QUOTE(Floreja @ 2012 03 22, 19:03)
is viso kam vaistai reikalingi profilaktiskai

Lt gydytojai daug ''be rysio'' nesamoniu rekomenduoja pacientams, pvz konjaka nescioms gerti sauktais

, D vitamina visiems kudikiams gerti, reikia ar nereikia, jei negersi tai bus rachitas

, vaistus nuo kirmeliu, turi ar neturi, nesvarbu, isgerk, nes gal turesi tu parazitu

, nuo slogos ir persalimo ligu gerti antibijotikus :verysad
Papildyta:
o is kur jus zinote ar turesite tu kirmeliu

tai ka dabr vaika ir girdysite vaistais kasmet profilaktiskai, reikia ar nereikia

nes gal tures parazitu
Sutinku 100 procentu
Papildyta:
QUOTE(TimbaLimba @ 2012 03 23, 00:16)
Pritariu. Bet nei taip nei taip negerai. Lietuvoj šeria vaistais nuo mažiausio pirstelėjimo, o čia dažnai per daug aplaidžiai į problemas žiūri..
Tiesa, man vis knieti paklaust, ar skiepyjot čia savo vaikučius nuo meningito? aš gimdžius Lietuvoj ir ten tokiu skiepų nesiūlė, o čia dažnai drebu kai epidemijos užeina.. Gal kas susidūręs su tuo?
Neskiepijau savo dukros nuo meniningito

as as isvis skiepus pagrindinius dukrytei atidejau, kol sustipres organizmas ir ji paaugs, nuo hepatito b ir tuberkuliozes atsisakiau skiepu
Papildyta:
QUOTE(Karabama @ 2012 03 23, 09:54)
Maniskis menesio amziaus budamas susirgo bakteriniu, vos ishsikapstem (Kauno klinikose), dziaugiuos, kad sekmingai
...o db gyvenam UK ir man keistas daktaru poziuris, girdejau net tokiu variantu, kad: kodel vaikui kepurele uzdejot, cia visi turi meningitu persisrgt, tai ir sakau kodel tie anglai tokie keisti...

turbut persirge... nors tokios nelaimes niekam nelinkeciau...
tokiu nesamoniu dar negirdejau,ypac is daktaru, kad vaikus laikyti be kepures ir leisti persirgti meningitu

Labai gaila kad jusu vaikeleis sirgo, bet kas liecia kepuriu nesiojima tai nieko neturi bendro su meningitu

reikia nuo mazens stiprinti kudikiu sveikata, maitinti kiek ilgiau mamos pienu, pirmus menesius tureti kuo maziau kontaktu su pasaliniais zmonemis, ypac viesose vietose, tada ir meningito tikimybe sumazeja