bandau dar karta
Sveika
Jei neklystu čia apie Bailą rašysi? 
Niotraukos čia dedasi taip pat kaip ir kituose forumuose - nuotraukos nuorodą internete reikia dėti tarp [img] [ / img] (tik be tarpų)
Aš tai naudoju http://tinypic.com nuotraukom sukelti į internetą, bet yra visokių kitokių puslapių.
Papildyta:
Iš FB neleis dėti foto
Plius tu įdėjai kaip nuorodą į linką, o ne kaip foto.
Tau reikia įkelti foto kur nors internete per kokį nors nemokamą (arba jei turi mokamą) puslapį ir tada tiesioginę nuorodą dėti tarp tų rėmelių
Gal netgi tiesioginę foto nuorodą iš FB leistų įdėti, pabandysiu ką nors iš savo foto įkelti 

Hm veikia ir iš FB vistik
Niotraukos čia dedasi taip pat kaip ir kituose forumuose - nuotraukos nuorodą internete reikia dėti tarp [img] [ / img] (tik be tarpų)
Aš tai naudoju http://tinypic.com nuotraukom sukelti į internetą, bet yra visokių kitokių puslapių.
Papildyta:
QUOTE(lalalala @ 2011 03 09, 12:30)
Iš FB neleis dėti foto
Tau reikia įkelti foto kur nors internete per kokį nors nemokamą (arba jei turi mokamą) puslapį ir tada tiesioginę nuorodą dėti tarp tų rėmelių

QUOTE(pantheringa @ 2011 03 09, 00:37)
Tai, kad mes čia rodomės ir rodomės

Goldziau, Tangiui gyventi gera, o mūsų dar labai daug darbų laukia, kad žmoniškai viskas atrodytų
Papildyta:
QUOTE(Patarshka @ 2011 03 09, 11:43)
QUOTE(lalalala @ 2011 03 09, 11:02)
Sveikos 
Na kadangi as iki siol neismokau cia ikelti nuotrauku, tai galesiu tik rasineti
Na kadangi as iki siol neismokau cia ikelti nuotrauku, tai galesiu tik rasineti
vat supermama tuom ir uzknisa,kad foto ikelt is savo pc negali,turi isidet i kazkuri saita,tada kelti nuoroda per img langeli,vargas
Papildyta:
QUOTE(symante @ 2011 03 09, 12:09)
Tai, kad mes čia rodomės ir rodomės
Tango jo vardas.

Goldziau, Tangiui gyventi gera, o mūsų dar labai daug darbų laukia, kad žmoniškai viskas atrodytų
Papildyta:
Uogytė

Papildyta:
va dabar zinau:)ir jus pamenu:)grazuolis
Papildyta:
QUOTE(Patarshka @ 2011 03 07, 16:35)
Ačiū 
ne ne čia Raimach turi kiemą su tvenkinuku, fontanu ir kalnų pušelėm, jei būtų Povilo mamos kiemas, jis nebūtų toks gražus po Uogos pasibėgiojimo ten hahahah
Nu jo vištos ir balandžiai kuo dar pradžiuginsi

ne ne čia Raimach turi kiemą su tvenkinuku, fontanu ir kalnų pušelėm, jei būtų Povilo mamos kiemas, jis nebūtų toks gražus po Uogos pasibėgiojimo ten hahahah
Nu jo vištos ir balandžiai kuo dar pradžiuginsi
o kokia panele:)faina kareiviska lovyte turi,bet nelipa ten:)kaip veimams ir priklauso,nors musiskis jau ismokytas,o gal jau priprato,kad brolis salia guli
(komentas i ta foto ant sofikes)
QUOTE(pantheringa @ 2011 03 07, 21:55)
Na aš kai pamačiau kurstharą, tai negaliu nepaklausti, kur jį įsigijot, kas tėvai?
QUOTE(Angie_Kiras @ 2011 03 09, 15:50)
Na aš kai pamačiau kurstharą, tai negaliu nepaklausti, kur jį įsigijot, kas tėvai?
Kaip sutaria su pilkuoju draugu? 
oi...cia mano numyletinis ringutis:)labai meilus berniukas ir grazuolis aisku,kiek matau parodose kurtsharu,tai,niekur sau lygiu nematom:)bent jau grozio atzvilgiu:)pasigirsiu nekukliai:)i.o jusu seniukas jau?kaip matau is foto?kaip jus gyvenat?
tiesa,abu sutaria gerai,viens kita paerzina,tik kurtsharas vyresnis puse metu,tai jis skanesni kasni leidzia jauneliui passimt,tam beprotiskam abzorai:)
QUOTE(symante @ 2011 03 09, 13:09)
Labai patinka man šita Tangiaus foto
QUOTE(lalalala @ 2011 03 09, 13:23)
galiu palinkuoti su nuotraukomis
Baila jau visai suaugusi

QUOTE(pantheringa @ 2011 03 09, 15:57)
o kokia panele:)faina kareiviska lovyte turi,bet nelipa ten:)kaip veimams ir priklauso,nors musiskis jau ismokytas,o gal jau priprato,kad brolis salia guli
Lipa lipa Uoga į tą guolį, kasnaktį jame miega
QUOTE(pantheringa @ 2011 03 09, 15:57)
oi...cia mano numyletinis ringutis:)labai meilus berniukas ir grazuolis aisku,kiek matau parodose kurtsharu,tai,niekur sau lygiu nematom:)bent jau grozio atzvilgiu:)pasigirsiu nekukliai:)i.o jusu seniukas jau?kaip matau is foto?kaip jus gyvenat?
Na pas mus Lietuvoje tikrai yra daug gražių kurtsharų, tik ne visose parodose jie būna, apsilankykite šį savaitgalį CACIB parodoje Vilniuje, ir manau pamatysite nemažai gražių šunų, nes dalyvaus 8 kurtsharai
Angie norėjo paklausti kokia jūsų kurtsharo kilmė, kas jo tėvai ir iš kur jis kilęs, o jos Kiro senu nepavadinčiau
QUOTE(Patarshka @ 2011 03 14, 14:59)
Na pas mus Lietuvoje tikrai yra daug gražių kurtsharų, tik ne visose parodose jie būna, apsilankykite šį savaitgalį CACIB parodoje Vilniuje, ir manau pamatysite nemažai gražių šunų, nes dalyvaus 8 kurtsharai
O jei jau jūsiškiui lygių nematote, tai užregistruokite į parodas ir tada oficialiai galėsite sakyti, kad jis gražiausias kai daug laimės, nes turės oficialų popierių, o šiaip tai savi šunys visada gražiausi 
Angie norėjo paklausti kokia jūsų kurtsharo kilmė, kas jo tėvai ir iš kur jis kilęs, o jos Kiro senu nepavadinčiau
Tiesiog kartais kurtsharų toks šlakuotumas, kad ir ant snukučio balto būna 
Mano kurtsharui dabar pats jėgų žydėjimas, šeštadienį bus penkeri
O tas baltumas ant snukio toli gražu nereiškia amžiaus... Juk jūsiškis irgi baltasnukis, bet turbūt toli gražu ne senukas?
Anyway, nespaminam veimų temos - kurtsharai irgi turi savo temą, įdėkit ten daugiau savo neprilygstamo kurtsharo nuotraukų, nauji veidai visada įdomu
QUOTE(lalalala @ 2011 03 15, 12:47)
ACIU Jurate, kad musu nuotraukas ikelei
P.s. vakar radau nuotraukas Baila su Tangium is Vilniaus parodos
Reiks ikelti, buvau kazkam pasizadejusi
, bet pamirsau
Reiks ikelti, buvau kazkam pasizadejusi
Man Bailos grimasa labai patinka
Jūrate ačiū, bet kaip Julė rašė, reikia keisti grindis nes kojų nesimato
QUOTE(lalalala @ 2011 03 15, 13:47)
ACIU Jurate, kad musu nuotraukas ikelei