QUOTE(Agira @ 2011 11 13, 18:57)
Sveikos mamos
Noriu siek tiek info, jei kas zinote. Mano 2 m. dukryte siryt atsikele su asarom ir verke ilgai, rode kakla, kad skauda. Po to apsiramino ir elgesi lyg niekur nieko, tai galvojau, kad gal nepatogiai gulejo ir nuspaude, nugulejo kaip sakoma, budavo ir man taip, pasitempe biski raumenuka. Tai maniau, kad praejo ir tiek. Bet dabar i vakara pastebejau, kad ji laiko pakreipus galva i priesinga puse nuo tos, kurioje skundesi del kaklo skausmo, t.y. pakreipus galvyte i kaire, o skaudama puse desine. Ir jei pakreipia galvyte i desine, tai vis pasako, kad "ai ai" ir toliau savo reikalais uzsiima. Galvoju, kad gal reikia parodyti ja chirurgui, gal kas rimtesnio su tuo kaklo raumeniu, jei vis dar skauda. Bet esu UK neseniai, nezinau kur kreiptis, ar priimtu ryt i poliklinika musu, jei paskambintumem is ryto? Abejoju del to, kad cia nelabai skaitosi emergency ar vis del to skaitosi? O jei uzrasys po kokiu 2 savaiciu? Ar yra kokios privacios klinikos vaikams?
Bet kokiu atveju, jei ryt ryte vis dar skusis skausmu, tai skambinsiu i savo poliklinika, bet norejau biski daugiau info is anksto kur kreiptis, jei kartais ta pacia diena nepriimtu. Bijau uzleisti, jei kas rimto

Aciu is anksto
musu berniukui tas pats buvo, tik jis laie galvyte siek tiek pakeles, o ne i sona pasukes, o kai prasydavau nulenkt zemyn, nelenkdavo, prasiau i maikute paziuret ties krutine (o kas cia?

) tai pasikeldavo pacia maike ir bandydavo paziureti

issigandau, nulekiau kas daktarus, nes cia kaip ir vienas is meningito pozymiu, apziurejo, nieko pan i meningita nera, zdz grizom namo, sekanti ryta jau siek tieg geriau buvo, o i vakara visai praejo, tai nzn kas ten jam buvo, gal nugulejo gal patrauke vejas, gal dar kazkas....