Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 11 dalis

Pilnas epidūro rinkinys, pirktas Klaipėdos GN 4u.gif

user posted image

Atsakyti
[quote=erika08,2010 04 27, 21:00]Pilnas epidūro rinkinys, pirktas Klaipėdos GN  4u.gif

dekui labai 4u.gif
Visgi laiku dar susiprotejau paklausti.... Pas mane tik tas centrinis maiselis su zaliu svirkstu ir adatom doh.gif Toki "rinkini" pateikus, jau isivaizduoju koki nuskausminima gauciau lotuliukas.gif Kaip minimum truksta bent tu ampulyciu, kitkas, man atrodo, yra skirta lasalinei, bet gal ji irgi privaloma prie epiduro?
Eilini karta tenka prisiminti patarle - skupas moka du kartus biggrin.gif Tikiuosi, likusius reikalingus vaistus GN vaistineje visgi parduos g.gif
Papildyta:
QUOTE(emilly @ 2010 04 27, 08:50)
Fluorogramos nereikalauja,aprangos tikrai nereikia,naktinius duoda ir gimdykloje ir po gimdymo  mirksiukas.gif

ok, zinosiu, viena problema maziau thumbup.gif

QUOTE(Požiūris @ 2010 04 27, 11:07)
Del epiduro rinkinio, tai jis buna dvieju rusiu. Vien kateteriai ir kateteriai+vaistai. Siaip reikalinga tureti pilna rinkini. Kaip mums per kursus anesteziologe issireiske, jei turesit tik kateterius, tai vaistais jau SUSELPSIM, kaip nors. Bet cia priklausys nuo personalo, selps jie tave tais vaistais ar lieps lekt ir patiems susiorganizuot is kur norit.

taip taip, atvaziuosi tarkim vakare savaitgali, tai blaskykis kur nori, tikrai nerasi tu vaistu schmoll.gif As itarima turejau, kad gal ne viskas pas mane yra, uzejau i Jurininku ligonines vaistine, tai man iskart pasake, kad epiduro rinkinius tik Universitetineje ligonine ir tekomplektuoja, kitur tikrai nebus.... Tik va kur ieskoti - ar centriniame pastate, ar ten, kur GN? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 28 balandžio 2010 - 00:00
QUOTE(uItra @ 2010 04 28, 01:05)
ok, zinosiu, viena problema maziau  thumbup.gif
taip taip, atvaziuosi tarkim vakare savaitgali, tai blaskykis kur nori, tikrai nerasi tu vaistu  schmoll.gif As itarima turejau, kad gal ne viskas pas mane yra, uzejau i Jurininku ligonines vaistine, tai man iskart pasake, kad epiduro rinkinius tik Universitetineje ligonine ir tekomplektuoja, kitur tikrai nebus.... Tik va kur ieskoti - ar centriniame pastate, ar ten, kur GN?  g.gif

Tokius rinkinius ne tik ligonines vaistinej yra, bet tikrai komplektuoja debreceno vaistine, bei jei neklystu tai dar ir Brožynu ambulatorijos vaistine (joje kiek girdejau netgi gali susitart, kad jei nepanaudosi gali gražint ir atgaut pinigus, taip pat lyg tai ir debreceno vaistinej yra).
As toki pati pilna rinkini pirkau debreceno vaistinej, nusinesk tai ka turi ir manau tikrai pririnks ko truksta (nes man skaiciuojant skanavo kiekviena dali atskirai, tai manau jiems jokio skirtumo kiek daliu pridet) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -liuka-: 28 balandžio 2010 - 09:00
QUOTE(uItra @ 2010 04 28, 01:05)
ok, zinosiu, viena problema maziau  thumbup.gif
taip taip, atvaziuosi tarkim vakare savaitgali, tai blaskykis kur nori, tikrai nerasi tu vaistu  schmoll.gif As itarima turejau, kad gal ne viskas pas mane yra, uzejau i Jurininku ligonines vaistine, tai man iskart pasake, kad epiduro rinkinius tik Universitetineje ligonine ir tekomplektuoja, kitur tikrai nebus.... Tik va kur ieskoti - ar centriniame pastate, ar ten, kur GN?  g.gif

Vaistine yra GN pastate. Ieini pro duris, kur konsultacinis (atrodo taip) iejimas, na ir paskui jau ten nuorodos yra. As pati nesu buvus toj vaistinej, bet, kai pas endokrinologa ejau, tai kaip tik maciau nuoroda i vaistine.
Atsakyti
as irgi toki epiduro rinkini pirkau GN vaistineje
Atsakyti
Aciu, merginos 4u.gif Manau, si info bus labai naudinga ne tik man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 04 27, 21:00)
Pilnas epidūro rinkinys, pirktas Klaipėdos GN  4u.gif

user posted image

mano toks pat rinkinys tik dar (nzn kodel) antras idetas toks pat natrio tas bambaliukas blush2.gif ) o kompleta pirkau Debreceno vaistnej mirksiukas.gif
Atsakyti
siaip paskaitineti uzsukau i jusu temele, tai pamacius pagiras Galvosienei, nesusilaikiau nepasisakius. Labai jau dviveidis zmogus.... deja. O gal nuotaikos. Metus laiko pas ja gydziausi Salvijoje (ji ten dirbo seniau) buvau labai patenkinta ja ir jos darbu, lankiausi tikrai ne viena karta. Po geru metu su ~10 savaiciu nestumu atejau pas ja, itarus kad jis nesivystantis, buvau palikta laukti savaitei, per kuria neradus ramybes nuejau pas kita gydytoja kad padarytu echo. Patvirtinus kad is tiesu nesivystantis, pasiskambinau Galvosienei, kuri kaip mane gydanti gydytoja tikraja ta zodzio prasme, saltai paliko "ant ledo", sake tai kreipkites i GN priimamaji, ten viska sutvarkys......
Teko dar karta buti jos apziurimai, kai maziuka pasigimdziau, viskas kaip ir ok, bet pasitikejimo sia gydytoja ner...
Ir dar viena istorija zinau, bet gal is ties cia kokiu biolauku itaka...
Atsakyti
man idomus stai koks dalykas - pirma pagimdziau po ekstrinio CP (siauras dubuo).Dabar, kai laukiuosi antro, pasak gydytojos, yra puse per puse - galiu ir pati ir gali CP daryti. tai klausimas toms kurios pirma CP apturejo - kiek leidžia Klaipedos GN po pirmo CP paciai meginti gimdyti? ar daro jei pati gimdai epidurini? ar nuota buni pajungta prie aparaturas (na vaisiaus tonams stebeti ir pan.)?
Atsakyti
Sveikutes, klausimas jau pagimdziusioms wink.gif Sakykite ar tiesa, kad reikia ir nuo skausmo tureti savo vaistu PO gimdymo?
Atsakyti
QUOTE(vveduokle @ 2010 04 29, 12:26)
Sveikutes, klausimas jau pagimdziusioms wink.gif Sakykite ar tiesa, kad reikia ir nuo skausmo tureti savo vaistu PO gimdymo?

Tikrai netiesa. Kadangi gimdziau be nuskausminimo, po gimdymo buvo suleisti vaistai nuo skausmo (kazkas panasaus kaip pas dantu gyd.), kad susiutu kirpta tarpviete.
Atsakyti
O reikia pries gimdyma nusikarpyti nagus vos ne iki gyvnagiu ir ar reikia paciai visiskai nusiskusti visa tarpviete blush2.gif nes velgi girdejau gandus, kad dabar tam isvis reiksmes neteikia ir gali buti neskusta ir niekas tuo neuzsiima? Aciu
Atsakyti