Man irgi tinka kitas sekmadienis.
QUOTE(Patarshka @ 2010 02 12, 20:09)
Turiu klausimą, šie mokymai bus griežtai skirti VII grupės šunims, ar galima ir pvz VIII?
QUOTE(Lapkritinis @ 2010 02 18, 14:27)
Turiu klausimą, šie mokymai bus griežtai skirti VII grupės šunims, ar galima ir pvz VIII?
Jei paskaitytumėte visą temą manau šis klausimas nekiltų

mums kitas sekmadienis ir tinka

Sveiki,
Jau kaip ir artėja savaitgalis, manęs ryt-poryt nebus Kaune, tai gal Vilniečiai galėtų padėti su susitikimo vieta? Kokią ramesnė kavinukę ar kažką rekomenduoti, nežinau aš Vilniaus visai nepažįstu... O jau reikętų ką nors pradėti organizuoti, savaitgalis jau greitai.
Ir dar tada reikėtų kad parašytų visi kad tikrai dalyvaus.
Jau kaip ir artėja savaitgalis, manęs ryt-poryt nebus Kaune, tai gal Vilniečiai galėtų padėti su susitikimo vieta? Kokią ramesnė kavinukę ar kažką rekomenduoti, nežinau aš Vilniaus visai nepažįstu... O jau reikętų ką nors pradėti organizuoti, savaitgalis jau greitai.
QUOTE(Patarshka @ 2010 02 23, 19:14)
Sveiki,
Mes busime

QUOTE(aiwa @ 2010 02 23, 21:26)
Super

Ne į pirmą susitikimą važiuosime pasikalbėti apsitarti kaip ir ką darysime ir ką jau galima pradėti daryti patiem namie, na aš taip manau (pvz išimti visus minkštus žaisliukus iš raciono

QUOTE(Patarshka @ 2010 02 23, 19:37)
Super
Ne į pirmą susitikimą važiuosime pasikalbėti apsitarti kaip ir ką darysime ir ką jau galima pradėti daryti patiem namie, na aš taip manau (pvz išimti visus minkštus žaisliukus iš raciono
it pan). O jau po to žiūrėsime kas su kuo ir kaip važiuoja ir ką toliau planuoja.

Gal kas jau nusprendet kada ir kur Vilniuj susitikimas vyks ?

QUOTE(*Aushrine* @ 2010 02 23, 22:40)
Kada tai šį sekmadienį, valandos dar tiksliai nežinau reikia p. Kulešos sulaukti, kad jam tiktų, o kur tai greičiausiai rezervuosime tą 23 žmonių staliuką čia (žiūrėkite planą) ten toks kaip ir privatas gaunasi, tai mum ramiai pasisėdėti manau tikrai tiktų. (Ačiū Breros Miglei už nuorodą į kavinukę).
Sveiki, Jūratė prašė paklausti ar visiems tinka susitikti sekmadienį 11 val. ?
Man tinka

Sveiki,- tinka, is musu vizlistu bus Erikas ir Darius
.