Sveiki visi, kam nuo 19 iki 26 metu! Bukit geruciai,uzpildykit anketa. man labai reikia pagalbos kursiniam, nedaug uztruksit, ir man labai gera darba padarysit http://www.manoapkla...ausa/225995008/ (ir jei galit, imeskit sita nuoroda i savo grupsus ar savo pazistamiems, aciukas)
Na, nera cia ko gedintis
Tik kai mano vyras pastebi, kad nereguoju "i aplinka", tai sako: "Ir vel tu ten sedi..."
visiskai ne... o kas cia blogo?
Kokia čia gėda
čia kaifas
ir tikrai nuo nieko neslepiu, netgi dar ir pasigiriu, kad ta ar ana skaičiau, ar parašiau
QUOTE(sauleskaitra @ 2010 06 01, 22:42)
Na, nera cia ko gedintis : 4u : Tik kai mano vyras pastebi, kad nereguoju "i aplinka", tai sako: "Ir vel tu ten sedi..." : lotuliukas :
ir "vel tu" ar ir "vel ten"?
Papildyta:
QUOTE(astike1966 @ 2010 06 01, 22:54)
pasigiriu, kad ta ar ana skaičiau, ar parašiau : super
as irgi kai ismokau skaityt ir rasyt, visiem girdavausi...
Kad nelabai tenka "prisipazint".
QUOTE(blondinas Nr.246 @ 2010 06 02, 00:09)
o jei tave kankintu elektros srove, vienu laidu prijungtu prie liezuvio, o kitu prie lytiniu lupu...Prisipazintum?
O Jusu fantazija laki.
Kodel butent prie situ kuno daliu prijungtu ??
as nei vieno zodzio nepasakiau. KAm mane tildyti ?
Taigi cia blondinas,nereikia kreipti demesio
Cia temeliu klaunas,meningitu prasirges
Jam nieks negeda
QUOTE(Lina
@ 2010 06 01, 22:37)
Taigi cia blondinas,nereikia kreipti demesio
Cia temeliu klaunas,meningitu prasirges
Jam nieks negeda 
as truputeli cia ne i tema... bet turiu toki pastebejima.. nezinau kaip kitiems, bet man asmeniskai yra labai nemalonus ausiai tokie issireiskimai kaip kad 'meningitu persirges' ar 'daunas' ar dar kazkas panasaus. toks jausmas nemalonus palieka. lyg kas tyciotusi is neigalaus zmogaus. nors kas liecia meningita- intelekto defektai yra gana reta komplikacija.o jei ji ir butu- nejau del to reikia is ligos daryti keiksmazodi?