Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 11 dalis

Nu va, buvau pas Rauba siandien smile.gif
Tiesa pasakius, jo bendravimu tikrai likau suzaveta! Ir pajuokauja, ir rimtai pakalba, nu vienzo man tokie zmones patinka thumbup.gif
Bet jau siuntimu prirase..... doh.gif neisivaizduoju, kaip tiek reik praeit per dvi savaites, nes po 2 sav. vel vizita paskyre... Kazkaip labai greit, mniau bus po kokio menesio... g.gif
Tai dabar suku galva kiek man tie visi tyrimai kainuos... g.gif
Ai tiesa, o geriausias bajeris, kad sesutes buvo istisai prikibusios, visa konsultacija, niekaip negalejau paklaust, gal jis mane GN priiminet galetu. Tai jau kaip isejau susimoket, jos abi (sesutes) irgi kazkur isejo, tada as smurksht atgal biggrin.gif i kabineta ir sakau, kaip cia kazkuri pamoket, - gal geriau susitikinekim GN, kad VK tokiu pinigu moket nereiktu, sakau geriau jums mokesiu smile.gif tai zmogus pasimete, supratau, kad bijojo sneket, sako - veliau susitarsim smile.gif)
Ir beje - siandienos konsultacija man kainavo 270 doh.gif lt : uzvede nescios kortele, prirase siuntimu kruva ir echo padare... Tai nezinau kaip cia vertint, bet suprantu, kad suma nenormaliai didele...
Atsakyti
QUOTE(emg @ 2010 04 22, 16:26)
nu as tikuosi, kad man taip irgi eis su juo susitart, kad GN priiminetu...  O gimdos kakleli priziuret tai gi ne tas pats, kas nestuma... Tikriausiai nevaikstot pas ji kas menesi? smile.gif

einu ir kas menesi, ir kas pora savaiciu. dabar irgi sake, jei bus neramu, ateiti po poros savaiciu. o pilvuka ir svori pamatuoja akusere poliklinikoje, taip pat nemokamai smile.gif prieziura esu patenkinta thumbup.gif

Robi,
siuntima duoda seimos gydytoja, tereikia paprasyti, na bent jau man problemu nera, pasakau, kad reikia ir vsio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(emg @ 2010 04 22, 21:16)
Nu va, buvau pas Rauba siandien smile.gif
Tiesa pasakius, jo bendravimu tikrai likau suzaveta! Ir pajuokauja, ir rimtai pakalba, nu vienzo man tokie zmones patinka  thumbup.gif 
Bet jau siuntimu prirase..... doh.gif  neisivaizduoju, kaip tiek reik praeit per dvi savaites, nes po 2 sav. vel vizita paskyre... Kazkaip labai greit, mniau bus po kokio menesio... g.gif
Tai dabar suku galva kiek man tie visi tyrimai kainuos... g.gif
Ai tiesa, o geriausias bajeris, kad sesutes buvo istisai prikibusios, visa konsultacija, niekaip negalejau paklaust, gal jis mane GN priiminet galetu. Tai jau kaip isejau susimoket, jos abi (sesutes) irgi kazkur isejo, tada as smurksht atgal  biggrin.gif i kabineta ir sakau, kaip cia kazkuri pamoket, - gal geriau susitikinekim GN, kad VK tokiu pinigu moket nereiktu, sakau geriau jums mokesiu smile.gif tai zmogus pasimete, supratau, kad bijojo sneket, sako - veliau susitarsim smile.gif)
Ir beje - siandienos konsultacija man kainavo 270  doh.gif lt : uzvede nescios kortele, prirase siuntimu kruva ir echo padare... Tai nezinau kaip cia vertint, bet suprantu, kad suma nenormaliai didele...

o kokias proceduras tau jis dare sian? nes man atrodo, kad labai daug. g.gif as einu privaciai, bet daugiu daugiausia esu sumokejusi 150 uz viena karta.
Atsakyti
QUOTE(Donata24 @ 2010 04 22, 21:54)
o kokias proceduras tau jis dare sian? nes man atrodo, kad labai daug.  g.gif  as einu privaciai, bet daugiu daugiausia esu sumokejusi 150 uz viena karta.

Uzvede nesciosios kortele, nes dar neturejau, parase 11 siuntimu (tiksliau visi siuntimai jau buvo parasyti, kai as atejau, matyt standartiniai visi) ir padare echo. Echo truko nedaugiau 5 min., o visa konsultacija nu maximum- 20 min. Ir vsio g.gif As irgi tikejausi, kad bus daugiausia 200lt, o kai pasake 270 - net silpna pasidare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ciukute @ 2010 04 22, 19:05)
Yra, ir labai geru!!!Pvz.: Vaiva Galvosiene. Nereali gydytoja, ir zmogus....tikrai niekada neparodys savo nuotaikos ir niekada pagelbet neatsakys..... Oaplamai...skaitau as apie tas kosmines sumas...,o juk net nepagimdziusios sitiek sumoka!!Uz ka????

Apie sia gydytoja as turiu savo nuomone susidarius, beje pačia blogiausia, Jos "deka" mano sesuo pries kelis metus čiut išgyveno po CP, be to kai ji kankinos su nežmoniskais skausmais, V. Galvosiene per vizitacija net prie manes isdriso sesei pasakyt: "o tu galvoji apie tave cia dykai kazkas sokines?" doh.gif . Kosmaras ne gydytoja, pati praejusi menesi pogimdyminiam papuoliau i jos prižiurima palata, tai teko susidurt su ja, nelikau sužaveta nei jos darbu, nei elgesiu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-liuka- @ 2010 04 22, 23:14)
Apie sia gydytoja as turiu savo nuomone susidarius, beje pačia blogiausia, Jos "deka" mano sesuo pries kelis metus čiut išgyveno po CP, be to kai ji kankinos su nežmoniskais skausmais, V. Galvosiene per vizitacija net prie manes isdriso sesei pasakyt: "o tu galvoji apie tave cia dykai kazkas sokines?"  doh.gif . Kosmaras ne gydytoja, pati praejusi menesi pogimdyminiam papuoliau i jos prižiurima palata, tai teko susidurt su ja, nelikau sužaveta nei jos darbu, nei elgesiu.  doh.gif

Kažkaip net keista skaityti, nes mano patirtis visiškai priešinga. Paskutinėmis nėštumo dienomis lankydama jau pagimdžiusią draugę atsitiktinai (nes nepažinojau jos ir galvojau, kad tai draugės palatos akušerė, o ne gydytoja, o ji tada dar ir pogimdyvinio skyriaus vedėja buvo) V.Galvosienės užsiklausiau man aktualaus klausimo dėl gimdymo, į kurį mane prižiūrinti, bet GN nedirbanti gydytoja negalėjo atsakyti, nes tai nėra dažnas atvejis. Gavau labai išsamią konsultaciją, netgi dar vieną gydytoją išsikvietė pasitikslinti. Netikėtai, nemokamai, be jokių išankstinių tarimusi ir reikalavimų atsilyginti.
Atsakyti
su Galvosiene sidūriau po gimdymo išleidžiant namo. Paliko gerą įspūdį. apžiūrėjo, kilo įtarimas dėl gimdos padėties, tai nusiuntė echo padaryti, paskui viską gražiai paaiškino. Nors jos kolegė yra minėjus, kad ji nėra iš tų švelniųjų gydytojų, daugiau tokia konkreti ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 04 23, 08:56)
Kažkaip net keista skaityti, nes mano patirtis visiškai priešinga. Paskutinėmis nėštumo dienomis lankydama jau pagimdžiusią draugę atsitiktinai (nes nepažinojau jos ir galvojau, kad tai draugės palatos akušerė, o ne gydytoja, o ji tada dar ir pogimdyvinio skyriaus vedėja buvo) V.Galvosienės užsiklausiau man aktualaus klausimo dėl gimdymo, į kurį mane prižiūrinti, bet GN nedirbanti gydytoja negalėjo atsakyti, nes tai nėra dažnas atvejis. Gavau labai išsamią konsultaciją, netgi dar vieną gydytoją išsikvietė pasitikslinti. Netikėtai, nemokamai, be jokių išankstinių tarimusi ir reikalavimų atsilyginti.

Na matyt ne su visais vienodai elgiasi mirksiukas.gif , mano mama lankydama mane praejusi menesi, pakraupo, kai pamate, kad vizituot atejo ta pati gydytoja, kuri pries tuos kelis metus soko mamai i akis aiskindama, kad sesuo ne ju ligonis yra ir issiunte sese is GN i miesto ligonine atseit del plauciu uždegimo, nors jo ne kvapo nebuvo, o buvo CP metu paplesta gimda ir visi plysiai pradeje puliuot (nuo ko laikes auksta temperatura ir kankino dideli skausmai). Aisku CP dare ne Galvosiene, bet jos neatsakinga priežiura pogimdyminiam ir toks akiu draskymas...... doh.gif Sese tik Kaunas ir skubiai atlikta operacija teisgelbejo, o tokias gydytojas maža i teisma paduot, o dar skyriaus vedeja doh.gif
Atsakyti
nu nezinau, as pas galvosine lankiausi visa nestuma ir nieko nedaviau, super gy dytoja,ir po gimdymo atejo ipalata,apkabino ir pasveikino, skaitau ir netikiu ka raso kiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ADREV @ 2010 04 23, 17:23)
nu nezinau, as pas galvosine lankiausi visa nestuma ir nieko nedaviau, super gy dytoja,ir po gimdymo atejo ipalata,apkabino ir pasveikino, skaitau ir netikiu ka raso kiti g.gif

Na čia kokia kieno patirtis, musu deja nekokia verysad.gif , tikrai linkiu kad niekam nereiktu to paties patirt unsure.gif
Atsakyti
Apie Galvosiene rasot,tad ir as nesusiturejau,nes susiduriau su ja po abieju gimdymu. smile.gif
Man ji taip pat pasirode tikrai maloni,konkreti,viska isamiai paaiskinanti. 4u.gif
Po pirmojo gimdymo uzkilo ir nekrito temperatura.Leido antibiotikus,bet jokios reakcijos.Nekele manes i miesto ligonine,nors isgulejau savaitei ir is pradziu atrode,kad viska leme persalimo ligos-labai skaudejo gerkle.
Veliau po nesekmingo mano gyjimo,eme ieskoti priezasciu gimdoje(man placenta buvo salinta ranka).Atsimenu ekoskopavo ji mane ir tuo paciu metu pasitaike kabinete Rauba.Ji jam parode mano gimdos vaizdeli monitoriuje,neva gi -viskas atrodo kaip ir gerai.O Rauba gerai isiziurejes,jei taip pat parode,kad neva va cia ir cia kazkas matosi(gerai neisivaliusi gimda).Ji zaibiskai sutiko ir tuoj pat nusprende man padaryti antraja abrazija.Ko pasekoje,baigesi mano ligos-nukrito temperatura.Taip iseina, jeigu ne ta atsitiktine konsultacija su Rauba,nezinia kaip butu buve.... 4u.gif
Po antrojo gimdymo viskas buvo pakankamai gerai,ziurejo tik kaip gyjo plysimai-tad tumpai bendravom. smile.gif

Siaip dar prisimenu,kad ekoskopuoti mus pagimdziusias vedesi i patologini.O ten istisai skersvejai.Tai Galvosiene labai grieztai Raubai susake,kad vedinti reikia laiku,kad ji atsivedanti moteris po gimdymo ir joms tai gali pakenkti.Zodziu,tai irgi labai daug ka apie zmogu pasako. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1-oji mama: 23 balandžio 2010 - 17:04
QUOTE(Itane @ 2010 04 22, 09:06)
Kaszin kaip yra su pavienemis streptokoko lazdelemis?  g.gif Klausiau savo gines,tai ji pasake, kad jokio specialaus gydymo nera ir kad GN suleis pinicilino net neuzsimine, tik pasake, kad kai pagimdysiu, tada reikes gydyti... doh.gif tai jauciu ir man reikes GN neduoti ramybes ir zysti, kad del visa ko suleistu... g.gif

Butnai GN pasakykit ir parodykit tyrimus, kad yra streptokoku. Jei tik pavienes lazdeles, tai dideliu doziu nereiks, pas mane buvo parasyta, kad yra ju daug rolleyes.gif , tai ir antibiotiku gavau daug. O pries gimdyma antibiotikus leidzia, kad gimdamas leliukas neuzsikrestu, naujagimiui tas mikrobas pavojngas, o mamai jis nieko nedaro. Todel ir gydymo nestuke.gif nereikia ir po gimdymo nera ka ten gydyti. 4u.gif
Atsakyti