Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 11 dalis

Reiskia uzteks kokiu 3-4 komplektuku ir kelis suruosti namie atsargai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2010 03 08, 12:12)
tai ten gydytoja Grusiene, o akusere Juciuviene.
As pas jas lankausi. Man patinka, nusiskundimu kaip ir neturiu.

Na, greiciausiai, sian pirmakart einu, tai atsirinksiu kur kuri, siaip bendravau su Juciuviene, labai faina pasirode, nestukiu kursus veda, tai planuoju isejus i dekretines juos pas ja palankyt 4u.gif
Tai klausimukas Juciuviene priimineja gimdymus GN?
Atsakyti
QUOTE(Gabijaaa @ 2010 03 10, 14:41)
Na, greiciausiai, sian pirmakart einu, tai atsirinksiu kur kuri, siaip bendravau su Juciuviene, labai faina pasirode, nestukiu kursus veda, tai planuoju isejus i dekretines juos pas ja palankyt  4u.gif
Tai klausimukas Juciuviene priimineja gimdymus GN?

ne, Juciuviene, tikrai gimdymo namuose nebedirba. kiek zinau, dirba tik Jurininku poliklinikoj ir privaciai moko busimas mamytes wink.gif Pati lankiau jos pamokeles laukdamasi pirmojo, tai labai ja patenkinta buvau, tokia tikra mama man ji smile.gif) O ir kabinete pas ja ir gyd.Grusiene teko lankytis, kai manosios daktares nebuvo, tai irgi labai gera ispudi paliko. abi wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(redaliux @ 2010 03 10, 15:01)
ne, Juciuviene, tikrai gimdymo namuose nebedirba. kiek zinau, dirba tik Jurininku poliklinikoj ir privaciai moko busimas mamytes wink.gif Pati lankiau jos pamokeles laukdamasi pirmojo, tai labai ja patenkinta buvau, tokia tikra mama man ji smile.gif) O ir kabinete pas ja ir gyd.Grusiene teko lankytis, kai manosios daktares nebuvo, tai irgi labai gera ispudi paliko. abi wink.gif)

na, man ne koks ispudis tiesa pasakius. Juciuviene faina, bet Grusiene... na, teoretike pasirode ax.gif Juciuviene nuo kovo 15 d. organizuoja kursus, bandysiu eit, sauliu gatvej.
o del Grusienes manau kazka keisiu.
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2010 03 09, 11:50)
O kaip su stafilokoku kazin? Nes kiek girdejau dazna is ten parsiveza....

34 savaiciu dare pasely nuo visokiu virusu ziurejo ar koks stafilokokas nneuzaugs.tai tyrimai geri mano buvo .ir akusere sake ,kad galiu be baimes gimdyti.net nezinau dabar ar as galiu juo uzsikresti gimdydama g.gif
Atsakyti
QUOTE(taiga@123 @ 2010 03 12, 10:14)
34 savaiciu dare pasely nuo visokiu virusu ziurejo ar koks stafilokokas nneuzaugs.tai tyrimai geri mano buvo .ir akusere sake ,kad galiu be baimes gimdyti.net nezinau dabar ar as galiu juo uzsikresti gimdydama g.gif

tai kad ne stafilakoko o streptokoko tyrima daro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2010 03 12, 11:32)
tai kad ne stafilakoko o streptokoko tyrima daro  schmoll.gif

gal ne taip nugirdau ,bet daktare liepe daryti cituoju jos zodzius:pasidaryk pasely,kad paskuj nebutu auksinio stafilakoko.nu pirmadieny issiaiskinsiu,kas ir kaip g.gif
Atsakyti
parduodu epiduro rinkini 45 Lt. 4u.gif
Atsakyti

as noreciau susitarti su Kiseliova, kita sav eisiu echo daryt, bet kai nesu to dariusi, tai keista, nuo ko pradeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2010 03 05, 20:01)
taip man dare wink.gif

Kiek girdejau tai ji nelabai su cp.....ir ne siaip is eiliniu, o is rimtu zmoniu susijusiu su ginekologija. g.gif
Papildyta:
cia kalba apie gyd.Galvosiene, ar ji gerai daro cezarius, skambejo vienas klausimas.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ,

Gal turit kokiu atsiliepimu apie MILKINTAITE? Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2010 03 14, 12:19)
Sveikos mergaites  4u.gif ,

Gal turit kokiu atsiliepimu apie MILKINTAITE?  Aciu labai  4u.gif

As asmeniskai susidurus nebuvau, bet pazistama su dviem nestumais pas ja lankesi ir gimde pas ja(tiksliau abu CP atliko), tai labai patenkinta. mirksiukas.gif
Atsakyti