Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sveikata užsienyje

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 02, 14:43)
Aišku, ačiū  4u.gif

O sumokėjus kažin skiepija  g.gif

taip. bootse 12 svaru berods.
Atsakyti
Nuėjom į ligoninę pasiklaust. Mažas mūsų su astma, dėl to jį skiepyt, o dukra ne, tai jai kaip ir nėra tokios rizikos. Bet vaistinėj galim įsigyti. Apie 12,5 sv.
Atsakyti
Alivod
Jeigu vaikutis dabar apsirges, gali girdetis uzesiukai... Palaukit, kol pasveiks ir tada tegul vel pasiklauso. Mano suneliui taip buvo- pasveiko ir jokiu uzesiuku nebesigirdi smile.gif
Sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2011 10 24, 13:50)
drinks_cheers.gif
schmoll.gif , tam ir yra tema, kad mamytes galetu pasikonsultuot. Yra tokiu, kur ka tik pagimdziusios, ir yra tokiu kur po 3-4 vaikus turi. Patikekit, tos, kur vaikucius praauginusios tikrai turi ka patarti "naujoms/sviezioms" smile.gif mamytems. Gi tam ir forumas. Galima ir patarti , kad kreiptusi pas medikus  mirksiukas.gif . Ir nemanau, kad ivykus kokiam ekstra atvejui mama jungtusi kompa, o ne lektu i pagalbos centra  rolleyes.gif . Visokiu situaciju buna, nieko cia blogo, kai pasiklausia.

Kazkaip issivaizdavau, kad sitas forumas ir yra tam kad galima patarimu kokiu isgirsti, betb ko gero klydau doh.gif Siaip ir pati daugeliu atveju zinau atsakymus, bet mano dukryte jau didele ir siek tiek tenka prisiminti is naujo visus gydymo metodus, be to gal kazkas kazka naujo patars.. Todel ir parasiau cia, aciu toms kurios nuosirdziai patare smile.gif O del daktaru, manau ne viena cia gyvenanti mamyte gali pasidalinti savo patirtim, ir bent is mano aplinkos zmoniu praktiskai mazai kuris gali pasakyti gera nuomone apie juos. o mano patirtis su jais apskritai graudi unsure.gif Tai taip kad nematau nieko blogo kad apie juos taip atsiliepiu. Atleiskit uz berastes klaidas, mano mazius megsta suptis diena nakty ant mamytes ranku.. rolleyes.gif
Atsakyti
Sakykit ar UK skiepai yra privalomi ar neprivalomi kaip LT?
Jei vaika veztis i Uk , registruot i darzeli ir pan ar reikalauja skiepu knygutes?
Atsakyti
Šiaip niekur skiepai neprivalomi.
Mes turim iš LT skiepų knygelę, jos reikėjo ligoninėj,mokykloj ne.
Atsakyti
QUOTE(Knowing @ 2011 11 05, 21:45)
Sakykit ar UK skiepai yra privalomi ar neprivalomi kaip LT?
Jei vaika veztis i Uk , registruot i darzeli ir pan ar reikalauja skiepu knygutes?

neprivalomi, niekas taves neprivers net vaiko skiepiti, cia asmeniskas pasirinkimas. Yra zmoniu kurie nesutinka su skiepais ir vaiku neskiepija, tai ka tada nepriimtu i darzeli/ mokykla? nesamone
Atsakyti
Dekui. Amerikoj kiek zinau daug kur skiepai privalomi, tai ir klausiu del Uk smile.gif
Aciu
Atsakyti
Norėjau paklaust patarimo. Mano ketverių metų dukrelei vakar pakilo temperatūra iki 38.4, be jokių kitų simptomų, daviau vaistų, paguldžiau miegot. Naktį išmiegojo gerai, bet atsikėlus dar turėjo 37.5. Dabar temperatūra nukritus. Galvoju ar verta eiti į polikliniką? Nesuprantu, kas jai galėjo būt, nes nei slogavo, nei kosėjo, nei skaudėjo ką.. g.gif Mokykloj nebuvom, bet šiandien ęsam pakviestos į klasiokės gimtadienį.. Net nežinau kaip elgtis, ar eiti, ar sedėti namie..
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2011 11 11, 12:17)
Norėjau paklaust patarimo. Mano ketverių metų dukrelei vakar pakilo temperatūra iki 38.4, be jokių kitų simptomų, daviau vaistų, paguldžiau miegot. Naktį išmiegojo gerai, bet atsikėlus dar turėjo 37.5. Dabar temperatūra nukritus. Galvoju ar verta eiti į polikliniką? Nesuprantu, kas jai galėjo būt, nes nei slogavo, nei kosėjo, nei skaudėjo ką.. g.gif Mokykloj nebuvom, bet šiandien ęsam pakviestos į klasiokės gimtadienį.. Net nežinau kaip elgtis, ar eiti, ar sedėti namie..

Keliu draugiu vaikai neseniai panasiai sukarsciave buvo (pakyla temp ir nukrinta, pakyla ir nukrinta ir po to praeina) ir savaime be jokiu kitu simptomu pasveiko, gal cia koks virusiukas taip keliauja g.gif Patarciau stebet vaika, bet jei jauciasi normaliai, nera jokiu berimu ir pan nematau reikalo nerimaut ir vest pas daktara, nes tik patars stebet vaika ir duot vaistu jei vel temperatura sukils 4u.gif Del gimtadienio jum spresti, bet jei jauciasi mergaite gerai kodel gi ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2011 11 11, 14:29)
Keliu draugiu vaikai neseniai panasiai sukarsciave buvo (pakyla temp ir nukrinta, pakyla ir nukrinta ir po to praeina) ir savaime be jokiu kitu simptomu pasveiko, gal cia koks virusiukas taip keliauja  g.gif  Patarciau stebet vaika, bet jei jauciasi normaliai, nera jokiu berimu ir pan nematau reikalo nerimaut ir vest pas daktara, nes tik patars stebet vaika ir duot vaistu jei vel temperatura sukils  4u.gif  Del gimtadienio jum spresti, bet jei jauciasi mergaite gerai kodel gi ne  ax.gif

Žinai, pašnekėjau su mama, tai nusprendėm, kad matyt nuo skranduko bėdos. Kadangi mokykloj stresuoja biškį vaikas, blogai valgo, kelis kartus jau buvo bėdų su skrandžiu. O ryte toks negeras kvapas iš burnytės sklido unsure.gif
O gal ir virusas... O dėl poliklinikos aš taip ir pagalvojau, visgi nei temperatūros nebeturi, nei nieko, ką jie gali pasakyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos 4u.gif

Noriu siek tiek info, jei kas zinote. Mano 2 m. dukryte siryt atsikele su asarom ir verke ilgai, rode kakla, kad skauda. Po to apsiramino ir elgesi lyg niekur nieko, tai galvojau, kad gal nepatogiai gulejo ir nuspaude, nugulejo kaip sakoma, budavo ir man taip, pasitempe biski raumenuka. Tai maniau, kad praejo ir tiek. Bet dabar i vakara pastebejau, kad ji laiko pakreipus galva i priesinga puse nuo tos, kurioje skundesi del kaklo skausmo, t.y. pakreipus galvyte i kaire, o skaudama puse desine. Ir jei pakreipia galvyte i desine, tai vis pasako, kad "ai ai" ir toliau savo reikalais uzsiima. Galvoju, kad gal reikia parodyti ja chirurgui, gal kas rimtesnio su tuo kaklo raumeniu, jei vis dar skauda. Bet esu UK neseniai, nezinau kur kreiptis, ar priimtu ryt i poliklinika musu, jei paskambintumem is ryto? Abejoju del to, kad cia nelabai skaitosi emergency ar vis del to skaitosi? O jei uzrasys po kokiu 2 savaiciu? Ar yra kokios privacios klinikos vaikams?
Bet kokiu atveju, jei ryt ryte vis dar skusis skausmu, tai skambinsiu i savo poliklinika, bet norejau biski daugiau info is anksto kur kreiptis, jei kartais ta pacia diena nepriimtu. Bijau uzleisti, jei kas rimto verysad.gif Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti