QUOTE(huga @ 2011 10 24, 13:50)

, tam ir yra tema, kad mamytes galetu pasikonsultuot. Yra tokiu, kur ka tik pagimdziusios, ir yra tokiu kur po 3-4 vaikus turi. Patikekit, tos, kur vaikucius praauginusios tikrai turi ka patarti "naujoms/sviezioms"

mamytems. Gi tam ir forumas. Galima ir patarti , kad kreiptusi pas medikus

. Ir nemanau, kad ivykus kokiam ekstra atvejui mama jungtusi kompa, o ne lektu i pagalbos centra

. Visokiu situaciju buna, nieko cia blogo, kai pasiklausia.
Kazkaip issivaizdavau, kad sitas forumas ir yra tam kad galima patarimu kokiu isgirsti, betb ko gero klydau

Siaip ir pati daugeliu atveju zinau atsakymus, bet mano dukryte jau didele ir siek tiek tenka prisiminti is naujo visus gydymo metodus, be to gal kazkas kazka naujo patars.. Todel ir parasiau cia, aciu toms kurios nuosirdziai patare

O del daktaru, manau ne viena cia gyvenanti mamyte gali pasidalinti savo patirtim, ir bent is mano aplinkos zmoniu praktiskai mazai kuris gali pasakyti gera nuomone apie juos. o mano patirtis su jais apskritai graudi

Tai taip kad nematau nieko blogo kad apie juos taip atsiliepiu. Atleiskit uz berastes klaidas, mano mazius megsta suptis diena nakty ant mamytes ranku..