Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 11 dalis

O gal jus man galit pasakyt, kiek apskritai reikia moketi gydytojui...? Nes noriu tartis, ar jie pasako savo kaina? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sonata25 @ 2010 04 22, 10:23)
O gal jus man galit pasakyt, kiek apskritai reikia moketi gydytojui...? Nes noriu tartis, ar jie pasako savo kaina? rolleyes.gif

Norit tartis del ko? Del prieziuros ar del gimdymo? Jei del gimdymo, tai girdejau, kad dabar dazniausiai uzsipraso 1000lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emg @ 2010 04 21, 19:40)
O tai sakykit tada, mokejot tiek pat, kiek vaisingumo klinikoj butu kainave, ar pigiau? Nes jei tiek pat, tai tada kaip ir neapsimoketu...

kad VK echo vien 105 lt kainuoja, o as uz viska 100 lt duodavau...

Atsakyti
QUOTE(prokurore @ 2010 04 22, 11:02)
kad VK echo vien 105 lt kainuoja, o as uz viska 100 lt duodavau...

a, nu tada dar pakenciama, bet vistiek kiekvienas vizitas vis po 100 lt, tai ir susidaro... O kai pagalvoju, kad toj pacioj nefridoj nieks nekainuoja, nu tik tyrimu priemokos, bet ten gaunasi centai palyginus su kainom privaciai darant, ir echo, kiek prisimenu tikrai ne pora minuciu trunka... Tai pradedu manyt, kad gal bereikalo blaskausi....
Atsakyti
QUOTE(emg @ 2010 04 22, 11:09)
a, nu tada dar pakenciama, bet vistiek kiekvienas vizitas vis po 100 lt, tai ir susidaro... O kai pagalvoju, kad toj pacioj nefridoj nieks nekainuoja, nu tik tyrimu priemokos, bet ten gaunasi centai palyginus su kainom privaciai darant, ir echo, kiek prisimenu tikrai ne pora minuciu trunka... Tai pradedu manyt, kad gal bereikalo blaskausi....

echo, kuris yra mokamas trunka ilgai, viską matuoja.
O jei daro tik pažiūrėt ar širdelė plaka, kokia leliaus padėtis, tai aš nieko nemoku.
Atsakyti
o as vaikstau pas Rauba i gimdymo namus, priziuri jis mano gimdos kakleli (trumpeja jis pas mane) blush2.gif tai nieko nemoku, visada sypsosi ir i visus klausimus atsako thumbup.gif echoskopuot vedasi net i skyriu antram auskte thumbup.gif nesuprantu, kam eiti pas ji privaciai, kai jis net du kartus per savaite priimineja gimdymo namuose (antradieniais ir treciadieniais, taloncikus gauti neproblema, laisva pas ji, eiliu nera, bent neuztaikiau). is seimos gydytojos tik siuntima paimu ir vsio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(parsiuke @ 2010 04 22, 14:13)
o as vaikstau pas Rauba i gimdymo namus, priziuri jis mano gimdos kakleli (trumpeja jis pas mane)  blush2.gif  tai nieko nemoku, visada sypsosi ir i visus klausimus atsako  thumbup.gif echoskopuot vedasi net i skyriu antram auskte thumbup.gif  nesuprantu, kam eiti pas ji privaciai, kai jis net du kartus per savaite priimineja gimdymo namuose (antradieniais ir treciadieniais, taloncikus gauti neproblema, laisva pas ji, eiliu nera, bent neuztaikiau). is seimos gydytojos tik siuntima paimu ir vsio  thumbup.gif

nu as tikuosi, kad man taip irgi eis su juo susitart, kad GN priiminetu... O gimdos kakleli priziuret tai gi ne tas pats, kas nestuma... Tikriausiai nevaikstot pas ji kas menesi? smile.gif
Atsakyti
Kaip suprantu, siuntimus ginės duoda tuomet, kai kas nors negerai??? Taip iš niekur nieko nesiunčia... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2010 04 21, 18:45)
Uz echo, kurie trunka porą minučių pinigų niekas neima. Vien konsultacija 100lt, jei prirašo echo tai dar 105lt. Bet viskas aiškiai matyti atsiskaitymo lape.

Susiradau savo uzrasus smile.gif Jus teisi del sumu: 205 lt uz konsultacija+echoskopa, bet keista tai, jog vaisiaus matavimus atliko V.Maciulionyte geguzes men, pries iseidama atostogu, o nepraejus ne menesiui V.Rauba sugalvojo pakartotinai atlikti matavimus (nestumo eiga buvo puiki) ir vel suma 205 lt. Kita menesi konsultacijos suma kazkodel 150 lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(prokurore @ 2010 04 21, 18:56)
akusere tai pagal registracijos vieta kiekvienas turi! kai nuejau pas V.R. ir pasakiau, kad noriu pas ji lankytis, tai jis is pradziu man pasiule pas ji i vaisingumo klinika...bet as pasakiau, kad kam vaisingumo klinikai moketi, geriau as pas ji i GN  ir jam mokesiu, tai iskart sutiko!
joooo...siaip tai jis nuotaikos zmogus, tas jau teisybe! viena kart sypsosi, daug klausineja, kita karta be veido ir ko nors paklausus pasako, kad pasiskaityti literaturos daugiau reikia!
mano nuomone, absoliuciai geru daktaru nera!kiek zmoniu, tiek skirtingu situaciju ir nuomoniu, taigi perdaug nesibaiminkite ir pas ji apsilankykite!

del tarimosi su juo gimdyti....tai neviena anksciau rase, kad susitarus su siuo gydytoju uz kosmine suma, buvo ir taip, kad i gimdyma jis neatvyko, tiesiog nekele telefono... doh.gif

Yra, ir labai geru!!!Pvz.: Vaiva Galvosiene. Nereali gydytoja, ir zmogus....tikrai niekada neparodys savo nuotaikos ir niekada pagelbet neatsakys..... Oaplamai...skaitau as apie tas kosmines sumas...,o juk net nepagimdziusios sitiek sumoka!!Uz ka????
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2010 04 22, 18:07)
Susiradau savo uzrasus smile.gif Jus teisi del sumu: 205 lt uz konsultacija+echoskopa, bet keista tai, jog vaisiaus matavimus atliko V.Maciulionyte geguzes men, pries iseidama atostogu, o nepraejus ne menesiui  V.Rauba sugalvojo pakartotinai atlikti matavimus (nestumo eiga buvo puiki) ir vel suma 205 lt. Kita menesi konsultacijos suma kazkodel 150 lt g.gif

gal tonusus matavo, tada regis 50lt papildomai
Atsakyti
QUOTE(ciukute @ 2010 04 22, 18:05)
Yra, ir labai geru!!!Pvz.: Vaiva Galvosiene. Nereali gydytoja, ir zmogus....tikrai niekada neparodys savo nuotaikos ir niekada pagelbet neatsakys..... Oaplamai...skaitau as apie tas kosmines sumas...,o juk net nepagimdziusios sitiek sumoka!!Uz ka????

drinks_cheers.gif Vaiva Galvosiene tikrai super gydytoja,lankausi siuo metu pas ja privaciai, "Jolsanoj",na ten kaineles irgi kosmines bet man daktares gerumas,svelnumas,supratingumas atperka viska wub.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti