[quote=erika08,2010 04 27, 21:00]Pilnas epidūro rinkinys, pirktas Klaipėdos GN
dekui labai
Visgi laiku dar susiprotejau paklausti.... Pas mane tik tas centrinis maiselis su zaliu svirkstu ir adatom

Toki "rinkini" pateikus, jau isivaizduoju koki nuskausminima gauciau

Kaip minimum truksta bent tu ampulyciu, kitkas, man atrodo, yra skirta lasalinei, bet gal ji irgi privaloma prie epiduro?
Eilini karta tenka prisiminti patarle - skupas moka du kartus

Tikiuosi, likusius reikalingus vaistus GN vaistineje visgi parduos
Papildyta:
QUOTE(emilly @ 2010 04 27, 08:50)
Fluorogramos nereikalauja,aprangos tikrai nereikia,naktinius duoda ir gimdykloje ir po gimdymo
ok, zinosiu, viena problema maziau
QUOTE(Požiūris @ 2010 04 27, 11:07)
Del epiduro rinkinio, tai jis buna dvieju rusiu. Vien kateteriai ir kateteriai+vaistai. Siaip reikalinga tureti pilna rinkini. Kaip mums per kursus anesteziologe issireiske, jei turesit tik kateterius, tai vaistais jau SUSELPSIM, kaip nors. Bet cia priklausys nuo personalo, selps jie tave tais vaistais ar lieps lekt ir patiems susiorganizuot is kur norit.
taip taip, atvaziuosi tarkim vakare savaitgali, tai blaskykis kur nori, tikrai nerasi tu vaistu

As itarima turejau, kad gal ne viskas pas mane yra, uzejau i Jurininku ligonines vaistine, tai man iskart pasake, kad epiduro rinkinius tik Universitetineje ligonine ir tekomplektuoja, kitur tikrai nebus.... Tik va kur ieskoti - ar centriniame pastate, ar ten, kur GN?