Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų sveikata užsienyje

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 03 18, 11:43)
Patarkit koki nosies purskaliuka uzkimstai nosiai. kad tiktu ir 3 ir 7 metu vaikui.

Mums padeda bet kurios firmos purskaliukas ale juros vanduo, kur ir kudikiams galima. Tik daznai purksti ir vis pusti nosi reikia. Paskutini karta pirkom atrodo Calpol fimos.
Atsakyti
Sveikos smile.gif Patarkit, prasau is savo patirties: mano mazajam vyrukui niekaip nesibaigia kosulys! Jau daugiau nei METAI maniskis kamuojamas stipraus kosulio. Jis labai prastai jauciasi, ji tas vargina, prastai miega, daznai praleidzia mokyklele. Esme tame, kad mes visus metus einam i GP, jau gal net 6k. buvo israsyti antibiotikai, buvom tyrimu darytis, sviete rentgenu: nu nieko neranda! Plauciai svarus, daktarai taip sako. Liaudiskos priemones negelbeja...As jau net piktumu GP spaudziu, bet jie sako, kai tai normalu. Jobstararai, ar tikrai normalu, daugiau nei metus koseti? Ir tas kosulys toks skardus, su atsikosejimu...Ai, n u prirasiau cia, gal kuri pakomentuosit, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virsuneles @ 2012 03 18, 19:42)
Sveikos  smile.gif Patarkit, prasau is savo patirties: mano mazajam vyrukui niekaip nesibaigia kosulys! Jau daugiau nei METAI maniskis kamuojamas stipraus kosulio. Jis labai prastai jauciasi, ji tas vargina, prastai miega, daznai praleidzia mokyklele. Esme tame, kad mes visus metus einam i GP, jau gal net 6k. buvo israsyti antibiotikai, buvom tyrimu darytis, sviete rentgenu: nu nieko neranda! Plauciai svarus, daktarai taip sako. Liaudiskos priemones negelbeja...As jau net piktumu GP spaudziu, bet jie sako, kai tai normalu. Jobstararai, ar tikrai normalu, daugiau nei metus koseti? Ir tas kosulys toks skardus, su atsikosejimu...Ai, n u prirasiau cia, gal kuri pakomentuosit, aciu  4u.gif

Labai panasu i astma, vaikam daznai pasireiskia ilgai nepraeinanciu kosuliu, gali koset net iki apsivemimo nuo astmos. Taippat sakot, kad blogai miega- astma daznai pablogeja nakti ir i ryta. Del atsikosejimu, vaikai su negydoma astma dazniau pasigauna visoki bruda. Butinai paminekit savo GP, kad gal astma. Su pastoviu inhalaitorium pageres 4u.gif su metais isaugs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virsuneles @ 2012 03 18, 19:42)
Sveikos  smile.gif Patarkit, prasau is savo patirties: mano mazajam vyrukui niekaip nesibaigia kosulys! Jau daugiau nei METAI maniskis kamuojamas stipraus kosulio. Jis labai prastai jauciasi, ji tas vargina, prastai miega, daznai praleidzia mokyklele. Esme tame, kad mes visus metus einam i GP, jau gal net 6k. buvo israsyti antibiotikai, buvom tyrimu darytis, sviete rentgenu: nu nieko neranda! Plauciai svarus, daktarai taip sako. Liaudiskos priemones negelbeja...As jau net piktumu GP spaudziu, bet jie sako, kai tai normalu. Jobstararai, ar tikrai normalu, daugiau nei metus koseti? Ir tas kosulys toks skardus, su atsikosejimu...Ai, n u prirasiau cia, gal kuri pakomentuosit, aciu  4u.gif

norejau paklausti,o kiek tavo mazajam metu ir gal namie laikot kokiu gyvunu,pvz suni ar kate?
Atsakyti
QUOTE(-Astreja- @ 2012 03 18, 21:28)
Labai panasu i astma, vaikam daznai pasireiskia ilgai nepraeinanciu kosuliu, gali koset net iki apsivemimo nuo astmos. Taippat sakot, kad blogai miega- astma daznai pablogeja nakti ir i ryta. Del atsikosejimu, vaikai su negydoma astma dazniau pasigauna visoki bruda. Butinai paminekit savo GP, kad gal astma. Su pastoviu inhalaitorium pageres  4u.gif  su metais isaugs  4u.gif

Ojei.. unsure.gif Na, as turejau toki itarima, bet paminejus GP apie galima vaiko astma, jis tik syptelejo, ir numete tokia replika: na, taip, dabar labai madoj sirgt astma doh.gif Bet bukit rami, jusu vaikas jos neturi. Be jokiu tyrimu jis mums taip atsake doh.gif Nieko, as vis vien spausiu del tyrimu, tegu apsikakoja cool.gif
Dekui uz posta mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(indrenear @ 2012 03 18, 22:43)
norejau paklausti,o kiek tavo mazajam metu ir gal namie laikot kokiu gyvunu,pvz suni ar kate?

Maniskiui 4.5m 4u.gif Jam tas kosulys prasidejo pries daugiau nei metus, o tik pries 5men. isigijom katyte. Ji ne trumpo plauko, bet jie retai kada kontaktuoja tarpusavy.
Atsakyti
Mano sunui db 7metai,jam nuo 3 metu Lt klinikose Kaune nustate bronchine astma,nes tipo tik nuo tokio amziaus tyrimus daro.tai nuo to laiko pastoviai geria vaistukus ir turim inhaliatoriu,jei pablogeja.kol gerem tik vaistus,tai nelb padejo,nes kosedavo taip pat istisai ir is lb giliai,antibijotikus taip pat turbut kas antra men gerdavom ir nepadedavo,poto israse inhaletoriu,o ten jis kazkoks hormoninis,bet nuo tada apmazejo musu bedos,kokius metus purksdavom ryta vakara,bet db turim tik extra atvejui,maniskiui astma prasideda tik nuo kaciu,sunu ir siaip nuo kambario dulkiu gali,jam net uztenka isesti i masina ir jei pries tai ten buvo vezamas suniukas,tai iskart pradeda negraziai kvepuot,taip cypanciai.
Atsakyti
QUOTE(indrenear @ 2012 03 19, 12:40)
Mano sunui db 7metai,jam nuo 3 metu Lt klinikose Kaune nustate bronchine astma,nes tipo tik nuo tokio amziaus tyrimus daro.tai nuo to laiko pastoviai geria vaistukus ir turim inhaliatoriu,jei pablogeja.kol gerem tik vaistus,tai nelb padejo,nes kosedavo taip pat istisai ir is lb giliai,antibijotikus taip pat turbut kas antra men gerdavom ir nepadedavo,poto israse inhaletoriu,o ten jis kazkoks hormoninis,bet nuo tada apmazejo musu bedos,kokius metus purksdavom ryta vakara,bet db turim tik extra atvejui,maniskiui astma prasideda tik nuo kaciu,sunu ir siaip nuo kambario dulkiu gali,jam net uztenka isesti i masina ir jei pries tai ten buvo vezamas suniukas,tai iskart pradeda negraziai kvepuot,taip cypanciai.

Kaip nefaina verysad.gif
Sakytum, gal ir mano vyrukas alergiskas katei, nu bet ji pas mus daug veliau atsirado. Ir siaip, zuikis mano pastoviai skundziasi, kad pavarges, jei einam pasivaiksciot, tai jam pastoviai reik prisest, sako: mama, as pavargau verysad.gif kaip koks mazas pensininkas unsure.gif
Atsakyti
mes tai net papugeliu negalim auginti,zodziu visko,kas sukelia dulkes,jau apsipratom,aisku lb noreciau,kad kazkada isaugtu,bet...nevisi vaikai isauga,sake,kad gali sumazeti,viena ka pastebejau,kad per siuos paskutinius metus,sirgo gal tik 1 karta ir kosejo,bet kosulys praejo gal per pora sav ir negerem jokiu antibijotiku,aisku papurksdavau tada inhaletoriu,gal mum padejo sitas klimatas UK,nes mes tik nuo rudens esam cia,o Lt sirgdavo abu mano vaikai dazniau.tikiuosi taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virsuneles @ 2012 03 19, 13:47)
Kaip nefaina  verysad.gif
Sakytum, gal ir mano vyrukas alergiskas katei, nu bet ji pas mus daug veliau atsirado. Ir siaip, zuikis mano pastoviai skundziasi, kad pavarges, jei einam pasivaiksciot, tai jam pastoviai reik prisest, sako: mama, as pavargau  verysad.gif kaip koks mazas pensininkas  unsure.gif

Jei neišeina susitart ir susišnekėt su savo poliklinikos gydytoju, gal pabandykit nueit privačiai tyrimams? dėl katytės, tai jei vaikui ir ne gyvūnas iššaukė astmą, bet sveikatos būklės jis tikrai nepagerins.. pati vaikystėje esu turėjus astmą, prie kačių iki šiol negaliu prisiliest ir net ilgiau šalia būt.. tiesa, vaiko sveikatą galėjo įtakot ir klimatas. Kai kuriems atvažiavus į UK klimatas daug labiau tinka, nei lietuviškas, kitiems atvirkščiai.
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 03 19, 13:08)
Jei neišeina susitart ir susišnekėt su savo poliklinikos gydytoju, gal pabandykit nueit privačiai tyrimams? dėl katytės, tai jei vaikui ir ne gyvūnas iššaukė astmą, bet sveikatos būklės jis tikrai nepagerins.. pati vaikystėje esu turėjus astmą, prie kačių iki šiol negaliu prisiliest ir net ilgiau šalia būt.. tiesa, vaiko sveikatą galėjo įtakot ir klimatas. Kai kuriems atvažiavus į UK klimatas daug labiau tinka, nei lietuviškas, kitiems atvirkščiai.

Na, maniskis tai uk nuo pirmu dienu, tai klimata jis tik viena zino. Pvz. viena mano drauge sveicare turi berniuka 6m,jis ir gimes uk, tai berniukui lb danzai kosulys, bronchitas buna ir pan. Tai jai daktariukas pasake taip: del anglisko klimato viskas. Nu tai ir galvok ka nori... unsure.gif
Atsakyti
Pasidarykit kelis privacius tyrimus (ypac tas nuovargis vaikucio suneramintu..), is kraujo gali padaryti is alergini tyrima tik nepasakys kam.Uzveskit GP ant kelio,eikit daznai, sakykit.As jau esu pasisakiusi sioje temoje jog esame susidure su nekompetencija ir zala didesne padaryta nei galejo buti,Didzioji gydymo dalis liudna bet atliekama Lietuvoje, tik siandien pagaliau padare viena svarbu tyrima.jau lengviau jauciuosi kad kazkiek kelius pralauzem.tikiuosi.nes nebeturiu noro vaziuot i Lietuva gulet ligoninese..
jei kuri gyvena vakaruose/nw zinau gera labaratorija prie wembley Ikea.pati dazna viesnia ten-kraujo tyrimas 30, slapimo 16, su paseliu 30.daug ten daro, lenkes mergaites, bet tikrai malonios, atsakymai buna ta pacia diena atsiuncia el pastu.
Atsakyti
QUOTE(Virsuneles @ 2012 03 19, 13:47)
Kaip nefaina  verysad.gif
Sakytum, gal ir mano vyrukas alergiskas katei, nu bet ji pas mus daug veliau atsirado. Ir siaip, zuikis mano pastoviai skundziasi, kad pavarges, jei einam pasivaiksciot, tai jam pastoviai reik prisest, sako: mama, as pavargau  verysad.gif kaip koks mazas pensininkas  unsure.gif

Rimtai. O kraujo tyrima darete?
Atsakyti