Šiek tiek naujienų: progreso ir regreso, iš mūsų pusės. Gralis jau buvo pradėjęs vaikščioti gana normaliai ir su paprastu antkakliu, kas mane labai džiugino, netgi buvo galima praeiti pro kitus šunis ramiai, be jokių tampymų, dabar pastaroji savaitė - grynas regresas, jeigu su paprastu eina jau pavargęs, tada dar galima susikalbėt, klauso arba tiksliau - girdi, bet jeigu tik iš namų išėjus - siaubas, į visus šonus, tempia, po kojom pinasi. Iš tiesų, neturiu tiek fiziškai jėgų išlaikyti jį, nes esu labai smulki ir labai lengva ir toli gražu nesu stipri, ir baisiai liūdna kad vėl atgal "pajudėjom", nes jau gana normaliai buvo. Dabar vėl vedžioju su griežtu, kartą sudrausminus - apsiramina. Ech, reikia kažkaip sistemingiau mokinti, žodžiu, baisiai noriu praktinių patarimų, nes nepatinka man tie visi spygliai...
Svoris. Esam 10,5 mėn. (maždaug), nežinau ar jis storėja, bet auga, krūtinė didėja ir toks galingesnis darosi, bet dar plokščias. Dabar jums klausimas, kaip jau weimaraneristėms kaip turi būti, labai jis liesas? Nes aš pati net nežinau, ar sudėjus tai, kiek jis juda, kiek valgo ir kaip atrodo jo liesumas normalus. Dar dėl maisto... Jis valgo, ir labai bijo, kad niekas neatimtų, visi šuniukai kai buvo maži -valgė kartu, ir veik iš Grą buvo atiminėjama, todėl turi traumą. Aš galiu šalia būti, man neurzgia, viskas ok, rodos net neskubina ryjimo greičio, bet ar būtų galima kažką pakeisti, kad jis bent jau pusę to maisto sukramtytų. Valgo abu dabar atskirai, Smėlis suvalgo savo normą per kokias 8 minutes, Gralis per 1,5 min., maždaug. Aišku, lyginant su tuo, kai pasiėmėm, tai čia jau pažanga.
Rytoj reiks į veterinarinę eiti, nes vakar iš miškinio pasilakstymo parbėjo su nemaloniu kvapeliu burnoje (suprantat turbūt apie ką aš), nupirksiu vitaminų.
Žodžiu, pavasaris, tai bėdos užpuolė truputį.

Dabar foto ūgio palyginimui, Smėlio ūgis apie 58-60, Gralis lyginant su kitais veimais labai smulkus?