kojas, nelabai norisi tu tokiu stambiu, raumeningu rolleyes.gif
mastau gal kojas ir uzpakali treniruoti reciau, o pilvo presa dazniau, kita vertus, ir is jo nenoriu padaryt "tarkos", nes negrazu man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neverinlove: 08 kovo 2011 - 12:16
QUOTE(neverinlove @ 2011 03 08, 13:16)
Na ka, as pries kaledines sventes pradejau pasitelkusi youtube daryti siuos pratimus. Kadangi jau eina trecias menuo mano naminio sporto, pastebejimai butu tokie:
liemens apimtis -2 cm  g.gif galetu zinoma ir daugiau nusiritenti  biggrin.gif  pilvukas zymiai grazesnis ir kietesnis, oda nebera suglebusi tokia, kokia buvo, itraukus pilva ne sonkauliai isryskeja, o grazus presiukas.
As nei numesti, nei prideti niekur nieko nenoriu, tiesiog buvo pradejes erzinti tas mano apsileidimas, ta suglebusi oda, zodziu buvau liekna, bet nelabai sportiska, jokio tvirtumo  smile.gif
Tiesa, svoris padidejo 2 kg. Be to, ketinu mazinti treniruociu skaiciu, kadangi bijau tapt kresna, o man lengviausiai treniruoti sekasi uzpakaliuka ir kojas, nelabai norisi tu tokiu stambiu, raumeningu  rolleyes.gif
mastau gal kojas ir uzpakali treniruoti reciau, o pilvo presa dazniau, kita vertus, ir is jo nenoriu padaryt "tarkos", nes negrazu man.

Niuva kokie saunus pasiekimai, jei esi liekna tikrai nebus -15cm lotuliukas.gif
O kad svoris padidejo, tai man panasiai darau pratimukus jau 5 menuo plius aisku dar steperi minu. Paskutinius 1,5men darau jau 3 arba 4 kartus per savaite ir kadangi mano uzduotis numesti daugiau nei 20kg po gimdymo beveik ivykdyta 3 kg liko, vistik susimastau ar nebus tie 3kg del sporto.
Pries gimdyma buvau irgi tokia suglebus sedimas darbas mazai judesio, o dabar visi rubai tinka ir pilvuko nebera,o iki tureto svorio dar 3kg liko g.gif
Atsakyti
sveikos, susidomejau ir as tais pratinkais, jau isbandziau, tai pilvukas tikrai jauciasi thumbup.gif stegsiuos kiekviena diena padaryti, gal dings mano pilvukas, nes geda man verysad.gif ir jauciu toki diskonforta unsure.gif
Atsakyti
niu ir as pradesiu daryti siuos pratimukus smile.gif reikia padailinti pilvuka, nes jis visada toks atsikises biskiuka blush2.gif
Ziuresiu rezultatus 4u.gif
Atsakyti
Paneles,na kaip sekasi sportuoti? as darau situos pratimukus tik 3dienas,bet man kaaaaaaaip pilva skaudaar cia normalu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvet @ 2011 03 14, 23:27)
Paneles,na kaip sekasi sportuoti? as darau situos pratimukus tik 3dienas,bet man kaaaaaaaip pilva skaudaar cia normalu? g.gif

na manyciau, kad turetu skaudeti, nes yra ka paveikti su jais smile.gif jei neesi sportavusi, tai paskudes tikrai kuri laika :)siaip pati sportuojanti esu, vakar galvojau isbandysiu... tai pakirto tikrai gerai... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saldūška @ 2011 03 15, 07:53)
na manyciau, kad turetu skaudeti,  nes yra ka paveikti su jais smile.gif jei neesi sportavusi,  tai paskudes tikrai kuri laika :)siaip  pati sportuojanti esu,  vakar galvojau isbandysiu... tai pakirto tikrai gerai...  thumbup.gif

na as paiti irgi galvoju kad turetu paskaudeti, nes daugiau nei 2metus tikrai nesportavau visai doh.gif siandien jau maziau skauda smile.gif
Atsakyti
Sveikos sportininkes 4u.gif biggrin.gif
kaip gi sekas daryti situos pratimukus?
Atsakyti
Sveikos smile.gif
pavasarėja pamažu už lango, gryžtu prie šių pratimukų wink.gif jungiuos į jūsų būrį 4u.gif
dariau rudenį sąžiningai kasdien, ryte padarydavau šiuos pratimus, vakare 15-20min sukdavau lanką wink.gif pavyko sumažinti "šonus" thumbup.gif ir pilvukas jautėsi, kad gražėja wink.gif pavyko numesti 4kg.. (tiek ir reikėjo wink.gif ) nu ir ką užmigau ant laurų kaip sakant hihihi.gif
svoris, ačiū D stovi, nepakilo, bet pilvo sritį labai reikia sustangrinti, tad pradedu nuo šiandien fitness4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurackaaa: 21 kovo 2011 - 16:07
Sveikos mamytes, va nesenai nusprenziau prisijungti prie jusu,zodziu stengiuosi pagrazinti savo pilvuka,gal siek tiek kojas,ka galetumete patarti?pastebejau kad valios neturiu,sunku butu mazint maista ir pan,bet stangas pakilot kartais galiu:D kokiu veiksmingu pratimu zinot? tiesiog noreciau kuo greiciau atsikratyti lasiniu nuo pilvo,kiek reiktu i diena mazdaug pratimu daryt,kad per menesi butu rezultatas?smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie jusu. Jau keleta menesiu darau situos pratimukus ir rezultatai tikrai matosi thumbup.gif
Atsakyti