Limcamca, vis noriu paklausti, buvai imetusi nuoroda apie hemeopatine vaistine nebrandu,kazkur apie Bond st atrodo, gal gali pakartoti?aciu!
QUOTE(Virsuneles @ 2012 03 18, 20:42)
Sveikos
Patarkit, prasau is savo patirties: mano mazajam vyrukui niekaip nesibaigia kosulys! Jau daugiau nei METAI maniskis kamuojamas stipraus kosulio. Jis labai prastai jauciasi, ji tas vargina, prastai miega, daznai praleidzia mokyklele. Esme tame, kad mes visus metus einam i GP, jau gal net 6k. buvo israsyti antibiotikai, buvom tyrimu darytis, sviete rentgenu: nu nieko neranda! Plauciai svarus, daktarai taip sako. Liaudiskos priemones negelbeja...As jau net piktumu GP spaudziu, bet jie sako, kai tai normalu. Jobstararai, ar tikrai normalu, daugiau nei metus koseti? Ir tas kosulys toks skardus, su atsikosejimu...Ai, n u prirasiau cia, gal kuri pakomentuosit, aciu 
Jums reiketu butinai patekti pas vaiku gydytoja. Dar geriau - pas vaiku pulmonologa-alergologa. Nes vaikams astma gali pasireiksti tik kosuliu, ypac naktimis, su atkosejamais skrepliais ar be ju, o obstrukcijos (shvokstimo), kas yra tipiska astmai, gali ir nebuti. Geriausiai nustato kvepavimo meginys, bet maziems vaikams jis nebuna tikslus, nes jie dar nesugeba visu pajegumu ikvept/iskvepti, taip kaip reikia tam tyrimui. Nuolatinis nuovargis yra rimta beda, GP neturetu jo ignoruoti...
Nelabai aisku, kaip tas kosulys yra skardus. Kartais vaikai dienomis garsiai kosti/krenkscia del psichologiniu priezasciu, tai buna kaip iprotis arba tikas. Reiketu issitirti pas LOR gydytoja, ar nera kokiu nors letiniu bedu nosiarykleje.
QUOTE(Terapankė @ 2012 03 20, 11:08)
Limcamca, vis noriu paklausti, buvai imetusi nuoroda apie hemeopatine vaistine nebrandu,kazkur apie Bond st atrodo, gal gali pakartoti?aciu!
As tik sita zinau: http://www.nelsonsho...om/default.aspx
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 20, 13:57)
aaa nelsono cia buvo,dekui!
QUOTE(Gerve+2 @ 2012 03 20, 10:50)
Jums reiketu butinai patekti pas vaiku gydytoja. Dar geriau - pas vaiku pulmonologa-alergologa. Nes vaikams astma gali pasireiksti tik kosuliu, ypac naktimis, su atkosejamais skrepliais ar be ju, o obstrukcijos (shvokstimo), kas yra tipiska astmai, gali ir nebuti. Geriausiai nustato kvepavimo meginys, bet maziems vaikams jis nebuna tikslus, nes jie dar nesugeba visu pajegumu ikvept/iskvepti, taip kaip reikia tam tyrimui. Nuolatinis nuovargis yra rimta beda, GP neturetu jo ignoruoti...
Nelabai aisku, kaip tas kosulys yra skardus. Kartais vaikai dienomis garsiai kosti/krenkscia del psichologiniu priezasciu, tai buna kaip iprotis arba tikas. Reiketu issitirti pas LOR gydytoja, ar nera kokiu nors letiniu bedu nosiarykleje.

Mus buvo nusiunte pas vaiku gyd., jis mano, kad vaikiui nieko blogo nera. Mane dar karta nuramino, kad cia lb iprasta, kad vaikai tokio amziaus daznai serga, ypac, tie kurie kontaktuoja su kitais leliukais
Kraujo tyrimai buvo geri.
Nu, kaip nors, atakuosiu as tuos daktarus.
O man is viso buvo bajeris, kai viena kart pasakoju savo GP savo problemas, simptomus, ziuriu: tas informacijos iesko internete
Aciu, mamytes uz patarimus ir info
QUOTE(Virsuneles @ 2012 03 20, 21:34)
Mus buvo nusiunte pas vaiku gyd.
O, del astmos ar tyretes?
TERAPANKE, yra tokia vokiska vaistine APOSPER - homeopatiniai vaistai, ir daugmaz panasus kaip LT. Labai gera parduotuve
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 21, 10:05)
TERAPANKE, yra tokia vokiska vaistine APOSPER - homeopatiniai vaistai, ir daugmaz panasus kaip LT. Labai gera parduotuve
oj aciu! reikes pasiieskoti temos nemoku vokieciu.O gal tarpininkaujat cia( su Lietuvos mamom) tada gal siuntima galima pasidalinti?
QUOTE(Virsuneles @ 2012 03 20, 21:34)
tas informacijos iesko internete
Sako jis man, ziuredamas i wikipedia, jums galetu buti sita liga, arba va, ta kita...As sedejau va tokia fizionomija
Nepykstu as ant ju, tik biski abydna
Man tai pravers.
Su ta situacija susidurus esu ir as... man varte knygas ir ieskojo, kas galetu buti..
QUOTE(Limcamca @ 2012 03 21, 12:05)
O, del astmos ar tyretes?
Ar, bent jau bandete tokius vaistukus? Ar alergiskas vaikas kam nors?
Siuntimas siek tiek nepigus, bet apsimoka. Del vokieciu kalbos, SM yra tema, kur nuorodos sudetos, nuo ko kur kokie vaistai 
Ne, del astmos nesityrem asmeniskai, nes kaip jau ir minejau, paklausus savo gyd. apie galima astma, jis mus patikino, jog jos musu vaikas neturi.
Bet kada patekom i ligonine del sunaus kosejimo su vemimu, ir 40C, tai daktaryte mums dave ir israse kazkoki inchaliatoriu, kad palengvintu kvepavima. Jis gelbejo.
As esu labai alergiska, tai neatmetu galimybes, kad ir vaikis gali tureti tam polinki. Bandysiu papulti privaciai pas alergologa.
QUOTE(Virsuneles @ 2012 03 21, 21:20)
Ne, del astmos nesityrem asmeniskai, nes kaip jau ir minejau, paklausus savo gyd. apie galima astma, jis mus patikino, jog jos musu vaikas neturi.
Bet kada patekom i ligonine del sunaus kosejimo su vemimu, ir 40C, tai daktaryte mums dave ir israse kazkoki inchaliatoriu, kad palengvintu kvepavima. Jis gelbejo.
As esu labai alergiska, tai neatmetu galimybes, kad ir vaikis gali tureti tam polinki. Bandysiu papulti privaciai pas alergologa.
O, jus angliskai gerai kalbate?
Sorry, as cia nepiktybiskai, bet siaip galvoju, kiek jums paciai iseina uz save pastoveti? Nueinat, pas GP, bla bla bla,,,, pats matai kosulys nepraeina, prasau duoti siuntima tyrimams. Arba, bent jau lai israso inhaliatoriu su, kad ir salbutamoliu, ir pati paziuresi namie, ar veikia ar ne. GP ne, tu vistiek ant savo... duok ir vsio. As reikalauju. Jeigu GP vistiek ne, prasom, noreciau pasikalbeti su klinikos vadovu, ar jusu aukstesniu gydytoju. Noreciau rasyti complaint, nes... t.t. ir pan. Nu, kazkodel 95% duodu, kad gausi ir siuntima ir inhaliatoriu.
QUOTE(Virsuneles @ 2012 03 20, 18:34)
Kraujo tyrimai buvo geri.
O pati juos matete?gal as cia viena susiduriau taip baisiai, bet man buvo pameluoti atsakymai..Dabar visalaik prasau duoti man visu kopijas ar tai butu GP, ar ligonine.
Nepatikli palikau po savo patirties, ka padarysi
QUOTE(Terapankė @ 2012 03 22, 08:21)
O pati juos matete?gal as cia viena susiduriau taip baisiai, bet man buvo pameluoti atsakymai..Dabar visalaik prasau duoti man visu kopijas ar tai butu GP, ar ligonine.
O kokia ta patirtis