Įkraunama...
Įkraunama...

Veimaraneriai

QUOTE(wolfin @ 2010 03 10, 18:45)
sveiki, ar tik veisejai dar cekoslovaku vilksuniu neaugina? cia tokius gandus girdejau kad naujas veimas LT is lenku bus smile.gif  4u.gif

Nea ne tas veislynas smile.gif Baila atvyko iš šio veislyno smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2010 03 10, 17:52)
Nea ne tas veislynas smile.gif Baila atvyko iš šio veislyno smile.gif

nu tai tesiam gandus, kad bus ir is to su cekais veislyno suniukas Lietuvoje smile.gif tikiuos irgi cia prisijungs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2010 03 10, 17:08)

Šiandien gavau pora vakarykščių Valtiko foto, kokybė prasta, bet šį tą įžiūrėti įmanoma smile.gif

Koks jis jau rimtas šuo, net nesitiki smile.gif Ir šiaip gražus bernas

QUOTE(wolfin @ 2010 03 10, 19:59)
nu tai tesiam gandus, kad bus ir is to su cekais veislyno suniukas Lietuvoje smile.gif tikiuos irgi cia prisijungs  mirksiukas.gif

Labai faini gandai smile.gif
Atsakyti
Kadangi parodoj visiškai apsijuokėm, kelios foto iš pasibėgiojimo su giminaičiais.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikinu Uogytę su CAC, CACIB ir BOB 4u.gif Labai gerai ji atrodo, man kai ilgai nemačiau, visai kaip kitas šuo, žodžiu, kaip niolikmetė thumbup.gif
O aš džiaugiuosi mūsų pirmuoju CACIB ir, kad nepakartojom vakar dienos pasirodymo doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo symante: 14 kovo 2010 - 23:52
Sveikiname savo draugus veimistus ir ju augintinius su pergalemis, mateme jus is tolo vakar (is savo ringo),- saunuoliai 4u.gif .
Atsakyti
Sveikinimai, šaunuoliai!! thumbup.gif
Atsakyti
Symante labia gražios foto, ir Tango tikrai labai išgražėjęs, jau toks beveik kaip suaugęs šuo atrodo thumbup.gif Dar kartelį labai sveikiname su pirmuoju CACIB ir ne Šiaip kokiu, o gautu su konkurencija!

Mes tai nei vienos foto iš parodos neturim smile.gif O Uoga tai net nežinau kodėl, bet tikrai suvaikėjo, kažkokia antroji jaunystė užėjo, duodasi kaip kelių mėn šuniukas lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2010 03 16, 10:46)
Symante labia gražios foto, ir Tango tikrai labai išgražėjęs, jau toks beveik kaip suaugęs šuo atrodo  thumbup.gif Dar kartelį labai sveikiname su pirmuoju CACIB ir ne Šiaip kokiu, o gautu su konkurencija!

Matai, ta konkurentė taip džiaugėsi, kad Tango laimėjo, kad pagalvojau, jog mes jai prakišom. Pasirodo ne lotuliukas.gif
Jo, Uogai dabar tik varinėti po parodas. Važiuok į pasaulinę būtinai.
Atsakyti
QUOTE(symante @ 2010 03 16, 12:37)
Matai, ta konkurentė taip džiaugėsi, kad Tango laimėjo, kad pagalvojau, jog mes jai prakišom. Pasirodo ne lotuliukas.gif
Jo, Uogai dabar tik varinėti po parodas. Važiuok į pasaulinę būtinai.

Hahaha na matai kaip būna smile.gif Smagu kai kiti džiaugiasi už tavo pergales smile.gif

Na į pasaulinę aš važiuosiu, bet be Uogos, ai kažkaip pagalvojau nulėksiu bent kartą pamatysiu ringą normaliai ir šiaip pasimalsiu mieste, nes su šuniu tai labai pavargsiu, o be to jau užsirezervavome kambarę kur neleidžia rūkyti ir šunų biggrin.gif O šiaip tai užrašiusi ją įnemažai parodų ir vietinių kaimo ir didesnių tai žiūrėsime smile.gif

Kadangi savo foto neturiu tai įmetu pora Valtiko smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Patarshka @ 2010 03 16, 11:47)

Kadangi savo foto neturiu tai įmetu pora Valtiko smile.gif
user posted image

lotuliukas.gif mažiukas toks visai kaip mano Tangošius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(symante @ 2010 03 16, 13:00)
lotuliukas.gif mažiukas toks visai kaip mano Tangošius biggrin.gif

Aha galės kartu teisėjus gąsdinti biggrin.gif

Šiaip jis nėra super didelis, tik toks masyvokas, plius jis toj foto stovi priekyje ir Anton yra maždaug mano ūgio (na jau kaip ir pasiteisinau) lotuliukas.gif Šiaip tikrai nemažas nemažas, senokai nemačiau bet tikiuosi į aukštį nebeaugo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(wolfin @ 2010 03 10, 20:59)
nu tai tesiam gandus, kad bus ir is to su cekais veislyno suniukas Lietuvoje smile.gif tikiuos irgi cia prisijungs  mirksiukas.gif

Šitą postą buvau praleidusi. Šaunu, lauksime prisijungiančių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patarshka: 16 kovo 2010 - 11:07