Įkraunama...
Įkraunama...

Lauko bandymai: pasiruošimas,treniruotės,konkursai

Man taip pat tinka thumbup.gif
Atsakyti
aiwa, o pati būsi?
dar bus Jūratė ir aš. Kas dar? Tiesiog įdomu kiek žmonių susirinks.
Atsakyti
Užsakiau stalą tame restorane, kur Jūratė nuorodą įdėjo. Žodžiu, sekmadienį 11 val. susitinkame. Restoranas dirba nuo 11, taip, kad per anksti nesulėkit tongue.gif
Adresas: Konstitucijos pr. 23A
Atsakyti
QUOTE(symante @ 2010 02 24, 23:05)
aiwa, o pati būsi?
dar bus Jūratė ir aš. Kas dar? Tiesiog įdomu kiek žmonių susirinks.

mūsu nebus verysad.gif kad ir kaip norim per anksti..tikimes kad veliau dar renksit..ir mu išeis sudalyvauti.. verysad.gif
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minde903: 26 vasario 2010 - 10:22
QUOTE(minde903 @ 2010 02 26, 12:13)
Video apie Dratharo dresūra. Kokybė prastoka bet kam reikia informacijos pakaks.

tai kad nesimato jokio video schmoll.gif O gal jau kurtshariuką turit?
Atsakyti
Atsirado nesklandumu su patalpinimu veliau šiekrtiek įkelsiu ax.gif
O dėl kurtsharo tai dar neturim laukiam liko dar 2sav cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo minde903: 26 vasario 2010 - 10:27
Dratharo dresūra video http://www.vimeo.com/9751258 manau tiks ir kitiem universaliem šunims.
Atsakyti
Sveiki,

Noriu priminti, kad antras susitikimas jau šį sekmadienį.

Ir dar dėl VIII gr. klausiau p. A. Kulešos tai jis sakė, kad retriveriai tikrai gali su mumis mokintis, jiem nereikės tik lauko (paieška, tilktis, pakėlimas) visos kitos dalys tiks, taip kad jei atsiras norinčių prisijungti mielai kviečiame. Nes mes pradedame nuo visiškų pagrindų ir pačios pradžios taip kad tiek maži šuniukai tiek jau suaugę neruošti šunys gali prisidėti.

Atsakyti
Iš pasiruošusių dalyvauti mokymuose neturiu Dariaus el.pašto, Eriko su Daiva turbūt iš puslapio meilas geras? Nes reikia susiderinti kalendorių, atsiųskite man savo emeilus jurate.rancyte@gmail.com Dėl kelių susitikimų reikia pasiderinti, nes iškrenta Klaipėdos ir Ukmergės parodos, nes kitais savaitgaliais mokytojai užimti.
Atsakyti
Sveiki
Primenu, kad rytoj 11 val. mūsų pirmoji treniruotė smile.gif Iki susitikimo 4u.gif
Atsakyti
Skambinau p. Kulešai, taigi niekas nesikeičia ir susimatome ryt sutartoje vietoje smile.gif Jeigu atsirastų dar norinčių prisijungti, nesikuklinkit ir rašykit ar čia ar privačiai Symantei ar man. Primenu, kad treneriai sutiko priimti ir "mokinukus" iš VIII gr., nes dalis užsiėmimų tikrai sutaps. Tad lauksime visų, kurie nori mokytis 4u.gif
Atsakyti