Lasisa, as zinau situos visus Pedialite, Pediasure ir t.t. bet geria Timka gerai, vakar valge, puliniu nera, tik paraudusi..
Pas gydytoja nevaziuosim, nes kol kas nepavyksta rasti, skambinausi i viena ofisa, isklausinejo simptomus ir liepe pora dienu palaukti, nebent temperatura pakils auksta.. Dabar nukrito, tai neduodu numusimui temperaturos.. tik PediaCare vaistukus.. mum jie visada labai padedavo .. dabar mane jau ne tiek gerkle, kiek kosulys tas jaudina.. bet viskas kaip ir geryn..
Aciu, mamos!
Naglica, mes naudojam ta drekintuva.. bet pietu miegui, deja, nea.tik nakciai. reikia man pakabinama koki nusipirkti.. nes per 3 min. stovint ant grindu bus isardytas ir isnagrinetas
Fasolka, koks kosuliukas pas ji? Ar manai, kad nuo gerklės? - nes būna, kad erzina ir dėl to kosti. Ar eina iš giliau ir šlapiai? Jei pastaruoju atveju, tai rekomenduoju pasidaryk inhaliacijas - paleist karšta dušą ir pasėdėt, pažaist abiems vonios kambary garuose: turėtų padėti išsikosėti.
Ar arbatų jis negeria? Ramunėlės labai į temą būtų. Mano Vaiva kadangi vaistų jokių neperneša, tai visokias arbatėles, medų ir kitokius naminės gamybos vaistinius marmalus suvartoja 'tolka pesnja'.
Ar arbatų jis negeria? Ramunėlės labai į temą būtų. Mano Vaiva kadangi vaistų jokių neperneša, tai visokias arbatėles, medų ir kitokius naminės gamybos vaistinius marmalus suvartoja 'tolka pesnja'.
Mačiau, bet dar neišbandžiau tokias tabletkas, kurias įmeti į vonią, paleidi dušą ir jos tripdamos leidžia kokius tai garus: eukalipto, mėtos ar kažkas panašaus, kurie palengvina kvėpavimą. Ir dar yra analogiški 'kvapai', kurie jungiasi į rozetę - idėja ta pati, kaip ir elementarių kambario kvapų, tik šitie su gydomuoju poveikiu. Gal yra bandžiusių?
FASOLKA, prisiminiau, kaip mane mama gydydavo nuo persalimu, tik tu nesijuok. Anginos nesu turejus, bet gerkle budavo raudona ne karta. Ant saliko ar merliuko uzpili degtines, apvynioji aplink kakla, o tada ant virsaus celofana, kad prakaituotu toj vietoj. Kvapas ryte budavo nekoks, bet visad visad padedavo.
Beje, as buvau jau vyresne, pamenu kazkur nuo antros klases. Pasigerus niekad nesu
(cia jei yra baime, kad i krauja pereis, bet gal Timka ir maziukas?)
Beje, as buvau jau vyresne, pamenu kazkur nuo antros klases. Pasigerus niekad nesu
QUOTE(Naglica @ 2006 01 11, 16:17)
Sirgimas sirgimui nelygus. Kur angina su temperatūra, o kur paprasta kokia sloga.
Savaime aisku
QUOTE(baltic*girl @ 2006 01 11, 21:57)
FASOLKA, prisiminiau, kaip mane mama gydydavo nuo persalimu, tik tu nesijuok. Anginos nesu turejus, bet gerkle budavo raudona ne karta. Ant saliko ar merliuko uzpili degtines, apvynioji aplink kakla, o tada ant virsaus celofana, kad prakaituotu toj vietoj. Kvapas ryte budavo nekoks, bet visad visad padedavo.
(cia jei yra baime, kad i krauja pereis, bet gal Timka ir maziukas?)
baltic girl...cia laudiski gydimo budai.....
Jau senai zinau, kad mano vaikas alergiskas riesutams. Besilankydama Lietuvoje nusprendziau suzinoti liet. daktaru nuomone situ klausimu. Tyrimu atsakymais buvau sokiruota. Pagal juos mano vaikas alergiskas absoliuciai visam maistui , augalams ir tt... Daktarai sake (viskas vyko Kauno klinikose), kad mano vaikas toks alergiskas, kad jie net nelabai zino, ka jis galetu valgyti. Zodziu paiskino, kad jam istisai reikia gerti vaistu nuo alergijos (zyrtec ir tt..). Nuo astmos irgi patare isigyti kalna vaistu (nors siai dienai astmos ryskiui simptomu nera, tik itarimai).
DAktaru teigimu klaidingi testu atsakymai negelejo buti, nes cia labai jau tikslus testai....
Grizus atgal, praeita savaite apsilankiau pas alergologa cia (lankemes Children's Hospital of Philadelhia- Kazkur skaiciau, kad tai viena is geriausiu JAV vaiku ligoniniu). Tyrimu atsakymai ir daktaru nuomone skyresi beveik 100%. Tarkim jei Liet. tyrimai rode, kad vaikas siaubingai alergiskas suniui , tai cia parode, kad jis visai nealergiskas. Namie tutime suni ir tikrai nematau jokiu alergijos pozymiu.Tas pats su zuvim, krevetem ir tt... Rodziau as jiems ir liet. tyrimus, bet jie tik zvilgtelejo ir pasake, kad tokie testai nera tikslus
Lietuvoje man irodinejo, kad JAV naudojami testai nera tikslus. Cia sako, kad liet. testai nera tikslus. Susiduriau su labai priesingom nuomonem. Bet sirdis kazko tai linksta link JAV daktaru nuomones.
Grizus atgal, praeita savaite apsilankiau pas alergologa cia (lankemes Children's Hospital of Philadelhia- Kazkur skaiciau, kad tai viena is geriausiu JAV vaiku ligoniniu). Tyrimu atsakymai ir daktaru nuomone skyresi beveik 100%. Tarkim jei Liet. tyrimai rode, kad vaikas siaubingai alergiskas suniui , tai cia parode, kad jis visai nealergiskas. Namie tutime suni ir tikrai nematau jokiu alergijos pozymiu.Tas pats su zuvim, krevetem ir tt... Rodziau as jiems ir liet. tyrimus, bet jie tik zvilgtelejo ir pasake, kad tokie testai nera tikslus
Lietuvoje man irodinejo, kad JAV naudojami testai nera tikslus. Cia sako, kad liet. testai nera tikslus. Susiduriau su labai priesingom nuomonem. Bet sirdis kazko tai linksta link JAV daktaru nuomones.
QUOTE(Titia @ 2006 07 23, 22:11)
Kaip keista
O del vaistu, tai tu pati matysi kada ir kas tavo vaika alergizuoja, tada ir duosi Zyrteca.
Musu beveik visi draugai turi sunis ir ne nuo vieno ju nealergizuoja.
Tiek to tas suo. Bet maistas ir ikevepiamieji alergenai. Per abi paletes nebuvo ne vieno daikto kuris jo nealergizuotu. Maziausias alergijos laipsnis tarakonams
O Zyrtec Liet, man pasake, kad reiketu gerti KIEKVIENA DIENA , nors jo nei beria, nei nera jokiu kitu pozymiui
Kaip cia man pasake:sveikas tas tavo vaikas,jei jam nieko nesidaro, tai kam tuos vaistus gerti?
Tiek to tas suo. Bet maistas ir ikevepiamieji alergenai. Per abi paletes nebuvo ne vieno daikto kuris jo nealergizuotu. Maziausias alergijos laipsnis tarakonams
O Zyrtec Liet, man pasake, kad reiketu gerti KIEKVIENA DIENA , nors jo nei beria, nei nera jokiu kitu pozymiui
Kaip cia man pasake:sveikas tas tavo vaikas,jei jam nieko nesidaro, tai kam tuos vaistus gerti?
Sveikos mamytes, pasidalinkit savo patirtim, firminiais metodais kaip lengvinat atsikosejima ir sloga sesiu menesiu leliukams. Maniskis uzsikrete nuo tecio, pasigavo kazhkoki virusa matyt. Viena diena ir nakti buvo pakilusi temperatura. Kadangi cia pati pirma jo liga, siek tiek supanikavau. Zinojau, kad kazhkada ir mes susirgsim, bet niekada nekaupiu vaistu jokiu, tai ir siuo atveju nieko namie neturejau. Temperatura pati nukrito po nakties, bet su nosim turim problemu. Nosyte uzsikimsus, neprakvepuoja mazius, valgo neramiai, vis paleisdamas krutine ir ikvepdamas oro. Gydytoja israse homeopatinius vaistukus :Sambucus ir Sabodilla. Nosis nebebega, bet jauciasi, kad uzsikimsus vistiek. Kaip jus isvalot nosyte? Ar imanoma kaip nors pagreitinti si procesa, labai jis jau vargsta vargsiukas su uzsikimsusia nosimi.... Aciu uz patarimus!