Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 11 dalis

siandien kalbejau su gine tai sake nori kad gimdykloje turetum savo naktinius, chalata g.gif kaip yra is tikruju kam man vestis savo jie gi susipurvins, nejau ligonines neduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2010 03 04, 16:22)
Drauge gimde pas ja, tai sake patiko, man tai Galvosiene nerali gydytoja  wub.gif noreciau rasti tokia gera pediatre savo vaikams  wub.gif

O gydytoja Galvosiene daro cezarius?
Atsakyti
O gal kas nors turit Arvydo Satkaus kontaktus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2010 03 04, 10:15)
Supratau, aciu merginos. Reiks viska i viena tase susideti, bet kas butina i atskira maisiuka del visa ko.... O kiek pamenu gimdymo palatos nera jau mazos..... bent jau as kur gimdziau tai tokia didoka ta palata....

bwnt jau man tai dideles tos gimdymo palatos atrode biggrin.gif bet matai ten priemime tom seselem kazkodel jos mazos atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 03 04, 18:47)
siandien  kalbejau su gine tai sake nori kad gimdykloje turetum savo naktinius, chalata g.gif kaip yra is tikruju kam man vestis savo jie gi susipurvins, nejau ligonines neduoda g.gif

gimdykloj duoda ir naktinius ir chalatą mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas visoms smile.gif

neseniai atsikrausciau is vilniaus i klaipeda, planuoju gimdyti klaipedos GN. Ana savaite uzsirasiau ir lankysiuos pas akusere Grusiene, gal kazka apie ja galite pasakyti? Gal ji taip pat dirba ir klaipedos GN?
Atsakyti
jei kam nors reikalingas epidūro rinkinys, galite kreiptis mirksiukas.gif Į AŽ
Atsakyti
QUOTE(mazukas @ 2010 03 04, 22:05)
O gydytoja Galvosiene daro cezarius?

taip man dare wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabijaaa @ 2010 03 05, 16:13)
Labukas visoms smile.gif

neseniai atsikrausciau is vilniaus i klaipeda, planuoju gimdyti klaipedos GN. Ana savaite uzsirasiau ir lankysiuos pas akusere Grusiene, gal kazka apie ja galite pasakyti? Gal ji taip pat dirba ir klaipedos GN?

Akusere Grusiene? as tai zinau gydytoja Grusiene. Kokioj poliklinikoj?
Atsakyti
QUOTE(sindirela @ 2010 03 04, 19:47)
siandien  kalbejau su gine tai sake nori kad gimdykloje turetum savo naktinius, chalata g.gif kaip yra is tikruju kam man vestis savo jie gi susipurvins, nejau ligonines neduoda g.gif

naktinius tai duoda, o halata tu niekaip neispurvinsi gimdykloje, nes jo ten nereikes,Opalatos saltos, tai geriau nerizikuoti ligonines kiaurais drabuziais o tureti savo siltuti halateli
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 03 07, 00:00)
naktinius tai duoda, o halata tu niekaip neispurvinsi gimdykloje, nes jo ten nereikes,Opalatos saltos, tai geriau nerizikuoti ligonines kiaurais drabuziais o tureti savo siltuti halateli

tai palauk vienos sako kad palatos siltos ,kitos k,ad saltos kaip ten yra is tikruju g.gif
o tai gimdykloje gal neprireiks chalato ar irgi savo reik tureti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindirela: 07 kovo 2010 - 10:41
tai palauk vienos sako kad palatos siltos ,kitos k,ad saltos kaip ten yra is tikruju
o tai gimdykloje gal neprireiks chalato ar irgi savo reik tureti?

kadangi teko pabuti dviejuose gimdimo platose. tai pirma karta kai buvau buvo tikrai silta o kai antra karta vaziavau tai ziauriai buvo salta.

o is tikro tai nuo jusu pacios priklauso vienos megsta vesesni ora kitos siltesni todel spreskite pagal save. siulyciau i masina isimesti chalatuka ir jei nereikes palikti masinoje o jei reikes vyras nubegs ir paims.nes ju duoti chalatukai tai tokie vasariniai trumpi iki keliuku. rankoves iki alkuniu. smile.gif
Atsakyti