Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos GN 11 dalis

QUOTE(Edita_27 @ 2010 02 27, 23:26)
Sveikos,

Gal kas galetu surasyti visgi ko reikia mamai ir vaikuciui gimdykloje ir pogimdyviniame skyriuje. O tai jau galva susisuko  blush2.gif  Dekui smile.gif

Viskas dabar parasyta aplankale"nesciosio,gimdyves ir naujagimio KORTELE(j)"viduje 4u.gif
Atsakyti
Kas liecia Kiseliova tai ji tikrai gymdimus primineja aisku tik tartis su ja reik bigsmile.gif
del tu iklotu tai as irgi kaip durne alwvaysu prisipirkau, bet jauciu reikes dar kokiu tenos naturaliu nusipirkti, nes sintetiniai tikrai nebus patogu po gimdymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2010 02 25, 08:31)
Niekas nereikalauja,bet del sventos ramybes galit pasidaryti. mirksiukas.gif

As gimdziau pries 3 men. Tai mane priziurinti ginekologe korteleje buvo pazymejusi apie vyro atlikta rengena. Kiek girdejau, jei nera rengeno neileidzia vyro i gimdyma. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 02 26, 21:02)
p.s ar Kiseliova priiminėja gimdymus, ar yra pas ją gimdžiusių? g.gif

QUOTE(Robi @ 2010 02 26, 21:46)
Ir man įdomu, ar Kiseliova priiminėja gimdymus?  bigsmile.gif

taip Kiseliova priimineja gimdymus, paciai teko pries metus gimdant i jos pamaina pakliut ax.gif gimdziau nesitarusi ax.gif
Atsakyti
Sveikos
Ar leidzia i gimdykla isinesti visa tasyte, ar tik maisiuka su vaiko kepuryte, pampersu ir kojinytem, bei mamai kelnaitem ir iklotu? Deduosi tasyte ir galvoju gal vel atskirai reikia susideti? Kai pries 4 metus pirmaja gimdziau tai tiek ir teleido...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaktuselis: 03 kovo 2010 - 08:24
QUOTE(kaktuselis @ 2010 03 03, 08:24)
Sveikos
Ar leidzia i gimdykla isinesti visa tasyte, ar tik maisiuka su vaiko kepuryte, pampersu ir kojinytem, bei mamai kelnaitem ir iklotu? Deduosi tasyte ir galvoju gal vel atskirai reikia susideti? Kai pries 4 metus pirmaja gimdziau tai tiek ir teleido...

Mums niekas nieko nesake del tasiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2010 03 03, 09:24)
Sveikos

mes atsineseme didele tase ir nieko nesake
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2010 03 01, 22:38)
taip Kiseliova priimineja gimdymus, paciai teko pries metus gimdant i jos pamaina pakliut ax.gif gimdziau nesitarusi ax.gif

ir kokie atsiliepimai? man kažkodėl patinka ši daktarė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2010 03 03, 09:24)
Sveikos

man pries metus laiko tai neleido.matyt priklauso nuo priemimo skyriaus kas dirba biggrin.gif mane tai apreke neva pas mane didele tase o gimdymo palatoj nera vietos viskam susinest biggrin.gif biggrin.gif liepe tik vaikui ir sau kas reikalinga pasiimt o visa kita pasidet

QUOTE(Cikadelė @ 2010 03 03, 19:44)

na man nedaug teko bendraut bet patiko.ir per pati gimdyma labai maloni buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2010 03 03, 10:04)
Mums niekas nieko nesake del tasiu. biggrin.gif

QUOTE(ADREV @ 2010 03 03, 16:17)
mes atsineseme didele tase ir nieko nesake

QUOTE(Milera @ 2010 03 03, 22:14)
man pries metus laiko tai neleido.matyt priklauso nuo priemimo skyriaus  kas dirba biggrin.gif mane tai apreke neva pas mane didele tase o gimdymo palatoj nera vietos viskam susinest biggrin.gif  biggrin.gif liepe tik vaikui ir sau kas reikalinga pasiimt o visa kita pasidet

Supratau, aciu merginos. Reiks viska i viena tase susideti, bet kas butina i atskira maisiuka del visa ko.... O kiek pamenu gimdymo palatos nera jau mazos..... bent jau as kur gimdziau tai tokia didoka ta palata....
Atsakyti
QUOTE(kaktuselis @ 2010 03 04, 09:15)
O kiek pamenu gimdymo palatos nera jau mazos..... bent jau as kur gimdziau tai tokia didoka ta palata....

Tikrai jos nemazos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2010 03 03, 19:44)

Drauge gimde pas ja, tai sake patiko, man tai Galvosiene nerali gydytoja wub.gif noreciau rasti tokia gera pediatre savo vaikams wub.gif
Atsakyti