sveikos, skaitineju jusu skyreli, nes pati ne pas viena gydytoja lankiausi ir lankausi, kuriu pavardes minit
ir as ejau VK pas Dirzauska-jo dek siuo metu laukiuos dvynuku

kad ju laukiuosi-pasake Dirzauskas, nestai pamate jis, o jo rekomendacijas paklausius as uzsirasiau toje pacioje VK pas V.R. buuvau pas ji jau du kartus, pirma karta sumokejau 265 lt, taip brangiai kainavo del to, kad nesciosios itraukimas i iskaita kainuoja bramgiau-studijavau ten palikta VK kainorasti

siuo metu tiksliai nepamenu kiek tai kainuoja, bet suma gavosi nemaza, aisku echo, matavimai. po to vaziavau praejus 3 sav.-buvau pasidariusi tyrimus, kuriuos liepe, bet juos dariausi savo mieste, butu buve nemokami, jei buciau ejusi i poliklinika, bet kadangi ejau i privacia laboratorija, tai susimokejau kelis litus. pirmas gydytojo ispudis man paliko neblogas, antras susitikimas nebuvo toks superinis, matomai buvo nenuotaikoje, bet gal jam ji sugedo, kad as MB nusivedziau, nes norejau parodyti leliukus

padare trumpute echo, bet nematavo...tada sumokejau 100 lt uz konsultacija. dabar vel vaziuosiu praejus 4 sav.
siuo metu nei giriu ji, nei peikiu, nes mano nestumas dar net neipusejo....

bet siaip ispudis paliko visai neblogas, esu sutikusi ir baisesniu gydytoju

ir geresniu