Įkraunama...
Įkraunama...

Veimaraneriai

QUOTE(Patarshka @ 2010 03 25, 16:48)
Tai šeštadienį manau lakstysite po LB treniruotės? Būsite su Dora, Tango ir Bagira? biggrin.gif Taigi mes su Symante, su Uoga ir Tango, ten irgi būsime tai manau po treniruotės jie ką bus galima pasiderinti ir pasilakstymą smile.gif

Deja mes nedalyvaujam treniruotese blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mildred_ @ 2010 03 25, 17:49)
Deja mes nedalyvaujam treniruotese blush2.gif

Hm sumaišiau blush2.gif , tada kuri ten mergaitė iš B vados dar mokosi su mumis?
Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2010 03 25, 16:53)
Hm sumaišiau  blush2.gif , tada kuri ten mergaitė iš B vados dar mokosi su mumis?

Bona smile.gif vardai skamba taip pat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mildred_ @ 2010 03 25, 17:56)
Bona  smile.gif vardai skamba taip pat ax.gif

Tikarai Bona gi, man su vardais visada sudėtinga buvo biggrin.gif
Atsakyti
Nerandam mes norinciu su mumis pasibegioti doh.gif smile.gif
Atsakyti
O tai kur ir kada čia bėgiosit? smile.gif Mes gal po tų užsiėmimų visai prisijungtume, žiūrint kiek pavargę būsim biggrin.gif
Atsakyti
Tai gal užsimanys kas nors po treniruotės? Aš tai važiuosiu turbūt ne su savo mašina su BlueBelton, tai viskas manu priklausys nuo jos smile.gif

Na o kadangi jau beveik pavasaris tai įmetu seną Uogytės foto - pirmasis pavasaris pas mus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aretha @ 2010 03 25, 17:04)
O tai kur ir kada čia bėgiosit? smile.gif Mes gal po tų užsiėmimų visai prisijungtume, žiūrint kiek pavargę būsim biggrin.gif

Vietos dar tiksliai nezinom. Turim gera vietele prie Gariunu, bet dabar ten gali butu sudetinga ivaziuoti kai viskas istirpo... tai reix galvot alternatyva. O zadam susitikti apie 17val
Atsakyti
QUOTE(mildred_ @ 2010 03 25, 18:07)
O zadam susitikti apie 17val

Na manau mum 17val per vėlu bus nes treniruotė gerokai anksčiau baigsis.
Atsakyti
6dienis man paciai darvbo diena gaunasi, tai aknsciau ir neiseina ax.gif na zodziu as kai tixliai viska suzinosiu kur ir kada darkart imesiu posta cia, gal kasnors nores prisijungti 4u.gif

Geros likusios savaites
ir turiningo pavasarinio savaitgalio thumbup.gif
Atsakyti
O tai jūs nenorit pas mus po treniruotės užsukt? Mes ten dar kurį laiką pabūnam, ir toks a la pikcnikėlis būna, tai galit atvažiuot. Šiaip paprastai baigiam kokią 14 val. Pakalbėkit su Daiva, paaiškins kaip atvažiuot smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mildred_ @ 2010 03 25, 17:15)
6dienis man paciai darvbo diena gaunasi, tai aknsciau ir neiseina ax.gif  na zodziu as kai tixliai viska suzinosiu kur ir kada darkart imesiu posta cia, gal kasnors nores prisijungti 4u.gif

A viskas aišku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlueBelton: 25 kovo 2010 - 16:18
QUOTE(BlueBelton @ 2010 03 25, 18:19)
ir toks a la pikcnikėlis būna, tai galit atvažiuot.

Galvoju ko ten į tą piknikėlį pasiimti? g.gif
Atsakyti