Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 11 dalis

QUOTE(doviliuxKLP @ 2010 03 05, 21:25)
Akusere Grusiene? as tai zinau gydytoja Grusiene. Kokioj poliklinikoj?

Na, uzsiregistravau pirmoje pasitaikiusioje, netoli namu Jurininku sveikatos prieziuros centre. treciadieni eisiu pas akusere. idomu, kokie atsiliepimai apie ja. 4u.gif
Atsakyti
tai ten gydytoja Grusiene, o akusere Juciuviene.
As pas jas lankausi. Man patinka, nusiskundimu kaip ir neturiu.
Atsakyti
Parduodu epiduros rinkinuka uz 60 Lt 4u.gif
Rasyti i az arba tel 860186355 mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=sindirela,2010 03 07, 11:40]
tai palauk vienos sako kad palatos siltos ,kitos k,ad saltos kaip ten yra is tikruju g.gif
Na kai aš gulėjau sausi tai akušerė sakė, kad iš vienos pusės palatos yra šiltos, o iš kitos vėsesnės, mano palatos langai buvo į tą vidinį kiemelį tai palatoje buvo šilta nors tuo metu lauke buvo -20 šaltukas.
Atsakyti
Gimdžiau praeita antradieni,naktinius dave priemime,iškart liepe persirengt.Siule ir chalata,bet užsidejau savo.Šiaip jo gimdykloj reikia kad iki WC nueiti,neslampinesi gi ten koridoriuj po vien tais sexy naktiniais. O mano palatoj buvo apie 23 laipsnius, man buvo visai šilta. Kadangi man teko daryti CP tai turiu atlikusi epiduro rinkini ir chirurginiu siulu,tu kurios susiuvimui naudoja. Yra like vaistines čekiai, kuriai reikia kreipkites i AŽ. Vyras net i namus gales atvežti.
Atsakyti
O kaip su stafilokoku kazin? Nes kiek girdejau dazna is ten parsiveza....
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2010 03 09, 10:50)
O kaip su stafilokoku kazin? Nes kiek girdejau dazna is ten parsiveza....

Ne tik is ten. Mano giminaite bego nuo stafilokoko i Kauno Mazyli gimdyt ir dabar visa seima stafilokoku serga doh.gif Itariu, laimes dalykas ir nuo imunines priklauso, parsivesit ji ar ne.
Atsakyti
O tai kiek reikia veztis leliukui rubeliu?
Kiekvienai dienai tureti po viena komplektuka ar daugiau? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kolege @ 2010 03 09, 18:32)
O tai kiek reikia veztis leliukui rubeliu?
Kiekvienai dienai tureti po viena komplektuka ar daugiau?  ax.gif

Taip, kiekvienai dienai po komplekta. Jei jau pritruksi, tai turek namie pasiruosus, kad vyras lengvai rastu ir atveztu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2010 03 09, 22:27)
Taip, kiekvienai dienai po komplekta. Jei jau pritruksi, tai turek namie pasiruosus, kad vyras lengvai rastu ir atveztu. smile.gif

na sakyciau tikrai per mazai, po komplekta dienai, bent po du imciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2010 03 10, 08:53)
na sakyciau tikrai per mazai, po komplekta dienai, bent po du imciau smile.gif

Ziurint, kiek dienu gimdyve isivaizduoja busianti ligoninej. As tarkim imsiu kokius 4-5-is komplektukus, bet juk buna, kad jau kita diena namo paleidzia, jei gimdymas sklandus.
Atsakyti
QUOTE(Požiūris @ 2010 03 10, 09:28)
Ziurint, kiek dienu gimdyve isivaizduoja busianti ligoninej. As tarkim imsiu kokius 4-5-is komplektukus, bet juk buna, kad jau kita diena namo paleidzia, jei gimdymas sklandus.

na vaziuojant, nebent zinai kad bus tikrai cp gali mazdaug isivaizduot kiek busi ligoninej, o siaip dviem parom manau standartiskai reiktu turet drabuziu,o jei laikys ilgiau tada atves jei truks smile.gif
Atsakyti